Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Διαβολοβδομάδας.. συνέχεια

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 14:18

Με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα και πάμε στην δεύτερη με τα ματς της Πέμπτης και της Παρασκευής και με το ελληνικό Κλάσικο Ολυμπιακός-ΠΑΟ να κυριαρχεί.

Διαβολοβδομάδας.. συνέχεια

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση και σε φόρμα και περιμένει τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ για να κάνει την13η συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του! Πρόσφατα είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα με 76-78(19/3) και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Και ασφαλώς είναι φαβορί καθώς έχει και την έδρα και την φόρμα και την ψυχολογία και την ανωτερότητα.

Ο αδιάφορος και πολύ χαμηλά Παναθηναϊκός χωρίς άγχος πάει να διεκδικήσει ότι μπορεί καθώς είναι βελτιωμένος με τον Σερέλη στο πάγκο και δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Με -10 πάντως οριακό.

Προσέχουμε την κρίση της δις πρωταθλήτριας Εφές που κινδυνεύει να χάσει τα πλέι οφ αν και έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στο Μιλάνο. Γύρισε τελικά ο Τζέιμς στην Μονακό και μάχη με την Φενέρ για το πλεονέκτημα έδρας. Στις 10 συνεχόμενες ήττες η Βιλερμπάν πια!

Πολύ σημαντικό για πολλούς το Μπασκόνια-Φενέρ. Αλλά και το ντέρμπι Παρτίζαν-Ρεάλ στο καυτό Βελιγράδι.

Στην Ευρωλίγκα μην ξεχνάμε ότι το λάιβ είναι το πιο ενδιαφέρον. Και στα ματς των ομάδων μας στο www.tostoixima.gr έχουμε λάιβ ανάλυση και προγνωστικά.

Τι κρατάμε καθώς μας πλήρωσαν με 3 απόδοση τα ειδικά στοιχήματα το περασμένο διήμερο; Τίποτα απολύτως. Και όπως έχω πει δεν παίζουμε για να παίξουμε. Περιμένουμε το λάιβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr