Στέφανος Γιωτάκης

Με τα «βαριά» χαρτιά!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:29

Σε Ολλανδία και Βέλγιο κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Κυριακής όπου θα ποντάρω σε φόρμα και… φανέλα!

Με τα «βαριά» χαρτιά!

Ξεκινώ με Α΄ Βελγίου, με τον άσο της Γκενκ κόντρα στην Γάνδη. Οι Λίμπουρχερς εντυπωσιάζουν φέτος, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κλαμπ Μπριζ, μετρούν ένα εξαιρετικό 6-1-0 όπου έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία. Η Γάνδη πασχίζει να αποκτήσει συνέπεια φέτος στην απόδοση της, παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της με δεδομένες αμυντικές αδυναμίες, «κουβαλά» κούραση από ευρωπαϊκή αναμέτρηση και ο άσος στο 2.20 κρίνεται αποδεκτός και θα «χωρέσει» στο παιχνίδι μου. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων, όπως συνηθίζουν και οι δύο ομάδες.

Θα εμπιστευθώ και τον Αγιαξ στο ντέρμπι με την Αλκμααρ στην γειτονική Ολλανδία. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει θετικά την σεζόν αλλά περιμένω να τα βρουν… σκούρα κόντρα στους φουριόζους Αμστερντάμερς. Η ΑΖ καλείται να διαχειριστεί την κούραση (δύο μέρες λιγότερες από τον Αία) λόγω ευρωπαϊκής αναμέτρησης ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών (ανάμεσα τους και ο πρώτος σκόρερ Παυλίδης). Δεν διαθέτει το «βάθος» του πάγκου των φιλοξενούμενων που και φέτος πρωταγωνιστούν, σκοράρουν με συνέπεια και αφήνουν από νωρίς υποσχέσεις τίτλου. Λογικό το διπλό και θα το συνδυάσω με ποντάρισμα τερμάτων στο 1.90. Καλές επιλογές!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκενκ – Γάνδη 1 2.22
Αλκμααρ – Αγιαξ 2 & Οver 1,5 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr