Λαβράκιας

Ρίσκο με Γιουνγκ Μπόις

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 15:08

Για τον 7ο όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα.

Ρίσκο με Γιουνγκ Μπόις

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που ο νικητής θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την τρίτη θέση και την συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ της φετινής περιόδου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Βελιγράδι, η Γιουνγκ Μπόις πήρε ισοπαλία με 2-2 και έδειξε ότι χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται και γίνεται πιο ανταγωνιστική εκτός συνόρων.

Ο Ερυθρός Αστέρας σε καμιά περίπτωση δεν είναι ομάδα που τρομάζει ενώ αμυντικά προβληματίζει έντονα καθώς δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Ρίσκο στον άσο που πάντως θα τον θέλαμε σε λίγο υψηλότερες τιμές. Ομως πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν σχετικά εύκολα και αν συνδυαστεί με το Over στην αναμέτρηση, η απόδοση κοντεύει να αγγίξει τον τριπλασιασμό.

Γιουνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 1+Over (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr