Νίκος Ζελιαναίος

Τριάδα με καλή τύχη!

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 13:52

Αρκετές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Πέμπτης και θα δοκιμάσω την τύχη με μια τριάδα και συγκεκριμένα με την Γκέτεμποργκ, την Κοπεγχάγη και την Μπασακσεχίρ.

 

Τριάδα με καλή τύχη!

Αρχή με Α Σουηδίας και την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ και Ντέγκεφορς. Η ιστορική Γκέτεμποργκ των 2 Κυπέλλων ΟΥΕΦΑ, των 18 πρωταθλημάτων Σουηδίας και των 8 Κυπέλλων έχει πραγματοποιήσει πολύ κακή εκκίνηση με 1 ισοπαλία και 4 ήττες και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας κόντρα στην Ντέγκεφορς. Η διοίκηση απέλυσε τον τεχνικό Μίκαελ Στάχρε και συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Χάνες Στίλερ. Η Ντέγκεφορς έχει 2 νίκες και 3 ήττες και είναι του ύψους και του βάθους. Η Ντέγκεφορς έχει καλή εικόνα εντός έδρας (2-0-1) και κακή εικόνα εκτός έδρας (0-0-2). Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, Γκέτεμποργκ – Ντέγκεφορς 2-0 στις 4/07/2022. Εν κατακλείδι θα ρισκάρω στην Γκέτεμποργκ του Μάρκους Μπεργκ. Ο 36χρονος φορ πέτυχε 13 γκολ πέρσι αλλά φέτος δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά εκτιμώ ότι στο σημερινό ματς θα «κουβαλήσει» την Γκέτεμποργκ στις πλάτες του!

Μπράιτον-Γιουνάιτεντ με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Συνέχεια με το Κύπελλο της Δανίας και την ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κοπεγχάγη – Νόρτζελαντ όπου θα «φορτώσω» των άσσο των γηπεδούχων. Στο πρώτο ματς στις 26 Απριλίου Νόρτζελαντ – Κοπεγχάγη 3-2. Η Κοπεγχάγη θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον τελικό και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά εκτιμώ ότι θα πάρει τη νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς φέτος αφού διεκδικούν και τον τίτλο στο πρωτάθλημα, με την Κοπεγχάγη να έχει προβάδισμα δύο βαθμών (49 β. έναντι 47 β.). Στις 2 Απριλίου, Κοπεγχάγη – Νόρτζελαντ 2-1 στο πρωτάθλημα. Γενικότερα η Κοπεγχάγη διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Νόρτζελαντ και τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων με έξι νίκες (μία στο Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες από τις 25/08/2019 και μετά.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Τουρκίας (η ρεβάνς στις 23/05) είναι το παιχνίδι Μπασακσχεχίρ – Ανκαραγκουτσού και ο άσσος είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Μπασκασεχίρ είναι ανώτερη σε όλα και φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ η Ανκαραγκουτσού είναι στην 13η θέση. Η Μπασακσεχίρ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Ανκαραγκουτσού. Συγκεκριμένα η Μπασακσεχίρ έχει σημειώσει εννέα νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο δέκα αγώνων, εντός και εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα της Άγκυρας από τις 2/12/14. Φέτος την 1 Οκτωβρίου 2022 Ανκαραγκουτσού – Μπασακσεχίρ 1-2 και την 1η Απριλίου2023 Μπασακσεχίρ – Ανκαραγκουτσού 1-0! Ο άσσος προσφέρεται με απόδοση 1,74 και αξίζει το σχετικό ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέτεμποργκ – Ντέγκεφορς 1 (1,98)

Κοπεγχάγη – Νόρτζελαντ 1 (1,82)

Μπασακσεχίρ – Ανκαραγκουτσού 1 (1,74)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr