Ποδόσφαιρο

Conference League: Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ, προβληματίζουν αμυντικά

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 09:06

Δύσκολη αποστολή στη Νορβηγία για τον "Αίαντα", με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά την ισοπαλία στο Άμστερνταμ.

Conference League: Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ, προβληματίζουν αμυντικά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Άγιαξ.

Κωδ. ΟΠΑΠ: 906
19:45 Cosmote Sport 8
Πρώτο παιχνίδι: Άγιαξ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπόντο Γκλιμτ

Για όσους περίμεναν ότι επειδή είναι σε στάδιο προετοιμασίας δεν θα είναι καλά, ας το σκεφτούν ξανά. Ο Κνούντσεν είναι ένας οργανωμένος προπονητής που ξέρει καλά την ομάδα του και πήρε δίκαιη ισοπαλία στην Ολλανδία. Χωρίς ματς πρωταθλήματος έχει χρόνο να προετοιμάσει καλά την ρεβάνς. Μετράει πέντε συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5 στην διοργάνωση. Εντός στα πέντε από τα έξι Ευρωπαϊκά ματς φέτος έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ.

Εκτός ο Μπιόρτουφτ

Τιμωρημένος ο στόπερ Μπιόρτουφτ (12 ματς/1 ασιστ). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χάικιν, ο μέσος Σκέιντε και ο επιθετικός Έσπεγιορντ (6 ματς/1 γκολ).

Πιθανή σύνθεση: Χάουγκ, Γουενμπανγκομό, Γκούντερσεν, Μόε, Μπιόρκαν, Μπεργκ, Εβγέν, Σάλντες, Χάουγκε, Σορλί, Γκρόνμπακ

Μπόντο Γκλιμτ - Αγιαξ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Άγιαξ

Έβγαλε γρήγορα τα αμυντικά του προβλήματα αλλά στο τέλος είχε περισσότερες δυνάμεις και πήρε ισοπαλία ελπίδας από την Μπόντο Γκλιμτ. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα μοιάζει όνειρο η πρώτη τριάδα στην Ολλανδία. Είχε ματς εντός έδρας με τη Νάιμεγκεν και έμεινε στο 2-2 δεχόμενoς γκολ στις καθυστερήσεις. Εκτός έδρας δεν νίκησε στα τελευταία τρία Ευρωπαϊκά ματς (0/1/2) ενώ τρία από τα τέσσερα που έχει δώσει φέτος έληξαν Goal/Goal και Over 2,5.

Παραμένει εκτός ο Μπέργκβαϊν

Μεγάλο πρόβλημα η απώλεια του ακραίου επιθετικού Μπέργκβαϊν (23 ματς/8 γκολ/5 ασίστ). Εκτός και ο στόπερ Άβιλα (12 ματς/2 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Ραμάι, Γκρόοχερ, Ρεντς, Χάτο, Σόσα, Τέιλορ, Χέντερσον, Μπέργκχαους, Χλίνσον, Μπόρζες, Μπρόμπεϊ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.9 2.72 2.87 1.38 1.75 2 1.34 3 1.41 1.22 1.62
Μπόντο Γκλιμτ - Άγιαξ / Εκτίμηση

Μπορεί να μην έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πόδια της η Μπόντο Γκλίμτ, ωστόσο δείχνει πως είναι μία δυνατή αντίπαλος. Τυχερός ο Άγιαξ που κατάφερε στο φινάλε να σώσε την ισοπαλία. Υπέπεσε σε γκέλα με το ίδιο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, την ώρα που οι Νορβηγοί είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν δυνάμεις για τη ρεβάνς. Αμφότερες οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Κρατάμε το Over 3,5 (2,00) από τη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr