Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ενδιαφέρουσες επιλογές με σημεία

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 02:12

Boxing day για την τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να στρέφεται στους νικητές των αναμετρήσεων.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ενδιαφέρουσες επιλογές με σημεία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Για λίγο κράτησε η χαρά, καθώς η νίκη επί της ουραγού Τσέλτεναμ, ήταν απλώς μία παρένθεση. Η Λέιτον Όριεντ μετρούσε οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη και την περασμένη αγωνιστική επανήλθε στις ήττες. Το πάλεψε στην έδρα της Μπόλτον και ηττήθηκε με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 10’. Από τις 7 Οκτωβρίου έχει να κερδίσει στην έδρα της για το πρωτάθλημα, ενώ δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια εντός για όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν γίνει γνωστά αγωνιστικά ζητήματα.

Συνέχισε στον δρόμο των ισοπαλιών η Τσάρλτον, που έφερε τρίτο συνεχόμενο Χ για το πρωτάθλημα. Δεν διανύει καλή περίοδο, καθώς έχει να κερδίσει σε παιχνίδι από τις 28 Νοεμβρίου. Ήταν ανώτερη στην έδρα της απέναντι στη Μπέρτον, προηγήθηκε νωρίς, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Goal/Goal έχουν έρθει τα επτά από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος είναι μόνο ο βασικός μέσος Λουί Ουάτσον, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη εξίσωση αυτό το παιχνίδι, αφού πρόκειται για δύο ομάδες, που δυσκολεύονται να κερδίσουν εδώ και καιρό. Δικαίως οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες και για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ρίσκο θα πάμε με το Goal/Goal (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Ξεφούσκωσε η Γουίγκαν, που πέρασε ένα μεγάλο διάστημα με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, αλλά τελευταία δυσκολεύεται αρκετά. Τρία σερί ματς χωρίς νίκη μετράει και μάλιστα στα δύο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Πήγε στην έδρα της Ρέντινγκ και δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχασε με κάτω τα χέρια. Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός, επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει πέντε φορές ανέπαφη την εστία της αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Η Ντέρμπι επέστρεψε άμεσα στις νίκες και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο. Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στη Λίνκολν, αλλά κατάφερε να επικρατήσει άνετα και δίκαια στο τέλος με 3-1. Δικαίως βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα αήττητο έξι αγώνων στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, καθώς μόνο μία φορά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στις τελευταίες οκτώ εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Αποχώρησε τραυματίας ο 28χρονος μέσος Τζο Γουόρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και δεν είναι απολύτως έμπιστη εκτός έδρας η Ντέρμπι, έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Διανύει μία εξαιρετική περίοδο και κερδίζει συνέχεια. Αυτό πιστεύουμε πως θα κάνει και στην έδρα της Γουίγκαν, που παρουσιάζει κακή εικόνα εσχάτως. 2 (1,70).

ΕΞΕΤΕΡ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Το καλό της ξεκίνημα στη σεζόν είναι αυτό που κρατάει την Έξετερ ακόμη και τώρα οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Στίβενεϊτζ και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Κέμπριτζ εκτός έδρας, δεχόμενη ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μόλις ένα γκολ έχει βάλει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Από τις 16 Σεπτεμβρίου έχει να κερδίσει αγώνα πρωταθλήματος. Μόλις δύο βαθμούς έχει πάρει στην έδρα της τους τελευταίους τρεις μήνες. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Ράιαν Τρέβιτ.

Πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να τον εξαργυρώσει, καθώς δεν μπόρεσε να λυγίσει την Πορτ Βέιλ εντός έδρας. Η Γουίκομ ήταν ανώτερη και προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1. Από τις 7 Οκτωβρίου έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Goal/Goal οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της. Τρία ματς χωρίς μετράει στην έδρα της Έξετερ. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά είναι αλήθεια πως η Γουίκομ εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη από την Έξετερ και γι’ αυτό είναι οριακό φαβορί στις αποδόσεις. Θα πάμε με το X2 και Over 1,5 (1,95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Πολύ άσχημα έχει εξελιχθεί ο Δεκέμβριος για την Λίνκολν, που τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει μεγάλη πτώση στην απόδοσή της, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη βαθμολογία και να απομακρυνθεί από τις θέσεις των πλέι οφ. Τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Πήγε στην έδρα της Ντέρμπι ως μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε να μείνει όρθια στο πρώτο μέρος. Τελικά ηττήθηκε εύκολα με 3-1. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μετράει στην έδρα της, όμως το θετικό είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της.

Μετά από δύο σερί ήττες, η Μπόλτον είχε μεγάλη ανάγκη την επιστροφή της στις νίκες, προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση με την Λέιτον Όριεντ και προηγήθηκε με 3-0 στο 10’, τελειώνοντας από νωρίς το ματς, αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2. Δεν έχει σκοράρει σε δύο σερί εκτός, αλλά βρίσκει δίχτυα σε κάθε της επίσκεψη στην έδρα της Λίνκολν. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ίαν Έβατ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον είναι ξεκάθαρα σε καλύτερο φεγγάρι από την Λίνκολν τη δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό προσφέρεται ως φαβορί εκτός έδρας. Δεν θα είναι εύκολο ματς και θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στο Χ2 και Over 1,5 (1,75).

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ήρθε ένας βαθμός για την Μπέρτον, ο πρώτος σε τρία ματς, μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τσάρλτον στέφθηκε από επιτυχία, αν και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ. Ισοφάρισε στο τέλος, κάτι που άξιζε με βάση την εικόνα της στο παιχνίδι. Από τις 28 Οκτωβρίου έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στην κατηγορία. Με 2-3 γκολ έληξαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στην έδρα της για όλες τις διοργανώσεις. Άπαντες είναι διαθέσιμοι.

Με εξαιρετικό τρόπο φαίνεται να ολοκληρώνει το 2023 η Μπλάκπουλ, που έχει καταφέρει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον υποβιβασμό και να παρουσιάζεται με μεγάλες βλέψεις πλέον. Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν αποδείχθηκε ικανό εμπόδιο για να σταματήσει την πορεία της και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Επτά νίκες μετράει στα τελευταία εννέα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, έχοντας πλησιάσει αρκετά τη ζώνη των πλέι οφ. Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Μπέρτον, που σταμάτησε το αρνητικό της σερί, ωστόσο δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει κάτι απέναντι σε μία ομάδα, που κερδίζει με συνέπεια εδώ και καιρό. Λογική η απόδοση του διπλού (1,78).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία συνεχίζονται, αλλά δεν μπόρεσε να διευρύνει το αήττητο σερί που έτρεχε για τρία παιχνίδια. Μετά από δύο διπλά για πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Μπρίστολ Ρόβερς υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μπλάκπουλ. Το πάλεψε για ένα ημίχρονο, όμως ηττήθηκε με 3-1. Επτά συνεχόμενα Goal/Goal έχει σε όλες τις διοργανώσεις και πέντε μόνο στην έδρα της. Αμφίβολος ο σημαντικός μέσος Γκραντ Γουόρντ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι.

Επηρεασμένη από την εντός έδρας πεντάρα που δέχθηκε από την Γουίμπλεντον για το Λιγκ Τρόφι, η Πόρτσμουθ δεν κατάφερε να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Φλίτγουντ, που φάνταζε ένα εύκολο εμπόδιο για την πρωτοπόρο. Παρουσιάστηκε χωρίς μεγάλη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ανούσια υπεροχή. Προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να προηγηθεί ξανά με κάποια από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει εκτός έδρας και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Δεν έχουν καταγραφεί απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το διπλό σε τιμές διπλασιασμού αξίζει, αλλά μας έχει προβληματίσει η Πόρτσμουθ με τα τελευταία δείγματα που έχουμε. Δύσκολα θα κάνει την έκπληξη η Μπρίστολ Ρόβερς, γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το Χ2 και Over 1,5 (1,78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Δεν κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί που έτρεχε για δύο αγωνιστικές, καθώς έχασε στην έδρα της Νορθάμπτον με 2-1. Με βάση την εμφάνισή της δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δέχθηκε ένα γκολ στο 90’+7’ και έφυγε με άδεια τα χέρια από το παιχνίδι αυτό. Εντός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό. Στο γήπεδό της έχει να ηττηθεί από το 2008 από την Κέμπριτζ, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία έκτοτε.

Η Κέμπριτζ διανύει μία πολύ καλή περίοδο, επιβεβαιώνοντας με τα αποτελέσματά της, πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Είναι τρία παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Έκανε το καθήκον της απέναντι στην προβληματική Έξετερ, της οποίας επικράτησε με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Δεκέμβριο να εξελίσσεται πολύ καλά για εκείνην.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Κέμπριτζ να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, όμως το παιχνίδι αυτό ένα μεγάλο κρας τεστ για τις δυνατότητες της ομάδας. Η Όξφορντ παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της και πιστεύουμε πως με όπλο την άμυνά της, θα πάρει ακόμη μία νίκη. 1 (1,70).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Πιτέρμπορο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες, τρεις για το πρωτάθλημα κι άλλες δύο για τα Κύπελλα. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και δείχνει ότι θα κλείσει με εκπληκτικό τρόπο το 2023. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Σριούσμπερι και παρά το γεγονός ότι στο 58’ έμεινε πίσω στο σκορ, έφθασε στην ανατροπή στο 77’ με σκόρερ τον Κύπριο, Έκτορα Κυπριανού. Έχει ανέβει στη δεύτερη θέση και η τελευταία εντός έδρας ήττα της ήταν στις 26 Αυγούστου. Δεν υπάρχουν απουσίες.

Ανεβαίνει η Ρέντινγκ, που ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο παραμένει οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης. Πέντε βαθμούς έχει μαζέψει στα τρία τελευταία της παιχνίδια, όπου παραμένει αήττητη. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Γουίγκαν και επικράτησε με 2-0. Έκανε μία κυριαρχική εμφάνιση και σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Εξαιρετική δουλειά από τον Ρούμπεν Σέλες στο τιμόνι της ομάδας, καθώς έχει καταφέρει να αλλάξει την πορεία της. Μόλις τέσσερις βαθμούς έχει μαζέψει εκτός έδρας τους τελευταίους τρεις μήνες. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν γίνεται να πας κόντρα στην Πιτέρμπορο στην κατάσταση που βρίσκεται και μάλιστα όταν παίζει στην έδρα της απέναντι σε μία υποδεέστερη αντίπαλο. Εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί η χαμηλή τιμή του άσου. Για καλύτερη απόδοση θα πάμε με το 1 και Over 1,5 (1,65).

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Μετά τον βαρύ αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ με 0-3 εντός έδρας από την Μίντλεσμπρο, η Πορτ Βέιλ είχε ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Γουίκομ την τελευταία αγωνιστική. Δεν απείλησε ιδιαίτερα, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από το τέλος του Σεπτεμβρίου έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς στην έδρα της. Θα λείψει σίγουρα ο μέσος Τόμας Σανγκ, ο οποίος αισθάνεται ξανά ενοχλήσεις.

Σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των πλέι οφ η Μπάρνσλεϊ, η οποία παίρνει αυτό που θέλει, πραγματοποιώντας αγωνιστικά έναν πολύ καλό μήνα. Αήττητη είναι για πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Προέρχεται από ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την πρώτη εξάδα. Επικράτησε εντός με 2-1 της Στίβενεϊτζ, αν και βρέθηκε πίσω με γκολ από τα αποδυτήρια. Εκτός έδρας μετράει έξι σερί Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό ζήτημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πορτ Βέιλ θέλει να ξεπλύνει την ντροπή από το 7-0 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο με βάση την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων. Χ2 και Over 1,5 (1,85).

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και το σερί της Στίβενεϊτζ, που έμεινε για 13 συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη, ωστόσο δεν κατάφερε να το διευρύνει, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της πρώτης εξάδας. Στην έδρα της Μπάρνσλεϊ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, αλλά τελικά δέχθηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1. Παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ, αλλά έχει απολογισμό 1-3-1 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της για την κατηγορία. Έξι συνεχόμενα Goal/Goal μετράει σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Με εξαίρεση την ήττα από την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ, η Νορθάμπτον διαγράφει μία εξαιρετική πορεία τους τελευταίους δύο μήνες στο πρωτάθλημα, έχοντας ενδιάμεσα δύο αποκλεισμούς στο Κύπελλο. Ανεβαίνει διαρκώς και πλέον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Όξφορντ και επικράτησε με 2-1, παίρνοντας τη νίκη με γκολ στο 90’+7’. Over 2,5 τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μετράει πέντε σερί διπλά στην έδρα της Στίβενεϊτζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δυσκολεύονται να κερδίσουν τελευταία και το 1,70 του άσου δεν έχει καμία αξία. Προτιμότερο το ρίσκο με τους φιλοξενούμενους, που έχουν εξαιρετική παράδοση σ’ αυτό το γήπεδο. Χ2 (2,20).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

26/12/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 49 22 14 7 1 38 17 21
2 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 44 22 13 5 4 43 21 22
3 Μπόλτον Μπόλτον 42 21 13 3 5 41 24 17
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 40 21 12 4 5 38 18 20
5 Όξφορντ Όξφορντ 40 22 12 4 6 36 24 12
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 40 23 11 7 5 33 23 10
7 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 38 21 11 5 5 40 23 17
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 36 23 10 6 7 40 28 12
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 32 23 8 8 7 28 24 4
10 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 30 22 9 3 10 28 29 -1
11 Τσάρλτον Τσάρλτον 29 21 7 8 6 34 29 5
12 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 28 21 7 7 7 28 28 0
13 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 27 22 7 6 9 20 28 -8
14 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 27 23 8 3 12 14 32 -18
15 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 26 21 7 5 9 19 30 -11
16 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 25 22 6 7 9 22 31 -9
17 Γουίκομ Γουίκομ 24 21 6 6 9 25 30 -5
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 23 22 9 4 9 32 28 4
19 Μπέρτον Μπέρτον 21 22 5 6 11 18 33 -15
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 19 21 5 4 12 13 33 -20
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 18 22 6 4 12 27 35 -8
22 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 17 21 4 5 12 19 36 -17
23 Καρλάιλ Καρλάιλ 16 22 3 7 12 17 32 -15
24 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 16 21 4 4 13 13 30 -17
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr