Μάκης Κασσαλιάς

Μπορεί να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 02:35

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν με άγριες διαθέσεις την Κλαμπ Μπριζ στο «κολαστήριο» της Τούμπας και κάλλιστα μπορούν να πανηγυρίσουν μία σπουδαία πρόκριση.

Μπορεί να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Ακόμη ένα «καυτό» ποδοσφαιρικό τριήμερο μπροστά μας, όπου θα καθοριστούν τα ζευγάρια των ημιτελικών στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Κόνφερενς Λιγκ θα ρισκάρω τον άσο στο ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ. Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται και είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία, καθώς αν καταφέρουν να ανατρέψουν την ήττα του πρώτου ματς (1-0) θα βρεθούν για πρώτη φορά στα χρονικά σε ευρωπαϊκό ημιτελικό! Και σε κάθε περίπτωση οι Βέλγοι δεν είναι η ομάδα που μπορεί να προκαλέσει φόβο στον ΠΑΟΚ εφόσον εκείνος παίξει όπως μπορεί. Καλύτερα δηλαδή από ότι έκανε στο πρώτο ματς. Στην φλεγόμενη Τούμπα εκτιμώ ότι η ελληνική ομάδα θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων στο τέλος της βραδιάς θα στήσει ένα μεγαλοπρεπές πάρτι!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Γιουρόπα Λιγκ, μου αρέσει η απόδοση στη νίκη της Μαρσέιγ επί της Μπενφίκα. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το ματς της Λισσαβόνας όπου η Μπενφίκα νίκησε με 2-1 και το μόνο βέβαιο είναι πως θα πέσουν κορμιά. Οι Γάλλοι διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, κάτι που μπορεί να μην δείχνουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο όμως όταν το καταφέρνουν τότε ο αντίπαλος τους νιώθει για τα καλά. Η Μπενφίκα μπορεί να είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό μέγεθος, όμως διαχρονικά δεν εμφανίζεται το ίδιο δυνατή στις εκτός έδρας αποστολές. Και στο «Βελοντρόμ» ασφαλώς την περιμένει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς όπου όλα μπορεί να συμβούν αλλά θα ρισκάρω υπέρ της έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 1 1,92

Μαρσέιγ-Μπενφίκα 1 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr