Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μονακό και Άντερλεχτ

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 08:10

Η Μονακό θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί για να μπει στην τριάδα του Σαμπιονά ενώ η Αντερλεχτ δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στην Βέστερλο.

Με Μονακό και Άντερλεχτ

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. η Αντερλεχτ υποδέχεται την Βέστερλο σε πολύ κρίσιμη αναμέτρηση αναφορικά με την διεκδίκηση μιας θέσης στην 8αδα και τα πλέι-οφ για τα κύπελλα Ευρώπης. Η Αντερλεχτ έχει βρει ρυθμό, με τρεις σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά ο τωρινός αντίπαλος είναι πιο επικίνδυνος, έχοντας όπλο την ευκολία στο σκοράρισμα. Η Αντερλεχτ μπορεί να βάλει θεμέλια για την 8αδα αλλά ο άσος θα συνδυαστεί με το Over για να αυξήσουμε και την απόδοση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ναντ υποδέχεται την Μονακό. Οι γηπεδούχοι είναι σε κλίμα ευφορίας καθώς μεσοβδόμαδα επικράτησαν της Λυών με 1-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα βέβαια σπατάλησαν και πολύ ενέργεια ενώ στο πρωτάθλημα παραμένουν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν έχουν αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μονακό προέρχεται από δυο σερί νίκες και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί, με στόχο να μπει δυνατά στην μάχη της τριάδας και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Σε αρκετά καλές τιμές το διπλό.

Αντερλεχτ-Βέστερλο 1+Over (2.30)

Ναντ-Μονακό 2 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr