Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Πρωταγωνιστής ο Φόντεν! [vid]

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 19:43

Η Σίτι πήρε το ντέρμπι του Μάντσεστερ με ανατροπή στο σκορ, με πρωταγωνιστή τον Φόντεν! 

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Πρωταγωνιστής ο Φόντεν! [vid]

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με γκολ του Ράσφορντ μόλις στο 8ο λεπτό, η Σίτι ανέτρεψε το σκορ και πήρε το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ είχε όνομα και πρόσωπο, Φιλ Φόντεν! Ο Άγγλος σταρ βγήκε μπροστά για την ομάδα του και με δύο προσωπικά του γκολ εξασφάλισε τη νίκη για τους πολίτες.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και ήταν αρκετά ανοιχτός, με τη Γιουνάιτεντ να δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο και διάθεση να απειλήσει όσο μπορεί. Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν ονειρεμένο ξεκίνημα με γκολ του Ράσφορντ στο 8' μετά από πάσα του Μπρούνο Φερνάντεζ.

Η Σίτι από εκεί και πέρα προσπάθησε να πιέσει και να ισορροπήσει τη κατάσταση. Αυτό έγινε με καλύτερο τρόπο στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Η ανατροπή άργησε να έρθει, αλλά έγινε στο 80', από τα πόδια ξανά του Άγγλου. Στις καθυστερήσεις ο Χάλαντ σκόραρε για 18η φορά στο πρωτάθλημα και σφράγισε τη νίκη.

Με τη νίκη αυτή η Σίτι έφτασε στους 62 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τη πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Άκε, Ρόδρι, Στόουνς, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Ντόκου (59' Άλβαρες), Χάλαντ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Έβανς (69' Καμπουαλά), Λίντελεφ, Μέινου (82' Αμραμπάτ), Καζεμίρο, Μακτόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (82' Φόρσον), Ράσφορντ (75' Άντονι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr