Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 0-0: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι τίτλου!

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 20:30

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κόλλησαν στο μηδέν, με τη μόνη κερδισμένη, να είναι η Λίβερπουλ! 

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 0-0: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι τίτλου!

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Πρέμιερ Λιγκ, με τη μόνη κερδισμένη να είναι η Λίβερπουλ, αφού Σίτι και Άρσεναλ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι στο Έτιχαντ, όπου άμυνες και τακτικές είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Λίγες φάσεις είχε το παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν και μετά να επιτεθούν. Κυρίως η ομάδα του Πεπ είχε τον έλεγχο και τη κατοχή της μπάλας, με την ομάδα του Αρτέτα να κλείνει τους διαδρόμους προς την εστία του Ράγια.

Πλέον η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας 2 βαθμούς απόσταση από την Άρσεναλ και 3 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Ακάντζι, Ντίας, Άκε (26’ Λιούις), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς (61' Γκρίλις), Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν (61' Ντοκού), Χάλαντ.

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ (66' Τομιγιάσου), Ράις, Ζορζίνιο (66' Πάρτεϊ), Έντεγκαρντ, Σακά (78' Μαρτινέλι), Χάβερτς, Ζεσούς (72' Τροσάρ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr