Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Νόρντζελαντ-Βίμποργκ: Με το δεξί ξεκινάει η Νόρντζελαντ

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 - 11:48

Ο αγώνας ανάμεσα στην Νόρντζελαντ και την Βίμποργκ για το πρωτάθλημα Δανίας, είναι μεγάλης σημασίας για την πρεμιέρα. Με τις δύο ομάδες να μην απέχουν πολύ, σε επίπεδο. Αν και η Νόρντζελαντ είναι ισχυρότερη.

Α’ Δανίας: Νόρντζελαντ-Βίμποργκ: Με το δεξί ξεκινάει η Νόρντζελαντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Νόρντζελαντ

Η Νόρντζελαντ μπορεί να τερμάτισε πρώτη στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, έστω και με ένα βαθμό διαφορά από την Κοπεγχάγη, η οποία όμως την προσπέρασε στη συνέχεια και έτσι τερμάτισε στη 2η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, με το κέρδος της να είναι το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Φέτος, πάντως, δύσκολα θα βρεθεί σε ανάλογο επίπεδο.

Βίμποργκ

Η Βίμποργκ μπορεί να πραγματοποίησε καλή πορεία και να τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά στα πλέι οφ για το Κόνφερενς Λιγκ δεν τα κατάφερε και έμεινε έτσι εκτός Ευρώπης. Θα ήθελε και φέτος να βρεθεί σε ανάλογο επίπεδο, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να καταφέρει και αναμένεται να κινηθεί στο όριο της πρώτης εξάδας. Τραυματίες ο καλός μέσος Γιάκομπ Βέστερ, ο βασικός αμυντικός Ζαν Ζαλατέλ και ο χρήσιμος αμυντικός Μάντς Λαουρίτσεν. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Γιέπε Γκρόνινγκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.6 4 1.95 1.75 1.37 2.87 1.7 1.98 1.19 1.24 1.94
Νόρντζελαντ - Βίμποργκ / Εκτίμηση

Η Νόρντζελαντ τερμάτισε δεύτερη την προηγούμενη σεζόν, ενώ η Βίμποργκ τέταρτη. Και οι δύο είναι ισχυρές ομάδες, με την Βίμποργκ όμως, να έχει αρκετές βασικές απώλειες. Κάτι που δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Νόρντζελαντ. Άσσος (2.20).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr