Μάκης Κασσαλιάς

Στο κάστρο της η Στιβενέιτζ

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 00:46

Τελική ευθεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την έναρξη των προημιτελικών, το ενδιαφέρον τεράστιο αλλά στοιχηματικά εννοείται ότι στρέφουμε και αλλού το βλέμμα μας.

Στο κάστρο της η Στιβενέιτζ

Στον απογευματινό προημιτελικό Πορτογαλία-Μαρόκο θα εμπιστευτώ τους Ιβηρες. Μόνο σεβασμός για τους Αφρικανούς, αλλά το όνειρο τους δεν μπορεί παρά να «σβήσει» κάπου εδώ. Οι Πορτογάλοι.. έκρυψαν τη μπάλα από την Ελβετία, με κεκτημένη ταχύτητα θα ξεπεράσουν και αυτό το αξιόλογο εμπόδιο, είναι γεγονός ότι ο αντίπαλος και από τα δεύτερα χιαστί τους ήρθε.. λουκούμι ανεξάρτητα του ότι το Μαρόκο πέταξε έξω κοτζάμ Ισπανία.

Στην αγαπημένη Λιγκ2, ποντάρω άσο στο Στιβενέιτζ-Μάνσφιλντ. Η Στιβενέιτζ συνέτριψε με 5-0 την Μπάροου, πραγματοποιώντας ακόμη ένα βήμα προς την απευθείας άνοδο. Ηταν η τρίτη διαδοχική νίκη με έντεκα γκολ ενεργητικό, έχει μόλις μία ήττα στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (7-3-1), είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας με εννιά νίκες σε δέκα ματς! Προηγήθηκε η πρόκριση στον 3ο γύρο του κυπέλλου (0-3 την Κινγκς Λιν). Η Μάνσφιλντ ερχόμενη από απίστευτο αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι (δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις για το 2-1 από την Εβερτον u21), η Μάνσφιλντ...έφτυσε αίμα αλλά επικράτησε στο 92’ της Κόλτσεστερ (2-1) και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ (ζωντανή και για απευθείας άνοδο). Πρόσφατα αποκλείστηκε και στο κύπελλο (2-1 από Σέφιλντ Γουένσντεϊ). Φωτιά και λάβρα η Στιβενέιτζ, στο κάστρο της έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην αξιόμαχη μεν Μάνσφιλντ που όμως δεν είναι το ίδιο δυνατή εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαρόκο-Πορτογαλία 2&over 1.5 2.00

Στιβενέιτζ-Μάνσφιλντ 1 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr