Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα, παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:13

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Μπάγερν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα καθηλωτικό ματς.

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα, παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο!
Μπάγερν Μονάχου

Άνετη και ωραία η Μπάγερν, πέρασε αέρινα μέσα από το Μιλάνο και πήρε τους πρώτους της 3 βαθμούς. Δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της και πήρε τη νίκη επιβλητικά με σκορ 0-2. Ήταν άψογη τακτικά, παρόλο που άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους νερατζούρι. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι είναι το αφεντικό του ομίλου. Την ίδια εικόνα όμως δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Τρίτη σερί ισοπαλία στην Bundesliga, αυτή τη φορά έμεινε στο 2-2 με τη Στουτγκάρδη. Κακή η εικόνα της ομάδας, μου μοιάζει επιπόλαια, και δεν είναι η ομάδα που συνήθως έμπαινε στα παιχνίδια και τα καθάριζε. Αν δεν αλλάξει ρότα σύντομα, ίσως μείνει πίσω στη κούρσα του τίτλου, αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμα.

Απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο έχει τρομερή προϊστορία, αφού σε 11 αγώνες έχει επικρατήσει στους 8.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίστηκε ο Κομάν και αναμένεται να λείψει, ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό αξιοσημείωτο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Εκτός και ο Σαρ.

Πιθανή ενδεκάδα

Neuer, Davies, Hernández, M. de Ligt, Pavard, Sabitzer, Kimmich, Musiala, Sané, Müller, Mané.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε επιθετική διάθεση από τα πρώτα λεπτά, δεν επέτρεψε πολλά στη Βικτόρια Πλζεν και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει τρία τέρματα, έφτασε στην ευρύτατη νίκη. Ιδανική εκκίνηση στο γκρουπ για τους παίκτες του Τσάβι, που με το 5-1 πήραν ψυχολογία για τη συνέχεια. Ουδέν πρόβλημα εντός συνόρων, νίκησε 4-0 στην έδρα της Κάντιθ για το ισπανικό πρωτάθλημα και δείχνει ότι θα κυνηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ιδιαίτερα όσο σκοράρει με περίσσια άνεση. Με πολλές ιδιαιτερότητες το σημερινό ματς, ειδικά από τη στιγμή που επιστρέφει ο Λέβα στο Μόναχο. Θα παίξει αντίπαλος με την προηγούμενή του ομάδα, και σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Ειδικά τώρα που το διαζύγιό τους δεν ήταν υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος δίνεται ο Σέρτζι, ωστόσο αυτό είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει το τεχνικό τιμ. Δεν αναφέρθηκαν δεδομένες απουσίες στους Καταλανούς.

Πιθανή ενδεκάδα

M. ter Stegen, Koundé, Araújo, Eric García, Marcos Alonso, Pedri, Busquets, Gavi, Dembélé, Lewandowski, Raphinha.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 4.15 3.1 3.25 1.32 1.9 1.87 1.32 3.05 1.35 1.22 1.78
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα / Εκτίμηση

Η Μπάγερν στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται και δεν είναι σε καλό μομέντουμ. Υπάρχει μια σχετική δυσαρέσκεια στην ομάδα σχετικά με την εικόνα που βγαίνει, και ο άσος δεν δικαιολογείται απέναντι σε μια τόσο ανεβασμένη Μπαρτσελόνα. Το over 3,5 αγώνα (1.93) και το anytime scorer Λεβαντόφσκι (2.50) μοιάζουν καλές επιλογές.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω το anytime score 1-1 στο (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr