Αλέξανδρος Χρηστάκος

Αυτή είναι η Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 00:22

Αξιοπρόσεκτη η δημιουργία και το σκοράρισμα των κόκκινων "διαβόλων" και η αλλαγή της Ατλέτικο Μαδρίτης

Αυτή είναι η Γιουνάιτεντ

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ξανά εδώ, αφού έκανε μια μικρή παύση για να παίξει ματς κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Γενικά και το κουπόνι έχει πάρει την κανονική του μορφή και υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Οι ομάδες ολοκλήρωσαν και τις χειμερινές τους μεταγραφές. Πάνε φουλ για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Εμείς για αρχή θα κάνουμε focus στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας. Οι κόκκινοι διάβολοι προέρχονται από δύο ματς για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ κι ένα για το κύπελλο. Μέτρησαν ισάριθμες νίκες με 3-0, 3-1 και 2-0.

Γενικά με τον Τεν Χάαχ να έχει φτιάξει τον κορμό που θέλει η Γιουνάιτεντ έχει φουλ δημιουργία και σκοράρισμα.

Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος το έδωσε στις 22/1 με την ήττα 3-2 στο εκτός ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ματσάρα και γενικά η Γιουνάιτεντ έδειξε πολλά καλά στοιχεία.

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη έχει μόλις δύο ισοπαλίες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα με κενά και πολλά σκαμπανεβάσματα.

Κατά συνέπεια ο άσος σε συνδυασμό με over είναι στο 2,15 και θεωρείται εξαιρετική επιλογή.

Πάμε και στην Ισπανία και την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Χετάφε. Η Ατλέτικο μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ρεάλ, νίκησε 1-0 στο άντρο της Οσασούνα για το πρωτάθλημα.

Για την ομάδα του Σιμεόνε ήταν η 2η σερί νίκη και 3 στα 5 τελευταία πρωταθλήματος, έχοντας 1 ισοπαλία. Με 2 νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία εντός, έχοντας και μια ήττα, αλλά από την Μπαρτσελόνα με 1-0.

Μετά την Χετάφε έχει να παίξει με Θέλτα, Μπιλμπά, Ρεάλ, Σεβίλλη. Δύσκολη τετράδα αγώνων και θέλει να πάει σε αυτή έχοντας πάρει τη νίκη επί της Χετάφε. Ο αντίπαλος έχει πολλά κενά φέτος και παραμένει στις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

Για την Ατλέτικολ είναι μια ευκαιρία να καθαρίσει το ματς απο το πρώτο ημίχρονο, με το 1ΗΜ./1ΤΕΛ. να είναι στο 2,15.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1&OVER
ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΤΑΦΕ 1ΗΜ./1ΤΕΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr