Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 17:23

Μπαρτσελόνα και Νάπολι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς στο “Καμπ Νου” με την πρόκριση να είναι πιθανόν να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, ανοιχτούς λογαριασμούς στο “Καμπ Νου” έχουν Μπαρτσελόνα και Νάπολι μετά το 1-1 στην Ιταλία. Δεν πείθει η Μπαρτσελόνα με την εικόνα της, η Νάπολι είναι άκρως επικίνδυνη ειδικά όταν βρει χώρους και είναι πολύ πιθανόν η πρόκριση να κριθεί σε υψηλό σκορ. Πρώτη επιλογή το over ενώ σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, έχουμε μια απόδοση που “πιάνει” τον διπλασιασμό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης, οι “κανονιέρηδες” μπορεί να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά θέλουν παράλληλα και την πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μετά την ήττα με 1-0 στην Πορτογαλία, η ομάδα του Αρτέτα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, έχοντας όμως την ποιότητα αλλά και την έδρα για να το πετύχει. Σε καλή κατάσταση εξάλλου το τελευταίο διάστημα η Αρσεναλ. Από την άλλη η Πόρτο, σίγουρα είναι ομάδα που δεν αμελείται, μπαρουτοκαπνισμένη από τέτοια παιχνίδια, με σούπερ ψυχολογία (μετά και το 5-0 επί της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα). Προβάδισμα στον άσο αλλά συνδυαζόμενος με το over για καλύτερη απόδοση.

Μπαρτσελόνα-Νάπολι Goal+Over (2.00)

Αρσεναλ-Πόρτο 1+Over (1.77)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr