Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σταρτ και γκολ!

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 13:18

Η νίκη της Σταρτ στην Νορβηγία και τα γκολ στην Ισλανδία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Με Σταρτ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Σταρτ υποδέχεται την Γιέρβ. Η Σταρτ είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, αλλά προ της διακοπής μέτρησε δύο μαζεμένες ήττες και πέντε ματς δίχως νίκη στο ενεργητικό της. Αίφνης βρέθηκε έξω και από την ζώνη για τα μπαράζ ανόδου. Είχε την ευκαιρία για ανασύνταξη και θα επιδιώξει την επανεκκίνηση κόντρα σε έναν αντίπαλο θεωρητικά σα μέτρα της. Και τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ! Ανέτοιμοι ο δεξιός μπακ Βέιτα και ο στράικερ Λανέ, Αν μια ομάδα δεν επιθυμούσε την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων αυτή είναι η Γιέρβ. Σε εξαιρετική κατάσταση μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες και έφθασε απόσταση βολής από την ζώνη των μπαράζ ανόδου που αποτελεί και φέτος τον ρεαλιστικό στόχο. Η ομάδα από το Γκρίμσταντ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων, το μοναδικό ψεγάδι είναι η ανασταλτική λειτουργία. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ οι επιθετικοί Γουίλσον και Χούσταντ. Καίγεται για επανεκκίνηση η Σταρτ, πιθανός ο άσος στο Κρίστιανσουντ!

Για το πρωτάθλημα της Ισλανδίας, η Χαφναρφιόρντουρ υποδέχεται την Φραμ Ρέικιαβικ. Η Χαφναρφιορντούρ είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ισλανδία που και στη φετινή περίοδο ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Σε θετικό πρόσημο κινείται μέχρι στιγμής, έχοντας για όπλο την αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Αρέσκεται να δημιουργεί ευκαιρίες και να πετυχαίνει γκολ, ανεβάζει ψηλά τον ρυθμό και τα σκορ στους αγώνες. Παραμένουν βέβαια τα θέματα στην άμυνα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Η Φραμ είναι η κατεξοχήν ομάδα που προσφέρει γκολ και θέαμα στην Ισλανδία. Αγωνίζεται δίχως σκοπιμότητες, ενδιαφέρεται μόνο για την επίθεση και το σκοράρισμα και παραμένει σταθερά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Άμυνα παιδική χαρά, δέχεται διαρκώς γκολ και ευκαιρίες από τους αντιπάλους της. Και τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ! Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μετρά η ομάδα από το Ρέικιαβικ. Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων προδιαθέτει για γκολ και θέαμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταρτ-Γιέρβ 1 (1.90)

Χαφναρφιόντουρ-Φραμ Ρέικιαβικ Over 3,5 γκολ (2,15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr