Ο Παίκτης

Ολυμπιακός και Μάλμε!

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 12:32

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ κλέβουν την παράσταση και θα ψάξω την τύχη μου με το διπλό του Ολυμπιακού και τον άσσο της Μάλμε…

Ολυμπιακός και Μάλμε!

Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στον προηγούμενο γύρο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά για να τα καταφέρουν πρέπει να περάσουν το εμπόδιο του Απόλλων Λεμεσού. Η ομάδα της Κύπρου αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μακάμπι Χάϊφα με εκτός έδρας ήττα 4-0 στο πρώτο ματς και εντός έδρας νίκη 2-0 στη ρεβάνς της Κύπρου. Μετά τον αποκλεισμό η διοίκηση του Απόλλωνα απέλυσε τον τεχνικό Τσόρνιγκερ και στην θέση του ήρθε ο Ισπανός Νταβίντ Καταλά. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας! Ο Ολυμπιακός έχει καλή παράδοση κόντρα σε Κυπριακές ομάδες και συγκεκριμένα έχει σημειώσει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε σύνολο 10 αγώνων εντός και εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα εντός έδρας και δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες εκτός έδρας. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 2,10 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο αφού ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και πολύ πιο έμπειρος σε αυτό το επίπεδο.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Μάλμε - Σίβασπορ επίσης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάλμε ξεκίνησε νωρίς την Ευρωπαϊκή της περιπέτεια, απέκλεισε την Βίκινγκουρ (3-2 και 3-3) στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Ζαλγκίρις με δύο ήττες και μεταπήδησε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάλμε απέκλεισε την Ντουντέλαντζ με εντός έδρας νίκη 3-0 και εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 στον προηγούμενο γύρο. Η Σίβασπορ ξεκινά τώρα τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση και συμμετέχει ως Κυπελλούχος Τουρκίας. Η ομάδα του Ριζά Τσαλιμπέι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκαζιαντέπ και την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-2 από την Άδανα Ντεμιρσπόρ. Η Μάλμε είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» αφού έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και το περασμένο Σάββατο νίκησε 3-2 εντός την Σούντσβαλ στην Α Σουηδίας. Έδρα και φόρμα με οδηγεί στον άσσο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 2

Μάλμε – Σίβασπορ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.