Στέφανος Γιωτάκης

Παρασκευή με Μπρέντα στο 2.15!

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 - 11:26

Ο άσος της NAC αποτελεί την βασική επιλογή στο γεμάτο σημερινό πρόγραμμα, με την στήλη να ποντάρει στις λίγκες των Κάτω Χωρών.

Παρασκευή με Μπρέντα στο 2.15!

Θα ξεκινήσω με την... αγαπημένη Β' Ολλανδίας και τον άσο της Μπρέντα κόντρα στην ομάδα νέων της Αλκμααρ. Η Μπρέντα ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα απο τα φαβορί για την άνοδο και στην πρεμιέρα επέστρεψε με τον βαθμό απο την έδρα της Ντόρντρεχτ. Κόντρα στην ομάδα νέων της Αλκμααρ περιμένω να σπάσει το... ρόδι και να κατακτήσειτ το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε πολλές αλλαγές συγκριτικά με την περυσινή θετική σεζόν και περιμένω να τα βρουν σκούρα σε μια απο τις απαιτητικές έδρες της κατηγορίας. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Στο γειτονικό Βέλγιο θα ρισκάρω λόγω απόδοσης με το under στην αναμέτρηση της Λέουβεν με την Αντβέρπ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο... βαριά ήττα απο την Ουνιόν και τα... άκουσαν από τους φίλους τους. Περιμένω να βγάλουν περισσότερο... τσαμπουκά αυτή την φορά και να βάλουν δύσκολα στους περυσινούς πρωταθλητές. Η Αντβέρπ μέτρησε τα περισσότερα no goal και under και έτσι θα ρισκάρω σε χαμηλό σκορ. Ρίχνω το line στο 2.75 καθώς το 2.10 κρίνεται value.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μπρέντα – Αλκμααρ Β' 1 & Over 1,5 2.15
Λέουβεν – Αντβέρπ Under 2,75 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr