Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Συνέχεια στις νίκες για την Στουρμ Γκρατς

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 12:36

Κάποιοι δυνατοί αγώνες για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Με τον αγώνα ανάμεσα στην Στουρμ Γκρατς και την Λινζ να ξεχωρίζει. Αν και η Στουρμ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Α’ Αυστρίας: Συνέχεια στις νίκες για την Στουρμ Γκρατς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Ιδανικά άρχισε το νέο πρωτάθλημα η Αούστρια Κλάγκενφουρτ, περνώντας αλώβητη από την έδρα της Τιρόλ. Σκόραρε στο ίδιο χρονικό σημείο στις αρχές και των δύο ημιχρόνων, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκωτσέζο Ιρβινγκ. Συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2021-22 και σε αυτές τις δύο χρονιές τερμάτισε στην 6η θέση, χωρίς βεβαίως στη συνέχεια να καταφέρει και την απόλυτη ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Βολφσμπέργκερ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπλάου Βάις Λινζ. Η νεοφώτιστη δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ, που πήρε προβάδισμα με το καλημέρα και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς με την έναρξη της επανάληψης. Πέρυσι είχε μετριότατη πορεία στην κανονική διάρκεια, βελτιώθηκε αρκετά στα πλέι άουτ και διεκδίκησε την ευρωπαϊκή υπέρβαση αλλά χωρίς επιτυχία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες, έρχονται από νίκη στην πρεμιέρα. Ενώ και οι δύο παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Αναμένονται γκολ, G/G και over 2.5 (1.95).

Μια προσφορά* σε περιμένει

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΛΤΑΧ

Η Ραπίντ Βιέννης βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη στην έδρα της Λίντσερ αλλά δεν την πήρε, αρκούμενη σε ένα βαθμό στα αποκαλυπτήρια της στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στα μέσα του πρώτου μέρους με τον Σέιντλ να σκοράρει στο ντεμπούτο του, για να δεχτούν την ισοφάριση-μαχαιριά στις καθυστερήσεις. Η 32 φορές πρωταθλήτρια εξασφάλισε την 4η θέση μόλις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, την διατήρησε στα πλέι οφ και στον γ’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Αλασκέρτ-Ντέμπρετσεν.

Η Αλτάχ είχε εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Σάλτσμπουργκ. Η πρωταθλήτρια την πίεσε από το πρώτο κομμάτι του ματς, με την ομάδα του Γιόακιμ Στάντφεστ να στέκεται πάντως όσο καλά μπορούσε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πέρυσι απειλήθηκε άμεσα με υποβιβασμό τερματίζοντας τελευταία στην κανονική διάρκεια, όμως στη διαδικασία των πλέι άουτ πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν για να σωθεί. Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ήρθαν 13 παίκτες ενώ αποχώρησαν ορισμένοι βασικοί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ραπίντ Βιέννης, είχε εξαιρετική εικόνα στην αρχή του πρώτου αγώνα της σεζόν. Η Αλτάχ, έδειξε κι αυτή καλά σημάδια, αλλά μπόρεσε να κάνει καλό αποτέλεσμα. Άσσος και under 4.5 (1.90).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ

Πανεύκολο έργο είχε στην πρεμιέρα η Στουρμ Γκρατς, περνώντας εντυπωσιακά από την έδρα της Αούστρια Βιέννης. Οι «μπλάκις», που τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει στα φυσιολογικά τους επίπεδα, καθάρισαν ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο. Ακολουθεί, την Τρίτη, η πρώτη αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για τον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λινζ δεν τα παράτησε και ανταμείφθηκε με ένα βαθμό απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης, πραγματοποιώντας μέτρια εν γένει πρεμιέρα. Κι ενώ έρχεται από καλή σεζόν τερματίζοντας 3η και εξαργύρωσε εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή θα παίξει σίγουρα σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Έχει νέο τεχνικό τον Τόμας Σάγκεντερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουρμ Γκρατς είναι εντυπωσιακή, στην αρχή της σεζόν. Ενώ η Λινζ έχει πολύ απογοητευτική εικόνα. Ξεκάθαρο φαβορί, είναι η γηπεδούχος. Άσσος (1.75).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

05/08/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 3 1 1 0 0 3 1 2
3 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 3 1 1 0 0 2 0 2
4 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 1 1 0 1 0 2 2 0
7 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 1 1 0 1 0 1 1 0
8 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 1 1 0 1 0 1 1 0
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 0 1 0 0 1 1 2 -1
10 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 1 0 0 1 1 3 -2
11 Αλτάχ Αλτάχ 0 1 0 0 1 0 2 -2
12 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr