Ο Παίκτης

Δυάδα με μεγάλη τύχη!

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 14:25

Οι αγώνες από το Γιουρόπα Λιγκ και από το Κόνφερενς Λιγκ έχουν την τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια που έχουν πρώτη τύχη…

Δυάδα με μεγάλη τύχη!

Η Άδανα Ντεμιρσπόρ υποδέχεται την Όσιγιεκ στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ και μπορεί να πάρει τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα της Τουρκίας τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα με τον Βιτζέντζο Μοντέλα στον πάγκο της. Ο Ιταλός (ζωντανός θρύλος της Ρόμα όπου μεγαλούργησε ως παίκτης) τεχνικός παρόλα αυτά δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε. Η Άδανα Ντεμιρσπόρ έφερε στην θέση του ένα ακόμη τεράστιο όνομα, τον Ολλανδό Πάτρικ Κλάιφερτ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κλουζ με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 και εντός έδρας νίκη 2-1. Η Όσιγιεκ (3η στο περσινό πρωτάθλημα της Κροατίας) απέκλεισε με δύο νίκες (1-0 και 2-1) την Ζαλαέγκερσζεγκ (Ουγγαρία) και στο φετινό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει θετικά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς αλλά παρόλα αυτά είναι υποδεέστερη της Άδανα Ντεμιρσπόρ και μια ματιά στα ρόστερ των δύο ομάδων αρκεί για πειστεί και ο πιο δύσπιστος. Η Άδανα Ντεμιρσπόρ έχει στις τάξεις της εξαιρετικούς παίκτες όπως είναι οι Εντιαγέ, Ακιντόλα, Μπελχαντά, Σαρί, Σταμπουλί, Ακμπάμπα, Ροντρίγκες, Γκραβιγιόν, Γκιουλέρ, Σβένσον, Νάνι, Γκραβιγιόν κλπ. και είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Ο άσσος έχει πρώτη τύχη!

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ σήμερα το βράδυ (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ και μπορεί να πάρει τη νίκη και να βάλει θεμέλια πρόκρισης ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο Βέλγιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί τα μέγιστα με τους Ελ Κααμπί (επιθετικός – Αλ Σαντ), Αλεξανδρόπουλο (μέσος – Σπόρτινγκ), Πορόζο (αμυντικός – Τρουά), Φρέιρε (αμυντικός – Πούμας), Κίνι (αμ. – Γρανάδα), Ιμπόρα (μέσος – Βιγιαρεάλ) κλπ. και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα. Εξάλλου η Γκενκ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα από το Βέλγιο αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λικγκ από την Σερβέτ ενώ και στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Έουπεν το περασμένο Σάββατο. Ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία του φιλικά, νίκησε 3-1 την Ρέιντζερς και ηττήθηκε 2-0 από τη Νόριτς. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ανώτερος και πιο έμπειρος από την Γκενκ και μέσα στο γήπεδό του με την συμπαράσταση των οπαδών του μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο με απόδοση 2,18!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Όσιγιεκ 1 (1,78)

Ολυμπιακός – Γκενκ 1 (2,18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.