Στράτος Διακουμόπουλος

Με Παρτιζάν και γκολ!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:10

Η ακριβοπληρωμένη νίκη της Παρτιζάν και τα γκολ στην Κωνσταντινούπολη είναι τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Παρτιζάν και γκολ!

Για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Μπασάκσεχιρ υποδέχεται την Φιορεντίνα. Ούτε στα καλύτερα όνειρά τους στην Μπασάκσεχιρ δεν περίμεναν τέτοιο εκκωφαντικό ξεκίνημα στον όμιλο όπως αυτό που έκαναν στο Εδιμβούργο κόντρα στην Χαρτς (0-4). Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιζητά την διάκριση και στην Ευρώπη, με όπλο και την εξαιρετική άμυνα, καθώς δεν δέχθηκε γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μοναδικό ντεζαβαντάζ για τους «οράνιε» το γεγονός πω έρχονται από το ντέρμπι της Πόλης με την Μπεσίκτας την Δευτέρα (και πάλι κέρδισε 1-0) και λογικό είναι να υπάρχει επιβάρυνση των βασικών παικτών. Η Φιορεντίνα ξεκίνησε με θετικό πρόσημο την σεζόν όμως πολύ γρήγορα έχασε την δυναμική της και πορεύεται σε σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς οι «βιόλα», που προέρχονται από μία ακόμα υποτονική εμφάνιση και ήττα από την Μπολόνια με 2-1 στο Καμπιονάτο. Και στην πρεμιέρα των ομίλων παραχώρησαν ισοπαλία στην αδύναμη Ρίγα. Ο κόουτς Βιντσέντζο Ιταλιάνο καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Σε σούπερ κατάσταση η Μπασάκσεχιρ, αλλά η Φιοιρεντίνα έχει ποιότητα και μπορεί να βάλει έστω ένα γκολ!

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Παρτιζάν υποδέχεται την Νις. Η Παρτιζάν πήγε ως φαβορί στην πρεμιέρα των ομίλων στην Τσεχία κόντρα στην Σλοβάτσκο, αλλά έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 55 λεπτά εξαιτίας αχρείαστης αποβολής και παρόλο που προσωρινά γύρισε το ματς στο τέλος αρκέστηκε στην ισοπαλία (3-3). Χαμένη ευκαιρία και τώρα οι Σέρβοι θα επιδιώξουν να ρεφάρουν κόντρα στην Νις. Ομάδα με άκρως επιθετικογενή τακτική, το απέδειξε και προ ημερών διαλύοντας με 6-0 την Μλάντοστ Λουκάνι στο πρωτάθλημα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Σε over 5,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια! Η Νις σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια εκτός γηπέδου και είχε ιδιαίτερη ένταση και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η Νις περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Κολωνία. Επιβεβαιώθηκε έτσι η αδυναμία των Γάλλων να αξιοποιήσουν το γήπεδό τους, όπου ακόμα βρίσκονται σε αναζήτηση του πρώτου τρίποντου στο Σαμπιονά. Ο Ελβετός προπονητής Λουσιέν Φαβρ λογικά θα προβεί σε ροτέισον στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν, καθώς καίγεται για επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα. Πέντε στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Η Παρτιζάν έχει πίεση από τον κόσμο για κάτι καλό στην Ευρώπη. Η Νις δεν ασχολείται με το Κόνφερενς. Αξίζει ο χρυσοπληρωμένος άσος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρτιζάν-Νις 1 3,00

Μπασάκσεχιρ-Φιορεντίνα Γκολ-γκολ 1.85 ή Goal και Over 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr