Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Ισχυροί άσοι, διπλά με αξία

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 01:07

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με τις 12 αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής.

Λιγκ2: Ισχυροί άσοι, διπλά με αξία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (14:30)

Νέα επιτυχία για την Μάνσφιλντ που πέρασε χωρίς απώλειες από την έδρα της Σάτον (0-2) και φιγουράρει ψηλά, με μόλις μία ήττα σε 21 αγωνιστικές. Εχει το δεύτερο μικρότερο παθητικό στην κατηγορία, ηγέτης της είναι ο Κέιλορ-Νταν (12 γκολ), συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα πέντε από τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Χιούιτ και ο μέσος Χάρινγκτον.

Η Γκρίμσμπι ηττήθηκε εντός έδρας από την Χάρογκειτ (1-2), πάντως διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε 17 αγωνιστικές με μόλις τρεις νίκες (3-6-8), ενώ δεν έχει διπλό στη σεζόν. Γκολ-γκολ τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο (2-0 από Οξφορντ). Συνεχίζουν εκτός οι Κούρι (μέσος) και Βέρναμ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει να... στέλνει μηνύματα ανόδου η Μάνσφιλντ, λίγα πράγματα η Γκρίμσμπι. Λογικά δεν “σπάει” ο άσος, αλλά και δεν έχει ιδιαίτερη αξία στο 1,50. Συνδυαστικά με under 4,5 ανεβαίνει στο 1,85.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΚΡΟΟΥΛΙ (15:00)

Η Τζίλιγχαμ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ εκτός έδρας με την Φόρεστ Γκριν και με σερί 3-1-6 έχει εξέλθει των θέσεων πλέι οφ. Η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία έμεινε και πάλι “άσφαιρη”! Στο κύπελλο απέκλεισε και μάλιστα άνετα την Τσάρλτον (2-0). Αμφίβολος ο επιθετικός Νάντεσαν (2 γκολ), δεν υπολογίζεται ο φορ ΜακΚένζι.

Την δεύτερη κολλητή εντός έδρας ήττα υπέστη η Κρόουλι από την Γουίμπλεντον (1-2) και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις θέσεις πλέι οφ. Το βάρος επιθετικά σηκώνει ο Ορσι (11 γκολ). Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα δέκα από τα έντεκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στους «16» Λιγκ Τρόφι. Εξέτισε ο αμυντικός Γουίλιαμς, πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο το πρόβλημα στο σκοράρισμα για την Τζίλιγχαμ, πάντως η Κρόουλι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και έστω δύσκολα οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν στη νίκη σε τιμές διπλασιασμού.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΣΑΤΟΝ (17:00)

Η Γουίμπλεντον πέρασε χωρίς απώλειες από την έδρα της Κρόουλι (1-2) και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ. Προηγήθηκε η πρόκριση στους «16» του Λιγκ Τρόφι, συντρίβοντας εκτός έδρας την Πόρτσμουθ με 2-5! Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (15) από ότι εκτός (20), no goal τα επτά από τα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στον 3ο γύρο κυπέλλου μετά τον περίπατο επί της ερασιτεχνικής Ραμσγκέιτ (5-0). Χωρίς απουσίες.

Μετά το εξευτελιστικό 8-0 από την Στόκπορτ, η Σάτον έμεινε με άδεια χέρια και απέναντι στην Μάνσφιλντ. Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι Λονδρέζοι, που πάντως προκρίθηκαν στον 3ο γύρο κυπέλλου νικώντας 3-0 την Χόρσχαμ. Γκολ-γκολ τα 9/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο αν. μέσος Γκέιπ, νοκ άουτ οι Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντός του στόχου των πλέι οφ παραμένει η Γουίμπλεντον, που πάντως θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική εντός έδρας. Χαμηλά ο άσος (1,50), με μεγάλο ρίσκο τον συνδυάζουμε με γκολ-γκολ (3,10).

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ (17:00)

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Μπάροου που πέρασε και με ευκολία από το Κρου (1-3), έβδομο διαδοχικό τρίποντο φιγουράροντας στη δεύτερη θέση ενώ επέκτεινε το αήττητο σερί στις 12 αγωνιστικές (8-4-0, ρεκόρ συλλόγου). Το μοναδικό.. στραβό του τελευταίου διαστήματος ήταν ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Μέιντστοουν (2-1). Νοκ άουτ οι αμυντικοί Τιένσια και Ουόρεν.

Ακόμη μία νίκη για την Στόκπορτ, που μετά το ανεπανάληπτο 8-0 (!) επί της Σάτον ξεπέρασε με σχετική δυσκολία και το εμπόδιο της Νοτς Κάουντι (2-1), 14ο τρίποντο στις 17 τελευταίες αγωνιστικές και φυσικά οδηγεί την κούρσα. Πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο. Αμφίβολοι οι Σάρσεβιτς (μέσος), Χίπολαιτ (εξτρέμ) και Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ ο αν. φορ Στρέτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρελαίνουν κόσμο και οι δύο ομάδες! Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Μπάροου, απειλεί την εξαιρετική πρωτοπόρο. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ (1,85), δευτερευόντως με over (2,50).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΟΡΚΑΜ (17:00)

Την έκτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (με 18-2 γκολ) πέτυχε η Μπράντφορντ και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Ντονκάστερ (1-3), πλησιάζοντας κι άλλο τις θέσεις πλέι οφ. Είναι μεταμορφωμένη με νέο τεχνικό τον Γκρέιαμ Αλεξάντερ, over τα 10/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, έχει προκριθεί στους “16” του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο αμυντικός Ογιεγκόκε, εξέτισε ο αμυντικός Τέιλορ.

Με διαρκή σκαμπανεβάσματα συνεχίζει η Μόρκαμ, καθώς μετά το επιβλητικό πέρασμα με 5-0 από το Ντονκάστερ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μίλτον Κέινς Ντονς (1-3) για να απομακρυνθεί ξανά από τις θέσεις πλέι οφ. Εχει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-1-5), συνεχίζει στον 3ο γύρο του κυπέλλου (0-2 την Γουίκομ). Απουσιάζουν οι Μουρ (γκολκίπερ), Ρόσον (στόπερ), Λαβ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα καλύτερα της η Μπράντφορντ, ασταθής και “ζημιάρα” η Μόρκαμ. Με τους γηπεδούχους (1,70), ο άσος ίσως αποκτήσει μεγαλύτερη αξία στο live.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ (17:00)

Η Χάρογκειτ άλωσε την έδρα της Γκρίμσμπι (1-2), ανεβαίνοντας στα μέσα της κατάταξης. Ηταν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο με συντριβή από την Μπόλτον (5-1). Εχει την τρίτη χειρότερη επίθεση, πήρε λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (11) από ότι εκτός (19). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μάτοκ, Σιμς, Μακντόναλντ και ο επιθετικός Φόλαριν (2 γκολ), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός) και Μίτσελ (αν.).

Η Ακρινγκτον επιβλήθηκε με 2-1 της Γουόλσολ, με την μόλις δεύτερη νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (2-2-5) να την φέρνει και πάλι σε απόσταση βολής από τις θέσεις πλέι οφ. Πρόσφατα προκρίθηκε στους «16» Λιγκ Τρόφι, 1-0 την Λίνκολν με γκολ στο 93'. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ και δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αναπληρωματικός ΜακΚράκεν).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Χάρογκειτ, δεν έχει και την καλύτερη άμυνα η Ακρινγκτον που πάντως σκοράρει. Πιθανή ισοπαλία (3,40), χαμηλά το γκολ-γκολ (1,62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ (17:00)

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Μόρκαμ (1-3) πήρε η Μίλτον Κέινς Ντονς, πέμπτο τρίποντο στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (μετά από 0-4-5!) ανεβαίνοντας πλέον στην ένατη θέση. Γκολ-γκολ τα 9/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσφατα αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι με βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον u21 (0-4). Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο μέσος Χάντερ και ο αν. γκολκίπερ Χάρνες.

Η Κόλτσεστερ επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας 2-1 την Σάλφορντ και προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μετά από σερί 3-1-0 από όταν ανέλαβε υπηρεσιακός ο Μάθιου Εθέρινγκτον! Γκολ-γκολ τα 14/17 τελευταία πρωταθλήματος. Nοκ άουτ οι αμυντικοί Χαλ, Λόρενς, ο εξτρέμ Εντουαρντς και οι επιθετικοί Ακιντέ, Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλό “φεγγάρι” οι γηπεδούχοι, από τις αδύναμες ομάδες η ευάλωτη αμυντικά Κόλτσεστερ. Εχει λογική ο άσος, μπορεί να συνδυαστεί με over 1,5 (1,85).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ (17:00)

Η Νιούπορτ υπέστη αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Ρέξαμ (2-0) στο ντέρμπι της Ουαλίας. Είχαν προηγηθεί έξι διαδοχικά γκολ-γκολ, πρόσφατα προκρίθηκε άνετα στον 3ο γύρο κυπέλλου, σε εκτός έδρας ρεβάνς με την Μπαρνέτ (1-4). Over τα 16/23 ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο μέσος Γουίλντιγκ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Τζέιμσον, Λιούις (μπακ), Ζανζάλα (φορ).

Η Φόρεστ Γκριν έμεινε στο 0-0 με την Τζίλιγχαμ και βρίσκεται πάντα κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Οι «οικολόγοι» έχουν την χειρότερη επίδοση εντός έδρας (2-1-8), no goal τα 6/7 τελευταία επίσημα, ενώ πρόσφατα αποκλείστηκαν στο κύπελλο (3-0 από Μπλάκπουλ). Νοκ άουτ οι Λαβινιέ (αμυντικός), Μπράουν, Μάντοξ, Χόλαντ (μέσοι), Γκάρικ (εξτρέμ) και ο φορ Τέιλορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένες οι αδυναμίες της Νιούπορτ, πάντως οι Ουαλοί επ' ουδενί δεν θέλουν να χάσουν αυτό το ματς από την Φόρεστ Γκριν που “καίγεται” κυριολεκτικά. Εχει -και- μπόλικη ισοπαλία, αλλά θα ρισκάρουμε το διπλό (3,40).

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ (17:00)

Η Νοτς Κάουντι πάλεψε αλλά έφυγε με άδεια χέρια και από την έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ (2-1), τέταρτη ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχοντας απομακρυνθεί από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Διαθέτει την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας αλλά και την τέταρτη χειρότερη άμυνα! Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πρόσφατα αποκλείστηκε από την Σριούσμπερι (2-3). Νοκ άουτ οι μέσοι Πάλμερ, Μπαϊράμι και ο φορ Σκοτ.

Μετά τον διασυρμό από την Μόρκαμ (0-5), η Ντονκάστερ ηττήθηκε εντός έδρας και από την Μπράντφορντ (1-3) και παραμένει χαμηλά, αλλά σχετικά εκτός κινδύνου. Πρόσφατα προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι (3-0 την Νότιγχαμ u21), ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Πιτέρμπορο (2-1). Νοκ άουτ οι μέσοι Τέιλορ, Γουέστμπρουκ και Ρέιβενχιλ, οι αμυντικοί Γουντ, Λονγκ, Μάξγουελ και οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μας τα... λέει καλά το τελευταίο διάστημα η Νοτς Κάουντι, απομακρύνθηκε αρκετά από την τριάδα και πρέπει πάση θυσία να νικήσει έναν πολύ υποδεέστερο αντίπαλο. Θα το κάνει (1,60).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΤΡΑΝΜΙΡ (17:00)

Η Σάλφορντ ηττήθηκε στο Κόλτσεστερ (2-1) και βρίσκεται χαμηλά αλλά σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Over τα 12/15 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις (αποκλείστηκε σε Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι), έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (9) από ότι εκτός (14). Ξεχωρίζει ο 3ος σκόρερ της κατηγορίας, Σμιθ (14 γκολ). Αμφίβολοι οι Σέπαρντ (μπακ), Μπόλτον (μέσος), νοκ άουτ οι βασικοί Ασλεϊ (χαφ), Χέντρι (φορ, 3 γκολ).

Αμεσα επέστρεψε στις επιτυχίες η Τρανμίρ που νίκησε την Σουίντον (2-1), τέταρτο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-2-1) έχοντας αποσπαστεί αισθητά από τις τελευταίες θέσεις. Πάντως εκτός έδρας αποδυναμώνεται πολύ, σε έντεκα εξόδους πήρε όλους κι όλους δύο βαθμούς! Εδώ και λίγο καιρό έχει νέο τεχνικό τον Νάιτζελ Αντκινς, έχει αποκλειστεί σε κύπελλο (4-3 από Στιβενέιτζ) και Λιγκ Τρόφι (δεν πέτυχε ούτε γκολ στα τρία ματς του ομίλου). Εκτός οι Στάρμπακ (αμυντικός), Μέρι (αν. μέσος), Λιούις (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει να.. υπολειτουργεί η Σάλφορντ, σε φόρμα η Τρανμίρ που ωστόσο έχει κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, όπως και το over (1,75).

ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΡΕΞΑΜ (17:00)

Νέα αποτυχία για την Σουίντον που ηττήθηκε στην έδρα της Τρανμίρ (2-1) και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις θέσεις πλέι οφ, με μόλις δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (2-2-7). Over τα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα επίσημα (8/11 γκολ-γκολ). Μπλεξίματα για τον πρόεδρο Κλεμ Μορφούνι, εξετάζεται για παραβιάσεις σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών (τον περσινό Σεπτέμβριο). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ουούακουε, Μίντερν και ο βασικός μέσος Κέιν (2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

Η Ρέξαμ αξιοποίησε την ισχυρή της έδρα νικώντας και την Νιούπορτ (2-0) και διατηρείται στις θέσεις απευθείας ανόδου. Οι Ουαλοί άργησαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό, αλλά η επικράτηση τους κρίνεται δίκαιη. Over τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα. Εξέτισε ο βασικός μεσοαμυντικός Εβανς, αμφίβολοι οι αμυντικοί Χοσανάχ, Χέιντεν, εκτός πλάνων οι Μπαρνέτ (μέσος), ΜακΦάτζεαν (αμυντικός), Οκόνκβου (γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι έχει ευχέρεια στο γκολ, η Σουίντον τα... θαλασσώνει αμυντικά και κάπως έτσι ολοένα απομακρύνεται από τον στόχο. Σκοράρουν... κατά βούληση οι Ουαλοί και δικαιωματικά είναι φαβορί, θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (1,78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΚΡΟΥ (17:00)

Η Γουόλσολ δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της Ακρινγκτον (2-1) και με σερί 3-3-4... βολοδέρνει στα μέσα της κατάταξης. Εχει προκριθεί στον 3ο γύρο κυπέλλου νικώντας 1-0 σε ρεβάνς την Αλφρετον, συνδυασμός under και no goal τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Ρίλεϊ (αμυντικός), Τίρνει (χαφ), νοκ άουτ ο επιθετικός Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

Σε εντός έδρας ήττα από την Μπάροου (1-3) υποχρεώθηκε η Κρου, μένοντας πιο μακριά από τις θέσεις απευθείας ανόδου, με τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) μετά από τρία κολλητά τρίποντα. Πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο (2-4 από Μπρίστολ Ρόβερς), μετράει οκτώ διαδοχικά γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (7/8 over). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Λονγκ (1 γκολ), Τάμπινερ (1 γκολ) και ο μέσος Λουντ, νοκ άουτ οι μέσοι Πάουελ και Χόλιτσεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: “Αγγαρεία” φαίνεται να κάνει ήδη η Γουόλσολ, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος η Κρου. Πληρώνει καλά το διπλό (3,30).

Βαθμολογία -

26/12/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 49 23 15 4 4 51 22 29
2 Μπάροου Μπάροου 43 22 12 7 3 33 17 16
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 43 22 12 7 3 46 32 14
4 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 42 21 11 9 1 39 18 21
5 Κρου Κρου 37 22 10 7 5 45 36 9
6 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 36 23 11 3 9 45 43 2
7 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 35 22 9 8 5 35 23 12
8 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 34 23 10 4 9 35 33 2
9 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 33 21 9 6 6 36 28 8
10 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 32 22 9 5 8 29 28 1
11 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 32 22 10 2 10 19 28 -9
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 31 21 9 4 8 33 32 1
13 Σουίντον Σουίντον 30 23 8 6 9 44 45 -1
14 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 30 22 9 3 10 25 29 -4
15 Κρόουλι Κρόουλι 30 22 9 3 10 34 39 -5
16 Γουόλσολ Γουόλσολ 27 22 7 6 9 28 34 -6
17 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 26 23 7 5 11 32 41 -9
18 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 24 23 7 3 13 31 36 -5
19 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 24 23 5 9 9 31 36 -5
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 24 22 7 3 12 26 39 -13
21 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 23 22 6 5 11 31 35 -4
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 23 23 7 2 14 32 45 -13
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 16 21 4 4 13 20 37 -17
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 14 22 3 5 14 26 50 -24
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr