Ποδόσφαιρο

Α' Μεξικό: Nεκάξα - Άτλας, Πιο δυνατοί οι φιλοξενούμενοι

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 13:40

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Μεξικού συνεχίζεται, με την αναμέτρηση Νεκάξα - Άτλας που τραβά τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Μεξικό: Nεκάξα - Άτλας, Πιο δυνατοί οι φιλοξενούμενοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νεκάξα - Άτλας για την Α' Μεξικού.

Κωδ ΟΠΑΠ 414

Νεκάξα

Η Νεκάξα τερμάτισε στην τελευταία θέση στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα ενώ βρίσκεται και χαμηλά στον ειδικό πίνακα. Από τις μόλις τρεις νίκες που έκανε, τις δύο τις πέτυχε στα 5 τελευταία της, με τον Φεντανές να είχε μόλις αναλάβει κι έτσι συνεχίζει στον πάγκο της. Έχει ανάγκη από μια καλή πορεία στο Κλαουσούρα. Ο επιθετικός Καμπίνδο και ο αμυντικός Μαγιόργα ήταν οι δύο κινήσεις που έκανε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Πλήγμα η αποχώρηση του μέσου Εσκιβέλ ενώ έφυγαν κι άλλοι παίκτες σε μια κίνηση εκκαθάρισης του ρόστερ. Στα φιλικά της έδειξε μια ομάδα με κενά στην άμυνα.

Άτλας

Η Άτλας απογοήτευσε επίσης στο Απερτούρα και ήταν κάτι που οδήγησε την διοίκηση στο να κάνει αλλαγές. Μια από αυτές ήταν και του προπονητή με τον Φλόρες να αποτέλεσε παρελθόν. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Ισπανός Μπενάτ Σαν Χοσέ, ο οποίος κατέκτησε πρωταθλήματα στην Βολιβία με την Μπολίβαρ, ενώ έχει περάσει και από πάγκου ομάδων της Χιλής και της Αραβίας. Ο μέσος Φουλγκένσιο και ο επιθετικός Μουρίγιο ανάμεσα στους παίκτες που αποκτήθηκαν. Έγιναν δύο αποχωρήσεις που δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα. Σε ένα από τα φιλικά της νίκησε 1-0 την Μαζατλάν. Γενικά έδειξε μια σφιχτή ομάδα στα φιλικά που έδωσε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 2.95 2.42 1.48 2.37 1.15 4.35 2.02 1.67 1.45 1.31 1.32
Νεκάξα - Άτλας / Εκτίμηση

Απογοητευτικές πορείες των δύο ομάδων στο Απερτούρα που αναζητούν μια καλύτερη στο Κλαουσούρα. Οι γηπεδούχοι, ενισχύθηκαν μεταγραφικά, όμως στα φιλικά που πραγματοποίησαν έδειξαν κενά στην άμυνα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με νέο προπονητή και δείχνουν ανεβασμένοι. Θα πάμε με το Χ2 & over 1,5 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr