Νίκος Ζελιαναίος

Δυνατή τριάδα!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 14:22

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης και θα δοκιμάσω την τύχη μου με μία «δυνατή» τριάδα...

Δυνατή τριάδα!

Αρχή με την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Άγιαξ στο Γιουρόπα Λιγκ όπου θα ρισκάρω στο διπλό του ιστορικού «Αία». Ο Άγιαξ έχει πολύ βαριά φανέλα και είναι ανώτερος σε όλα από την ομάδα της Βουλγαρίας. Η Λουντογκόρετς αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στον δεύτερο προκριματικό γύρο αλλά απέκλεισε την Αστάνα στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με μία εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 και μία εντός έδρας νίκη με σκορ 5-1. Η ομάδα του Ιβάϊλο Πέτεφ στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 1-0 από την Τσερνομόρε και δεν έδειξε σε καλή κατάσταση. Ο Άγιαξ προέρχεται από τη νίκη με 4-1 επί της Χέρακλες (12/08) και την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Εξέλσιορ. H ομάδα του Μόρις Στέιν έχασε τέσσερα βασικά της στελέχη και γέμισε τα ταμεία της αλλά από την άλλη πήρε τους εξαιρετικούς Σουτάλο (αμυντικός)λ Φορμπς (επιθετικός), Αβίλα (αρ.μπακ), Άκπομ (φορ), φαν ντεν Μπόομεν (μέσος), Ταχίροβιτς (μέσος), Γκαέϊ (δ.μπακ), Μέντιτς (αμυντικός), Ραμάι (τερματοφύλακας) και προώθησε από της ακαδημίες τους Ντόνγκεν (18χρονος επιθετικός και σούπερ ταλέντο), Εντινέ (αρ.μπακ 21χρ.). Το διπλό έχει καλή τύχη!

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Συνέχεια με την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντιναμό έδειξε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Ο Μπίσκαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και στην θέση του ανάλαβε ο Σεργκέι Τζακίροβιτς. Η Σπάρτα Πράγας αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Κοπεγχάγη ενώ στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα αναδείθχηκε ισόπαλη 1-1 με την Τέπλιτσε. H Ντιναμό έχει εξαιρετικό ρόστερ με τους Λιβάκοβιτς, Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς, Μίσιτς, Μπουλάτ, Μιχαϊλιτσένκο, Εμρέλι, Λιούμπισιτς και μέσα στο «Μαξιμίρ» μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο άσσος αξίζει το ρίσκο!

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Οσασούνα υποδέχεται στην Παμπλόνα την Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο ματς της φάσης των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και μπορεί να πάρει τη νίκη αφού υπερέχει σε όλα. Η ομάδα του Αρασάτε νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Θέλτα στην πρεμιέρα της Α Ισπανίας και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 2-0 από την Μπιλμπάο αλλά είχε το μυαλό της στο ματς με την Μπριζ. Η τελευταία έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο Βέλγιο αλλά άλλο πράγμα ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα και άλλο πράγμα μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. H Οσασούνα πέρσι έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Κλαμπ Μπριζ έφθασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αποκλείστηκε από την Μπενφίκα με δύο ήττες (2-0 και 5-1). Η ομάδα της Παμπλόνα είναι δυνατή στην επίθεση με τους Μπουντιμίρ, Γκόμεζ, Γκαρσία, Αβίλα και δυνατή στο κέντρο και στην άμυνα. Ο άσσος είναι πρόκληση και η Οσασούνα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λουντογκόρετς – Άγιαξ 2 (1,75)

Ντιναμό Ζ. - Σπάρτα Πρ. 1 (2,07)

Οσασούνα – Κλαμπ Μπριζ 1 (2,15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr