Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: «Τρέχει» σερί η ΑΕ Λεμεσού [vid]

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 22:34

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι που συνεχίζει να ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα.

ΚΥΠΡΟΣ: «Τρέχει» σερί η ΑΕ Λεμεσού [vid]

Από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα στη μέση. Η ΑΕ Λεμεσού «τρέχει» το ίδιο σερί νικών με την πρωτοπόρο Πάφο. Τρίτο τρίποντο στη σειρά μετά το 1-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και μόλις 2 βαθμούς από την εξάδα και τα πλέι οφ. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι παραμένει αήττητος στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας, σε πέντε ματς, εκ των οποίων στα τέσσερα διατήρησε την εστία της ανέπαφη.

Βέβαια, η νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ήρθε με μεγάλη δυσκολία στο ματς στο «Τσίρειο». Διότι η Νέα Σαλαμίνα ήταν εμφανώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στο 22', ειδικότερα, απώλεσε την πιο μεγάλη ευκαιρία της για να σκοράρει. Με τον Τολεμές να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μούριελ!

Η πιο μεγάλη φάση για την ΑΕ Λεμεσού, πριν το γκολ, ήρθε στο 65'. Με τον Παπαφώτη να βγαίνει σε θέση βολής απέναντι από τον Μελίσσα, αλλά να αστοχεί. Όμως, τελικά το γκολ ήρθε για την ΑΕΛ στο 82'. Η κάθετη πάσα του Κάσα για τον Μπρούνο Σάντος ήταν το μισό γκολ, με τον τελευταίο να νικά τον Μελίσσα για το 1-0.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Μπάστο, Μπίλοβαρ, Ντζαλμά, Μακρής (90'+4 Φραντζής), Ζντραφκόφσκι (46' Μεντόγεβιτς), Τσιμπόλα (86' Τεϊσέιρα), Κασά, Παπαφώτης (69' Κατσανίκλιτς), Τσέποβιτς (46' Μπεραχίνο).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Οφόρι (69' Φιάκας), Μαργκάσα (69' Λιμπόμπε), Φράγκος (85' Τσίκο), Φελίπε, Τιάγκο (85' Κουμούρης), Κλίμοβιτς, Tολεμές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr