Νίκος Ζελιαναίος

Δύο φαβορί και η ΑΕΚ!

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 13:00

O πλανήτης κινείται στους ρυθμούς της… στρογγυλής θεάς και θα δοκιμάσω την τύχη μου με δύο ακλόνητα φαβορί από το Βέλγιο και το Σαμπιονά ενώ θα “φορτώσω” και την ΑΕΚ, η οποία αναμένω να διαλύσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ...

Δύο φαβορί και η ΑΕΚ!

Τέταρτη αγωνιστική στο Βέλγιο και θα επιλέξω την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, η οποία αντιμετωπίζει την Μαλίν εκτός έδρας και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Η Ουνιόν (2η πέρσι) έχει ξεκινήσει δυναμικά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 την Άντερλεχτ, στη συνέχεια επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σταντάρ Λιέγης και τέλος την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με σκορ 5-1 την Λέουβεν. Στην αντίπερα όχθη η Μαλίν ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο ματς με την Κλαμπ Μπριζ και στη συνέχεια ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Γάνδη και 1-0 εκτός έδρας από τη Μόλεμπενκ. Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλεσίν παίζει εξαιρετικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Ο Ντενις Εσκερτ Αγένσα με 4 γκολ και οι Πουέρτας (2 γκολ), Τέρχο (1 γκολ) και Νίλσον (1 γκολ) είναι τα μεγάλα όπλα της Ουνιόν και μπορούν να την οδηγήσουν στη νίκη.

Σούπερ προσφορά* της Betsson για το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δεύτερη αγωνιστική στο Σαμπιονά και η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν επιδιώκει την πρώτη της νίκη αφού στην πρεμιέρα έμεινε στο στείρο 0-0 με την Λοριά μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε διαθέτει ένα γαλαξία αστέρων στο ρόστερ της με τους Γκονσάλο Ράμος, Ασένσιο, Λι, Βιτίνια,λ Ουγκάρτε, Ντεμπελέ, Μαρκίνιος, Φαμπιάν Ρουίζ, Κάρλος Σολέρ, Ούγκο Εκιτικέ, Ζαϊρέ Έμερι, Λούκας Ερναντέζ, Ντράξλερ και φυσικά τον Κιλιάν Εμπαμπέ (επέστρεψε στις προπονήσεις) και δεν νοείται δεύτερη σερί απώλεια βαθμών. Η Τουλούζ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Ναντ την πρώτη αγωνιστική αλλά απέναντι στην Παρί δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Πέρσι, Παρί – Τουλούζ 2-1 και Τουλούζ – Παρί 0-3. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σημειώσει δέκα νίκες (μία στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο) και μία ισοπαλία στα έντεκα τελευταία της ματς, εντός και εκτός έδρας με την Τουλούζ από τις 19 Ιανουαρίου 2016 και μετά!

AEK Nτιναμό με 0% γκανιότα* και Money Back* στο 0-0 στο Pamestoixima.gr

Τέλος με την μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην “Αγιά Σοφιά” όπου θα επιλέξω τη νίκη των “κιτρινόμαυρων” κάτι που είχα κάνει και στο πρώτο ματς. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της με 2-1 στο “Μαξιμίρ” αλλά δεν πρόκειται να επαναπαυθεί σε αυτό το αποτέλεσμα και θα παίξει και πάλι για τη νίκη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι ανώτερη σε όλα, σφύζει από ταλέντο και ποιότητα και μέσα στο γήπεδό της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ και έχουν δώσει όρκο για νίκη! Το γήπεδο θα “βράζει” από 35 χιλιάδες οπαδούς και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα υποκλιθεί. Αναμένω νίκη της ΑΕΚ και εκτιμώ ότι θα σκοράρει 2-3 γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΑΛΙΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ 2 (1,75)

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (1,67)

ΑΕΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1 (1,87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.