Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Με φαβορί και γκολ!

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 01:12

Ο ανανεωμένος Αγιαξ δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη νεοφώτιστη Χεράκλες ενώ και η Αϊντχόφεν έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουτρέχτη.

Α' Ολλανδίας: Με φαβορί και γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Η Αϊντχόφεν πόνταρε πέρυσι στην επίθεση (περισσότερα γκολ στην κατηγορία), δεν πτοήθηκε απο την αποχώρηση του σταρ Χακπο (Λίβερπουλ) τον Ιούνιο και εν τέλει επιβραβεύτηκε με την 2η θέση και την κατάκτηση του κυπέλλου. Άφησε πίσω της την απρόσμενη αποχώρηση του φαν Νιστελρόι πριν το φινάλε της σεζόν και έδωσε τα... κλειδιά του μαγαζιού στον Πίτερ Μποζ που επέστρεψε μετά απο επτά χρόνια στην Ολλανδία έχοντας θητεύσει σε Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Λυών. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ έναντι στη Φέγενορντ, επικράτησε και της Στουρμ Γκρατς σταπροκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ουτρέχτη ξεκίνησε ελπιδοφόρα αλλά η απρόσμενη αποχώρηση του τεχνικού Φρέιζερ στο διάστημα της χειμερινής διακοπής άφησε μια... τρύπα που δεν καλύφθηκε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μίκαελ Σιλμπεμπάουερ. Για 8η πάντως σερί σεζόν βρήκε μια θέση στην πρώτη 7αδα και παραδοσιακά αποτελεί μια απο τις σταθερές ομάδες της χώρας. “Ανοίχτηκε” στις μεταγραφές και δείχνει πως φέτος θα διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω.

EKTIMHΣΗ: Θετικό κρίνεται το μπάσιμο στη νέα σεζόν για την Αϊντχόφεν που έχει βέβαια τον πρώτο λόγο. Συνδυάζουμε τον άσο με γκολ/γκολ.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Η Χέρενφεν κατέλαβε πέρυσι την 8η θέση για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά τα ευρωπαϊκά πλέι οφ αποτέλεσαν και πάλι το ταβάνι της. Η παρθενική σεζόν με τον Κεες φαν Βόντερεν στην άκρη του πάγκου κρίθηκε πάντως θετική και στο “Αμπε Λένστρα” ψάχνουν το επόμενο βήμα, αν και υπήρξε γκρίνια στις τάξεις τις για τις ετεροχρονισμένες προσθήκες.

Εξαιρετική κρίθηκε η περυσινή σεζόν για την Βααλβάικ που κατέλαβε την 9η θέση και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 22 ετών, κόντρα μάλιστα στα προγνωστικά. Θα αγωνιστεί για 5η σερί χρονιά στα μεγάλα σαλόνια έχοντας προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή τεχνικού καθώς ο επιτυχημένος Οστινχ αποχώρησε για την Τβέντε και αντικαστάθηκε απο τον έμπειρο Χενκ Φρέιζερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αρκετά νεά πρόσωπα οι γηπεδούχοι ενώ και η Βααλβάικ ειναι ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα. Δεν βγαίνει άκρη πέραν του “φτωχού” γκολ/γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Ο Αγιαξ απογοήτευσε πέρυσι βάσει στόχων καθώς μετά απο 13 χρόνια όπου καταλάμβανε μια απο τις δύο πρώτες θέσεις... υποχώρησε στην 3η θέση. Το πείραμα με τον Αλφρεντ Σρούντερ δεν πέτυχε ενώ παρότι... συμμαζεύτηκε δεν βρήκε λύσεις ούτε με τον Χάιτινχα στον πάγκο. Υπήρξαν ριζικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα και ο νέος τεχνικός διευθυντής, έδωσε τα... κλειδιά του μαγαζιού στο Μόρις Στέιν που εντυπωσίασε με τη Σπάρτα αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και μοιραία βρίσκεται από νωρίς σε πίεση.

Η Χεράκλες σκόραρε 103 φορές πέρυσι και κατέκτησε τον τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία της στην Β' Κατηγορία επιστρέφοντας άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Οι Αλμελόερς ξεκινούν με απαιτητική βέβαια αποστολή αλλά στις τάξεις τους ειναι διάχυτη η πίστη για μια ήρεμη σεζόν χωρίς... σκοτούρες παραμονής, ποντάροντας παραδοσιακά στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Μέτρια πάντως η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, στο τελευταίο τεστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απαντες αναμένουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Αγιαξ. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα περιμένουμε το live.

ΤΣΒΟΛΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Η Τσβόλε επιβεβαίωσε τα προγνωστικά πέρυσι και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, εξασφάλισε την άνοδο και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια μετά απο απουσία μόλις ενός έτους. Ο ενθουσιασμός έδωσε πάντως την θέση του στον προβληματισμό καθώς ο επιτυχημένος Ντικ Σρούντερ αποχώρησε απρόσμενα για την Καστεγιόν και αντικαταστάθηκε απο τον Γιον Γιάνσεν που παλαιότερα είχε βρεθεί χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στον πάγκο της Χέρενφεν.

Η Σπάρτα αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη πέρυσι και η 6η θέση ήταν η καλύτερη επίδοση απο το μακρινό 1996! Οι Ροτερντάμερς πάλεψαν μάλιστα και στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για να λυγίσουν στον τελικό απο την Τβέντε. Η εξαιρετική πορεία είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του επιτυχημένου Μορις Στέιν που συνεχίζει την καριέρα του στον μεγάλο Αγιαξ και έτσι η διοίκηση έδωσε τα... κλειδιά του μαγαζιού στον άπειρο Χερόεν Ραϊσντάικ.

EKTIMHΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή. Δύσκολο ματς και θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Βαθμολογία -

10/08/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Τσβόλε Τσβόλε 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Άγιαξ Άγιαξ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Τβέντε Τβέντε 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Χέρενφεν Χέρενφεν 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Φέγενορντ Φέγενορντ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Άλκμααρ Άλκμααρ 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Φιτέσε Φιτέσε 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Χέρακλες Χέρακλες 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr