Μάκης Κασσαλιάς

Βήμα για τελικό ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 10:19

Παίζουμε.. Ελλάδα την Τετάρτη, με τον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να συγκεντρώνει όλα τα φώτα ενώ υπάρχει δράση και στην Super League2.

Βήμα για τελικό ο ΠΑΟΚ

Στην δεύτερη κατηγορία θα ακολουθήσω τη Νίκη Βόλου στην αναμέτρηση της με τον Αιολικό, με την απόδοση του άσου πάντως να είναι χαμηλή και τον συνδυάζω μαζί με over 1,5. Οι Θεσσαλοί έχασαν ένα ακόμα ματς στα σημεία από τον Ηρακλή (1-0). Εμειναν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα στην Χαλάστρα, πολλά τα παράπονα και πάλι για την αντιμετώπιση από την διαιτησία. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, κρατά πάντως γερά την θέση στα πλέι οφ ανόδου που αποτελεί τον αντικειμενικό στόχο στη φετινή περίοδο. Ο Αιολικός δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Λεβαδειακό και υπέστη εύκολα ήττα στο νησί (0-3). Η ομάδα από την Μυτιλήνη συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη και πλέον αρχίζει και ανησυχεί αναφορικά με την παραμονή. Βασικό ζητούμενο παραμείνει η βελτίωση στην άμυνα, έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ξεκάθαρο φαβορί η Νίκη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και θα ρισκάρω τον άσο. Με την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1), οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην κορυφή της Super League και και συνεχίζουν τα απανωτά ντέρμπι, καθώς μετά το αποψινό ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ σταμάτησε το σερί νικών που είχε στην Τούμπα (εννέα σε όλες τις διοργανώσεις), όχι όμως και στο σκοράρισμα (20 σερί ματς). Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αλλαγές, όπως κάθε φορά που υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες (0-3) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πάει στην Τούμπα με επιπλέον κίνητρο τη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο πρωτάθλημα. Ο Τερίμ δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τον φορ Ιωαννίδη που προέρχεται από τραυματισμό και είναι βαρόμετρο στην επίθεση. Εκτός είναι ο τραυματίας εξτρέμ Τζούρισιτς και μόνιμα απόντες οι στόπερ Μάγκνουσον και Μπράουν. Προβλέπεται μεγάλη μάχη, πάντως εκτιμώ ότι η έδρα θα παίξει τον ρόλο της.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νίκη Βόλου - Αιολικός 1&over 1,5 1,85

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr