Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Δοκιμασία για Πορτογαλία

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 00:38

Η αήττητη στον όμιλο, Πορτογαλία εξορμά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελβετία και βρίσκουμε λύση σε ποντάρισμα τερμάτων.

UEFA Nations League: Δοκιμασία για Πορτογαλία

Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ελβετία

Τρία ματς, τρεις ήττες για την Ελβετία που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την Ελβετία (1-0). Οι Ελβετοί βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν το σκορ (13’), είχαν δύο καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να απαντήσουν. Χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς όπου έχουν… προλάβει να δεχτούν επτά γκολ και μοιραία από νωρίς αντιμετωπίζουν σκοτούρες για την παραμονή στην κατηγορία. Οι ήττες έφεραν και γκρίνια και ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για κόντρα του τεχνικού Γιακίν με τον αρχηγό Ξάκα αν και αμφότεροι έριξαν τους τόνους στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. «Γνωρίζουμε πως τακτικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα.

Με αλλαγές
Ο Γιακίν αναμένεται να προβεί σε σωρεία αλλαγών τόσα σε πρόσωπα αλλά και σχηματισμό. Στην αποστολή κλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της u21, γνωστές οι όποιες απουσίες της.

Πιθανή σύνθεση: Σόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Κομερτ, Ροντρίγκεζ, Ξάκα, Φροιλερ, Εμπολό, Σατσίρι, Οκαφόρ, Σεφέροβιτς

Πορτογαλία

Βίοι αντίθετοι για την καλοδουλεμένη Πορτογαλία. Ο Φερνάντο Σάντος (100ο ματς στον πάγκο) επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Κριστιάνο Ρονάλντ και οι Ιβηρες τελείωσαν ουσιαστικά το ματς σε ένα εντυπωσιακό πεντάλεπτο (33’-38’) όπου σκόραραν δις. Με επτά βαθμούς από τα τρία πρώτα ματς οδηγεί την κούρσα και αν μη τι άλλο αφήνει υποσχέσεις. «Περιμένουμε την Ελβετία διαφορετική από το πρώτο ματς και θα θελήσουν να δείξουν πως μπορούν να μας νικήσουν.Θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα» τόνισε ο Σάντος.

Χωρίς Ρονάλντο
Με νέο… λουκ και αλλαγές όπως προανήγγειλε ο έμπειρος τεχνικός καθώς δεν ταξίδεψαν στην Ελβετία οι Κριστιάνο Ρονάλντο (ε. 189/117), Μουτίνιο (μ. 146/7) και Γκερέιρο (α.56/3).

Πιθανή σύνθεση: Ρουί Πατρίσιο, Κανσέλο, Πέπε, Ντανίλο, Νούνο Μέντες, Παλίνια, Μπρούνο Φερνάντεζ, Μπερνάντο Σίλβα, Λεαο, Ζότα, Αντρέ Σίλβα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.15 2.1 1.67 1.94 1.22 3.4 1.75 1.84 1.55 1.25 1.32
Ελβετία - Πορτογαλία / Εκτίμηση

Και οι δύο τεχνικοί αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά η Πορτογαλία ακόμα και με νέο… λουκ έχει τον πρώτο λόγο. Οι Ελβετοί θα βγάλουν περισσότερο τσαμπουκά και το λογικό γκολ/γκολ προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή (1.75), έτσι θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr