Νίκος Ζελιαναίος

Τα... ρέστα της η Μπόκα Τζούνιορς!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 12:11

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει τα ξημερώματα (03:00) την Νασιονάλ και θα παίξει τα ρέστα της για τη νίκη πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες...

Τα... ρέστα της η Μπόκα Τζούνιορς!

Αγώνας ρεβάνς της φάσης των «16» στο... Τσάμπιονς Λιγκ της Νοτίου Αμερικής, στο περίφημο Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι αυτός της Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) με τη Νασιονάλ (Ουρουγουάη). Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ (0-0) αλλά αυτή την φορά τα δεδομένα θα είναι παντελώς διαφορετικά.

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι πανίσχυρη μέσα στο περίφημο «Μπομπονέρα» και είναι η ομάδα θρύλος της Νοτίου Αμερικής αφού έχει κατακτήσει 6 Κόπα Λιμπερταδόρες, 2 Κόπα Σουνταμερικάνα, 4 Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής και 3 Διηπειρωτικά.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Η ομάδα του Χόρχε Αλμιρόν θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει. Η Μπόκα έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στην διοργάνωση φέτος και συγκεκριμένα νίκησε 2-1 την Περέιρα, 1-0 την Κόλο Κόλο και 4-0 την Μονάγκας.

Η Νασιονάλ στο τελευταίο εκτός έδρας ματς στην διοργάνωση ηττήθηκε 2-1 από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Λόγω έδρας και… φανέλας ο άσσος έχει πρώτη τύχη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπόκα Τζούνιορς – Νασιονάλ 1 (1,71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr