Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Χιμπέρνιαν-Σεντ Μίρεν, δεν "ξεφεύγει" το σκορ

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 05:33

Η Χιμπέρνιαν, έρχεται μετά από τεράστια νίκη με 6-1 στην Ευρώπη να αντιμετωπίσει την Σεντ Μίρεν. Σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να είναι κλειστό.

Πρέμιερ Σκωτίας: Χιμπέρνιαν-Σεντ Μίρεν, δεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Πρέμιερ Σκωτίας.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Χιμπέρνιαν

Η Χιμπέρνιαν, πέρυσι, τερμάτισε στην 5η θέση, η οποία τελικά έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο ίδιο επίπεδο αναμένεται και φέτος, στοχεύοντας εκ νέου στη συμμετοχή στην Ευρώπη. Την περασμένη Πέμπτη υποδέχθηκαν την Κλαμπ Εσκάλδες στη ρεβάνς για το 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, κερδίζοντας άνετα, με εξάρα. Τώρα την ερχόμενη Πέμπτη θα παίξει με την Λωζάνη.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ST Mirren

Η Σεντ Μίρεν, πέρυσι, τερμάτισε στην 6η θέση, μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Εξάλλου και μόνο η παρουσία της στην πρώτη εξάδα ήταν επιτυχία. Φέτος, όμως, φαίνεται πως είναι ένα επίπεδο πιο κάτω και πιθανόν να κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Πάντως, ξεκίνησε θετικά τη σεζόν με την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.87 3.45 3.7 1.7 2.02 1.24 3.6 1.8 1.87 1.23 1.27 1.74
Χιμπέρνιαν - ST Mirren / Εκτίμηση

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό. Παραδοσιακά η Χιμπέρνιαν συνηθίζει να νικάει την Σεντ Μίρεν. Όμως οι φιλοξενούμενοι, έχουν καλή ψυχολογία. 2-3 G (1.95)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr