Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Aναμετρήσεις... φωτιά!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 10:09

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα στη Λιγκ 1, που αξίζουν το ποντάρισμα στο στοιχηματικό κουπόνι. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Aναμετρήσεις... φωτιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ -ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Γουίγκαν δέχθηκε πίεση από την Ντέρμπι και το γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν είχε τον τρόπο να απαντήσει και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, αν και σε μεγάλο βαθμό έκανε καλή προσπάθεια. Τρίτη διαδοχική αποτυχία στο πρωτάθλημα, στα τελευταία δύο δεν είχε έστω ένα γκολ να επιδείξει. Μοιραία χάνει έδαφος, ωστόσο παραμένει πάνω από την τελευταία τετράδα και υπάρχει αισιοδοξία ότι τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Ρέκικ (α. 10/0), Μ. Σμιθ (μ. 8/0), Γκόντο (μ-ε. 13/3).

Η Καρλάιλ ευτύχησε να προηγηθεί στην έδρα της Φλίτγουντ, αλλά με το που κόπασαν οι πανηγυρισμοί ισοφαρίστηκε και στη συνέχεια δεν άλλαξε, κάτι, για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αρνητικό σερί οκτώ αγώνων (0-3-5) για τους «κούμπριανς», έπεσαν στην τελευταία θέση της κατάταξης και σταδιακά η πίεση γίνεται ασφυκτική. Σε θεωρητική βάση, υπάρχουν και χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, πλην όμως η πράξη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Εκτός οι Μπακ (α. 14/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπάλντε (ε. 12/0), Καγιόντε (ε. 1/0), δύσκολα ο Χάντινγκτον (α. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καρλάιλ βρίσκεται με τη θέση στον τοίχο καθώς παρά το γεγονός πως δεν είναι κακή, βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η Γουίγκαν από την άλλη, βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης όμως πρέπει να κάνει κάτι για να σώσει τις κακές εμφανίσεις της. 1 (2.01)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Εξετερ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς απέναντι στη Γουίκομ, το οποίο πήγε στην πλευρά των «γκρέσιανς» λόγω του τέρματος του Κοξ στο τελευταίο ημίωρο. Πρώτη επιτυχία έπειτα από αρνητικό σερί 13 αγώνων στο πρωτάθλημα (0-3-10), παραμένει οριακά εκτός της τελευταίας τετράδας και καλείται να «χτίσει» πάνω σ’ αυτήν την επιτυχία ώστε να αναρριχηθεί. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν σημαντικό και για τον τεχνικό Γκάρι Κάλντγουελ, ο οποίος αμφισβητείται εντόνως. Λείπουν οι Φιτζγουότερ (α. 3/0), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Τρέβιτ (μ. 19/3), Γουίλντσατ (ε. 15/1).

Η Πόρτσμουθ δεν είχε την αμυντική προσήλωση άλλων αγώνων στο εκτός έδρας ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ και παρά το ότι ισοφάρισε, βαθιά στις καθυστερήσεις έμεινε με άδεια χέρια. Μίνι αρνητικό σερί 0-1-1 για τους «πόμπις», στο πρωτάθλημα έχασαν έπειτα από εξαιρετικό σερί πέντε αγώνων (4-1-0) και παρά το ότι δεν χάνουν το πόστο στην πρώτη δυάδα, η απόσταση από τον ανταγωνισμό μειώθηκε. Εκτός οι Πουλ (α. 14/3), Ογκίλβι (α. 9/1), Ανγιορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), πρόκειται για αρκετά σημαντικές μονάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη ομάδα η Πόρτσμουθ η οποία ηγείται του πρωταθλήματος. Προέρχεται από ήττα και αυτό της δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να ψάξει τη νίκη κόντρα στην κατώτερη Έξετερ και να επιστρέψει στις νίκες. Αξίζει το 2&Over 1,5 (2.10)

ΛΕΙΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Λέιτον Οριεντ έχασε οριακά στο Μπόλτον, αλλά κέρδισε εξίσου στο… φτερό την Τσάρλτον, με γκολ που σημειώθηκε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης. Δύο επιτυχίες στα τελευταία τρία, το ότι πανηγύρισε μπροστά στο κοινό της δίνει μία σχετική νότα αισιοδοξίας. Η θέση της στο μέσο της βαθμολογίας τείνει να την αφήσει μακριά από κάτι το χειροπιαστό, αν και θα πρέπει να κοιτάζει περισσότερο προς τα κάτω ώστε να μην μπλέξει. Εκτός δράσης παραμένουν οι Ντρίναν (ε. 12/0), Γκρέιαμ (μ-ε. 15/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα κενά.

Η Γουίκομ έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Πορτ Βέιλ μπροστά στο κοινό της, ωστόσο στο Εξετερ, αν και ήταν αξιόμαχη, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Συμπλήρωσε μία ενδεκάδα αναμετρήσεων δίχως νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα (0-5-6) και παρά το ότι βρίσκεται πάνω από την τελευταία τετράδα, δεν έχει θετικό πρόσημο η πορεία της. Ασκείται κριτική προς τον τεχνικό Ματ Μπλούμφιλντ, ο οποίος δεν θα έχει απεριόριστο χρόνο για να γυρίσει την κατάσταση. Εκτός δράσης αυτή τη φορά οι Χάνλαν (ε. 16/2) και Ποτς (μ. 15/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο μέσο της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, με τέσσερις βαθμούς να τις χωρίζουν. Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν βαθμολογικό κίνητρο. Σε περισσότερο δύσκολη θέση η Γουίκομ.θα ρισκάρουμε με το Χ2 (1.65)

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η περίοδος των Χριστουγέννων δεν συνοδεύτηκε με χαμόγελα στις τάξεις της Λίνκολν. Δεν τα κατάφερε στο Ντέρμπι, αλλά και στο εντός έδρας ματς με την Μπόλτον έμεινε με άδεια χέρια. Δεν είχε κακή παρουσία, ωστόσο της έλειψε το γκολ και η ήττα ήρθε με τέρμα στην τελική ευθεία, ενώ από το 72’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δύο διαδοχικές αποτυχίες, έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στη διαδικασία των πλέι οφ. Θα λείψουν αυτή τη φορά οι Μάντριου (ε. 19/5), Χάκετ (ε. 12/2), Γουόκερ (ε. 5/0), Χάουζ (ε. 5/0), έχει μάθει να ζει με απουσίες.

Η Νορθάμπτον τα κατάφερε άριστα στο εντός έδρας ματς με την Οξφορντ, αλλά στην έδρα της Στίβενεϊτζ δεν κατάφερε να ματσάρει την ένταση του αντιπάλου, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εύλογα έμεινε με άδεια χέρια, από τη στιγμή που επιθετικά δεν διακρίθηκε. Το αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) έφτασε στο τέλος του, έχει διψήφια διαφορά τόσο από την πρώτη εξάδα, όσο και από την τελευταία τετράδα, ορατό πλέον το ενδεχόμενο να ξεμείνει από στόχους. Απουσιάζουν οι Μπερτζ (τ. 10 συμ.), Κοΐκι (α. 6/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Φοξ (μ. 4/0), Απερε (ε. 16/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα οι δύο ομάδες. Η Λίνκολν προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Μπόλτον και έμεινε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ. Κόντρα στη Νορθάμπτον καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα βήμα πιο κοντά. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρίσκονται ακόμη πιο κάτω και με ενδεχόμενη ήττα κρύβεται ο κύνδινος να μείνει εκτός στόχων. G/G (1.92)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Μπέρτον απέφυγε την ήττα στο Τσάρλτον και τρεις μέρες μετά ένα γκολ του Κάμουα με την πρώτη ευκαιρία της ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη εις βάρος της Μπλάκπουλ. Τέσσερις βαθμοί σε δύο αναμετρήσεις, προς το παρόν υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Μιλς παρατηρείται βελτίωση και όσο βρίσκεται εκτός της τελευταίας τετράδας, τόσο θα επιτρέπεται η αισιοδοξία. Βέβαια, δεν σκοράρει με συνέπεια, ενώ δέχεται γκολ με ευκολία. Εκτός δράσης αυτή τη φορά τέθηκαν οι Χάμερ (α. 13/0), Χελμ (μ. 17/2), Στόκτον (ε. 8/0).

Η Σριούσμπερι έψαχνε ένα καλό σερί τις μέρες των Χριστουγέννων, ωστόσο έμεινε με άδεια χέρια αν και κόντραρε την Πιτέρμπορο, ενώ στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Τσέλτεναμ δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, οπότε δεν είχε διαφορετική τύχη. Τρεις διαδοχικές ήττες ο πρόσφατος απολογισμός της, εσχάτως χωλαίνει στο επιθετικό σκέλος, αν και προς το παρόν διατηρεί απόσταση από την τελευταία τετράδα και η λογική υπαγορεύει ότι δεν μπλέκει. Εκτός οι Φλάναγκαν (α. 15/0), Σράχα (α. 8/1), Φλέμινγκ (α. 8/0), Μπέιλις (μ. 18/2), Φίνιγκαν (μ. 1/0), Φίλιπς (ε. 8/0).

EKTIΜΗΣΗ: Σε καλό φεγγάρι η Μπέρτον μετά την αποχώρηση του προπονητή που μετρά 4 βαθμούς σε 2 αναμετρήσεις και έχει βάλει ως στόχο να κρατηθεί στην κατηγορία. Η Σριούσμπερι από την άλλη, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες και έχει απόσταση από τις τελευταίες θέσεις όμως αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα. Χ ημιχ. (2.08)

ΜΠΡΙΣΤΟΛ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν μπορούσε να περιορίσει τον επιθετικό οίστρο της Μπλάκπουλ, αλλά με αντίπαλο την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ έκανε καλή προσπάθεια. Προηγήθηκε σε καίριο σημείο και παρά το ότι ισοφαρίστηκε σχετικά σύντομα, βρήκε το γκολ της νίκης στο φινάλε των καθυστερήσεων. Δεύτερη επικράτηση στα τελευταία τρία, βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης και παρά το ότι η εξάδα δεν είναι χειροπιαστή, άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν στο 100%. Εκτός δράσης παραμένουν οι Φρεντ (α. 8/0) και ΜακΚόρμικ (μ. 8/2), δίχως απρόοπτα.

Η Τσάρλτον έμεινε στο εντός έδρας «Χ» με αντίπαλο την Μπέρτον και την επομένη των Χριστουγέννων δεν είχε εύκολο έργο στο «σπίτι» της Λέιτον Οριεντ, έμεινε με άδεια χέρια εξ αιτίας ενός τέρματος στην τελική ευθεία του ματς. Πρώτη αποτυχία έπειτα από σερί επτά αναμετρήσεων (2-5-0) για τους «άντικς», δεν δείχνουν ικανοί να κάνουν το βήμα προς το επόμενο επίπεδο, ωστόσο αν βελτιωθούν αμυντικά, καλύτερες μέρες περιμένουν, επιθετικά είναι επαρκείς. Εκτός οι Ιστεντ (τ. 5 συμ.), Καμαρά (μ. 7/0), Τέιλορ (μ. 5/0), ΜακΓκραντλς (μ. 3/1), Λίμπερν (ε. 13/3), Ανέκ (ε. 6/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στη μέση της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες με τη Μπρίστολ να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Πόρτσμουθ. Και για τις δύο οι ελπίδες για εξάδα εξανανεμίζονται όμως το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων παραμένει αισιόδοξο. 1 (2.05)

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Οξφορντ δεν τα κατάφερε στο Νορθάμπτον, αλλά στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Κέμπριτζ βρήκε αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε στο ημίωρο, για να πάρει τη νίκη με τέρμα στην εκπνοή. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία για τα «βόδια», την είχαν άμεση ανάγκη ώστε να μείνουν σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Είναι λεπτές οι ισορροπίες τα ψηλά πατώματα της κατάταξης και τα λάθη κοστίζουν πιο ακριβά πλέον. Απουσιάζουν οι Λονγκ (α. 13/0), Νέγκρου (α. 8/0), Λι (μ. 11/5), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Μπόντιν (ε. 20/3).

Η Ντέρμπι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Λίνκολν, ενώ την επομένη των Χριστουγέννων χρειάστηκε μόλις ένα γκολ και μάλιστα νωρίς για να κάμψει την αντίσταση της Γουίγκαν. Τα «κριάρια» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όπως μαρτυρά και ο πρόσφατος απολογισμός 7-1-0 στο πρωτάθλημα, αν δεν πατήσουν φρένο, η αυτόματη άνοδος μέσω της πρώτης δυάδας είναι προφανής και δη… χειροπιαστός στόχος. Δύσκολα θα παίξει αυτή τη φορά κάποιος εκ των Σμιθ (μ. 17/1), Ουάσινγκτον (ε.14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Όξφορντ και Ντέρμπι. Ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα οι δύο ομάδες και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το βαθμολογικό άλμα για τη δεύτερη θέση. Αναμένεται σκληρό ματς. G/G (1.78)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Πιτέρμπορο έκανε το δύσκολο (πέρασε από την έδρα της Σριούσμπερι με νίκη), αλλά στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ρέντινγκ προηγήθηκε δύο φορές, είχε τον πρώτο λόγο και τις ευκαιρίες, για να ισοφαριστεί ισάριθμες και να αρκεστεί εν τέλει στην ισοπαλία. Δεν χάνει στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (5-2-0), οι πτήσεις της είναι σταθερά υψηλές και στόχος δεν είναι κάτι άλλο από την αυτόματη άνοδο. Σημαντικό ατού η ευκολία με την οποία σκοράρει. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα που να επηρεάζουν άμεσα.

Η Μπάρνσλεϊ δεν επέδειξε την αρμόζουσα αμυντική προσήλωση στα διαδοχικά ματς με Στίβενεϊτζ και Πορτ Βέιλ, ωστόσο σε αμφότερα πήρε τη νίκη, ενώ στο τελευταίο έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα (3-0 πριν από την ανάπαυλα), για να χαλαρώσει στο φινάλε. Καρέ νικών σε πέντε αγωνιστικές ο πρόσφατος απολογισμός της, δεν χάνει την επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ και αν συντονιστεί καλύτερα στα μετόπισθεν, θα έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει την άνοδο μέσω της δεύτερης ευκαιρίας. Απέχει αυτή τη φορά ο Μπένσον (μ. 6/0), δίχως απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάχη εξάδας. Η Πίτενμπορο βρίσκεται στη δεύτερη θέση και αντιμετωπίζει την 7η Μπάρνσλεϊ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατήσουν τη διαφορά τους, με τους φιλοξενούμενους να... διψούν για το τρίποντο που θα τους απογειώσει. G/G (1.64)

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Πορτ Βέιλ πήρε τον βαθμό στην έδρα της Γουίκομ, αλλά στην υποδοχή της Μπάρνσλεϊ δεν τα κατάφερε καλά. Το κάκιστο πρώτο ημίχρονο τη βρήκε να χάνει 3-0, αν και δεν τα παράτησε στη συνέχεια, για να μειώσει στο γκολ όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Μάζεψε επτά βαθμούς σε τρία ματς (2-1-0) πριν σκύψει το κεφάλι, απέχει επτά βαθμούς από την τελευταία τετράδα και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εμφανώς χειρότερες ομάδες στο τρέχον πρωτάθλημα. Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Πλαντ (μ-ε. 17/0), Οτζο (μ. 20/1), με τους τελευταίους δύο να αποτελούν σημαντικά κενά.

Η Μπλάκπουλ μπήκε δυνατά στη χριστουγεννιάτικη περίοδο, με την εντός έδρας νίκη επί της Μπρίστολ Ρόβερς, ωστόσο στην έδρα της Μπέρτον δεν τα κατάφερε καλά. Δεν ήταν απαραίτητα χειρότερη, πλην όμως κυνηγούσε στο σκορ από το δεκάλεπτο και ουδέποτε απάντησε. Τρίτη αποτυχία στα τελευταία πέντε ο πρόσφατος απολογισμός της, πρώτο μέλημα είναι το να μην χάσει την επαφή με την πρώτη εξάδα. Έχει ποιότητα, στερείται σταθερότητας. Δύσκολα θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Λέιβερι (ε. 14/4), Κουασί (ε. 10/1) ή Ντούγκαλ (μ. 19/3), σημαντικές μονάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πορτ Βέιλ θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, με τη Μπλάκπουλ να παλεύει για να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ. Κίνητρο έχουν και οι δύο με τους φιλοξενούμενους να έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα απουσιών. 2-3 γκολ (1.91)

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η χριστουγεννιάτικη περίοδος άρχισε με ήττα στο Μπάρνσλεϊ για τη Στίβενεϊτζ, αλλά μπροστά στο κοινό της ήταν εξαιρετική, στο εντός έδρας ματς με τη Νορθάμπτον. Βρήκε γκολ στην πρώτη φάση του ματς, έκτοτε τα πάντα έγιναν πιο εύκολα και το 2-0 ήρθε σε επίσης κομβικό σημείο, δίκαιη νίκη. Συνήθως δεν έχει την άνεση του άμεσου ανταγωνισμού στο σκοράρισμα, πλην όμως παγιώνει την παρουσία της στις θέσεις των πλέι οφ και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

Η Κέμπριτζ πήρε σημαντική νίκη μπροστά στο κοινό της απέναντι στην Εξετερ, αλλά την επομένη των Χριστουγέννων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Οξφορντ. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα, ωστόσο έμεινε με άδεια χέρια βαθιά στις καθυστερήσεις. Το μίνι σερί των δύο νικών τερματίστηκε, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι διατηρεί ικανή απόσταση από την τελευταία τετράδα και φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή έπιασε τόπο καθώς παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον Νιλ Χάρις στον πάγκο. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση οι Ντανκ (α. 4/0) και Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη ομάδα η Στίβενεϊτζ η οποία θέλει να διατηρήσει τη θέση της στην εξάδα. Από την άλλη η Κέμπριτζ προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Όξφορντ που έβαλε τέλος στο μίνι σερί νικών που είχε χτίσει και καλέιται να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. 1 (1.67)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Τσέλτεναμ είχε ιδανική παρουσία κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Αφού πρώτα πέρασε από το Καρλάιλ με υποδειγματική άμυνα, είχε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στο εντός έδρας ματς με τη Σριούσμπερι και έτσι πανηγύρισε δύο απανωτές επιτυχίες με μηδέν παθητικό. Ενδεικτικό του μεγέθους της επιτυχίας είναι ότι προηγουμένως πανηγύρισε μόλις τρία τρίποντα σε 20 αγωνιστικές! Παραμένει στην τελευταία τετράδα, πλην όμως πνέει άνεμος αισιοδοξίας εντός των αποδυτηρίων. Σταθερά δύο εφεδρικοί εκτός, θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα κενά.

Η Ρέντινγκ έκαμψε την αντίσταση της Γουίγκαν μπροστά στο κοινό της, ενώ στο εκτός έδρας ματς με την Πιτέρμπορο ήταν το αουτσάιντερ, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισες ισάριθμες και πήρε βαθμό ψυχολογίας. Δεν χάνει στο τελευταίο καρέ αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα (1-3-0) και παρά το ότι παραμένει σφηνωμένη στα χαμηλά της κατάταξης, άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σωτηρία, υπό αντίξοες συνθήκες μάλιστα. Εκτός δράσης σταθερά οι ΜακΙντάιρ (α. 8/0), Γιάντομ (α. 17/0), Καμαρά (μ. 5/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάχη επικίνδυνης ζώνης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο, θα πάμε με το G/G (1.75)

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Φλίτγουντ έμεινε στην ισοπαλία στα δύο μαζεμένα ματς της χριστουγεννιάτικης περιόδου, στο εντός έδρας με την Καρλάιλ δέχθηκε γκολ πρώτη, πλην όμως έβγαλε αντίδραση. Δεν μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία τετράδα της κατάταξης, λογικό από τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (0-2-4). Αν κάτι κρατούν παίκτες και τεχνικό τιμ είναι η ανεβασμένη διάθεση και η συνέπεια που αργά, αλλά σταθερά, αποκτάται στο επιθετικό σκέλος. Εκτός δράσης ο Σίμονς (μ. 6/0), δεν πρόκειται για απουσία πρώτης γραμμής.

Η Μπόλτον δυσκολεύτηκε τόσο στο εντός έδρας ματς με τη Λέιτον Οριεντ, όσο και στο εκτός με αντίπαλο τη Λίνκολν, αλλά σημασία έχει ότι πήρε το μάξιμουμ των βαθμών από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, έστω και αν στο δεύτερο ματς χρειάστηκε γκολ στο τέλος. Δύο επιτυχίες έπειτα από αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2), τις είχε άμεση ανάγκη ώστε να παραμείνει σταθερά στο κυνήγι της ανόδου. Θα αυξήσει τις πιθανότητές της αν βρει σταθερό βηματισμό στα μετόπισθεν. Εκτός δράσης ο Ενλουντουλού (ε. 18/1), αυτή είναι και η μοναδική απουσία που αναφέρθηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γειτονικό ντέρμπι, με τη Μπόλτον να είναι σαφώς σε ευνοϊκότερη θέση και να θέλει τη νίκη τόσο για το γόητρο όσο και για τη βαθμολογική ανάσα καθώς θα διατηρήσει τη δεύτερη θέση. 2& Οver 1,5 (2.10)

Βαθμολογία -

29/12/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 49 23 14 7 2 39 19 20
2 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 45 23 13 6 4 45 23 22
3 Μπόλτον Μπόλτον 45 22 14 3 5 42 24 18
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 43 22 13 4 5 39 18 21
5 Όξφορντ Όξφορντ 43 23 13 4 6 38 25 13
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 43 24 12 7 5 36 23 13
7 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 41 22 12 5 5 43 25 18
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 36 24 10 6 8 40 29 11
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 32 24 8 8 8 28 25 3
10 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 31 22 8 7 7 30 29 1
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 30 23 9 3 11 28 32 -4
12 Τσάρλτον Τσάρλτον 29 22 7 8 7 34 30 4
13 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 28 23 7 7 9 23 31 -8
14 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 27 23 7 6 10 21 30 -9
15 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 27 24 8 3 13 14 34 -20
16 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 26 22 7 5 10 21 33 -12
17 Γουίκομ Γουίκομ 24 22 6 6 10 25 31 -6
18 Μπέρτον Μπέρτον 24 23 6 6 11 19 33 -14
19 Γουίγκαν Γουίγκαν 23 23 9 4 10 32 29 3
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 22 22 6 4 12 14 33 -19
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 19 23 6 5 12 29 37 -8
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 19 22 5 4 13 15 30 -15
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 18 22 4 6 12 20 37 -17
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 17 23 3 8 12 18 33 -15
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr