Λαβράκιας

Ρίσκο με το καλοπληρωμένο διπλό του Κολόμπους

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 08:14

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, η Σάρλοτ που.. υπολειτουργεί στο ξεκίνημα της σεζόν υποδέχεται το ποιοτικό Κολόμπους και θα ρισκάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ρίσκο με το καλοπληρωμένο διπλό του Κολόμπους

Στην περσινή, πρώτη της σεζόν στην MLS η Σάρλοτ του Κάρολ Σβιντέρσκι ήταν ιδιαίτερα υπολογίσιμη μπροστά στο κοινό της έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα φέτος όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά μέχρι στιγμής.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το κλαμπ από την Βόρεια Καρολίνα εμφανίζει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις γραμμές, με συνέπεια να έχει όλη κι όλη μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές.

Αντιθέτως, οι Κρου μπήκαν πολύ δυνατά και έχουν να επιδείξουν την πιο παραγωγική επίθεση στην Ανατολή. Θεωρώ λάθος το σετ που χρίζει φαβορί την Σάρλοτ και έτσι έχω έναν παραπάνω λόγο να.. τιμήσω το Κολόμπους.

Σάρλοτ-Κολόμπους 2 (2.85)

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr