Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Με Πίζα και γκολ

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 02:19

Πλήρες, αλλά… στριφνό το πρόγραμμα, ο «άσος» της Πίζα και το Over στο Πάρμα – Τερνάνα περνούν σε πρώτο πλάνο.

Β’ Ιταλίας: Με Πίζα και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ιταλίας

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΛΕΚΟ

Η Βενέτσια είχε χαλαρότητα στις κινήσεις, κυνηγούσε τη Σουντιρόλ από νωρίς στο σκορ και παρά το ότι έκανε την ανατροπή σχετικά γρήγορα, ουδέποτε έπεισε ότι το μυαλό των παικτών ήταν στην αναμέτρηση, με συνέπεια να χάσει με νέα ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Πάολο Βανόλι, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά και να κάνει πρωταθλητισμό, ωστόσο οι εμφανίσεις εμφανίζουν υστέρηση. Τιμωρημένος ο Ολιβιέρι (ε. 6/0), εξέτισε ο Αλτάρε (α. 14/2). Δύσκολα οι Σβέρκο (α. 14/0), Γιόρονεν (τ. 8 συμ.), Ιτζες (μ. 9/0), Πογιάνπαλο (ε. 13/4).

Η Λέκο έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο εντός έδρας με την Τερνάνα, το υπέρ της 2-0 θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά μετά την ανάπαυλα ο αντίπαλος έδωσε τα πάντα, οι γηπεδούχοι ολιγώρησαν και κάπως έτσι ήρθε η ανατροπή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία για τους νεοφώτιστους, η πρόοδος είναι δεδομένη, ωστόσο δεν έχει την πολυτέλεια να πετάει βαθμούς από θέση ισχύος και ιδιαίτερα στην έδρα της. Λογικά εκτός δράσης οι Τένκορανγκ (μ. 6/0) και Πιντσάουτι (ε. 2/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκανε την γκέλα της με τη Σουντιρόλ η Βενέτσια, δύσκολα θα επαναλάβει το ίδιο λάθος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΜΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ

Η Κόμο ήταν καλύτερη από την Μπρέσια στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες (1’, 54’, 68’, 69’ δοκάρι, 83’), αλλά δεν ευστόχησε και το πλήρωσε ακριβά, καθώς δύο αδράνειες στα μετόπισθεν έφεραν την ήττα στο δεύτερο μισό. Το εξαιρετικό σερί 5-2-0 τερματίστηκε και η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι καλύτερα από αυτό που άξιζε βάσει εμφανίσεων. Τιμωρημένος ο Μπάρμπα (α. 16/1), εξέτισε ο Μπαζέλι (μ. 10/0). Δύσκολα ο Αγκοστινέλι (μ. 2/0), με θέμα και οι Ιωάννου (α. 15/3), Ιοβίνε (μ. 11/0), Κονέ (μ. 12/0), Κέριγκαν (μ. 8/0).

Η Παλέρμο παρουσιάστηκε ανανεωμένη και με μεγάλη ένταση στο εντός έδρας ματς με την Πίζα, βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά την ανάπαυλα μπήκε νωθρά και ισοφαρίστηκε άμεσα. Από το 61' έπαιζε με παίκτη παραπάνω, είχε δοκάρι (68'), κινδύνευσε σοβαρά στο 75', για να πιέσει και να βρει το νικητήριο τέρμα στο φινάλε. Το αρνητικό σερί 0-2-2 τερματίστηκε, οι Σικελοί είχαν άμεση ανάγκη τη νίκη και ιδιαίτερα ο τεχνικός Τζίνο Κορίνι, ο οποίος αμφισβητείται. Αμφίβολοι δίνονται οι Τσεκαρόνι (α. 12/1), Μάτεγιου (α. 16/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για γκολ εκατέρωθεν.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ-ΜΟΝΤΕΝΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Κρεμονέζε δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη πάσα σε χώρους ουσίας απέναντι στη Φεραλπισαλό, έβγαλε ελάχιστες ευκαιρίες (11', 61') και ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο την υποχρέωσε σε δίκαιη ήττα, ενώ στο 78' λίγο έλειψε να δεχθεί το 2-0. Το εξαιρετικό σερί 5-1-0 έφτασε στο τέλος για την ομάδα του Τζοβάνι Στρόπα, μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται για ντεφορμάρισμα η κακή παρένθεση. Εξέτισαν οι Αντοβ (α. 11/0), Μπιανκέτι (α. 15/0), εκτός ο Τζανιμάκια (μ.-ε. 16/1), δύσκολα οι Σαρ (τ. 12 συμ.), Βαλέρι (α.), Τσατζού (ε. 8/0) και Σεκούλοφ (ε. 1/0).

Η Μόντενα έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στην Τσιταντέλα, προηγήθηκε με την πρώτη επίθεση, αλλά πέρασε άμεσα σε θέση άμυνας και δεν γλίτωσε την ισοφάριση. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσε να βρει επιθετικά πατήματα, έπαιξε κυρίως για να μην χάσει και προκειμένου να τα καταφέρει, χρειάστηκε τη βοήθεια του δοκαριού στο 94'. Μόλις μία επιτυχία στα τελευταία πέντε (1-2-2), παραμένει σε τροχιά πλέι οφ ανόδου, ωστόσο τίθεται θέμα σταθερότητας. Αναμένεται να παίξει ο Τζέρλι (μ. 11/0), αμφίβολος δίνεται ο Γκαρτζούλο (μ. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς ιδιαίτερη αξία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΜΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ

Η Πάρμα έκανε κάκιστο ξεκίνημα στην Κοζέντσα, έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 6'. Το θετικό είναι ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν την πτόησε σε τόσο μεγάλο βαθμό, είχε τις ευκαιρίες της (21', 28', 90'), κινδύνευσε δις (σώθηκε από το δοκάρι στο 40' και στο 51'), ο ένας βαθμός δεν κρίνεται αποτυχία. Μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-3-1), το θετικό είναι ότι ο ανταγωνισμός κάνει νερά και δεν αποχωρίζεται την κορυφή η ομάδα του Φάμπιο Πέκια. Τιμωρημένος ο Ενό (μ. 2/0), δύσκολα οι Βαλέντι (α.), Ζαγαρίτη (α. 6/0), Μπέγκιτς (ε. 7/0), Μπενέτζιτζακ (ε. 15/7).

Η Τερνάνα έδωσε χώρο στη Λέκο κατά το πρώτο ημίχρονο, επέδειξε αγωνιστική αφέλεια σε ουκ ολίγες περιπτώσεις και το ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 ήταν λογικό, ου μην και κολακευτικό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, αντέδρασε εντυπωσιακά, δεν άφησε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και το γύρισε δικαίως, ενώ είχε ευκαιρίες για μεγάλο σκορ. «Τρία στα τρία», μεταμόρφωση. Τιμωρημένοι οι Λουπερίνι (μ. 15/1, 2 ασίστ), Ντε Μπουρ (μ. 6/0), εξέτισε ο Ντιακιτέ (α. 16/2). Με πρόβλημα οι Φαβίλι (ε. 12/0), Βιβιάνι (μ. 3/0), Βιτάλι (2ος τ.), Τραβαλίνι (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη δείχνει η στροφή στα τέρματα (Over).

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ

Η Τσιταντέλα αιφνιδιάστηκε στην έδρα της Μόντενα, δέχθηκε το 1-0 στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου, αλλά ουδέποτε σταμάτησε την προσπάθεια και όχι μόνο ισοφάρισε νωρίς, αλλά δεν επέτρεψε ιδιαίτερη επιθετική δράση στον αντίπαλο, ενώ η ίδια είχε δοκάρι στο 94'. Το εκπληκτικό σερί των πέντε νικών έφτασε στο τέλος για την ομάδα του Εντι Γκορίνι, το σίγουρο είναι ότι παραμένει σε περίοπτη θέση και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Τιμωρημένος ο Σάλβι (α. 15/1), αμφίβολος δίνεται ο Μπαλντίνι (ε. 3/0).

Η Σπέτσια δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην Μπάρι, ωστόσο για πρώτη φορά φέτος ανταποκρίθηκε σε ματς με γρήγορο ρυθμό. Η ισοπαλία θα ήταν πιθανότατα η πιο δίκαιη κατάληξη, ωστόσο το τελείωμα του Βέρντε από τα οκτώ μέτρα ήταν αρκετό για τη νίκη. Οι «ακουιλότι» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 1-7-7, αλλά με τον Λούκα Ντ' Αντζελο στον πάγκο βελτιώνονται, έκαναν το «δύο στα δύο». Τιμωρημένοι οι Σ. Εσπόζιτο (μ. 17/1, 2 ασίστ), Ζουρκόφσκι (μ. 15/0), εκτός οι Βισνιέβσκι (α.), Σέρπε (α. 1/0), αμφίβολοι δίνονται οι Μουτίνιο Μπραγκάνσα (α. 5/0), Ρέκα (α. 11/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι νικούν από… συνήθεια στην Τσιταντέλα, αλλά έχουν απουσίες.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Η Καταντζάρο είχε πρόβλημα από τα πρώτα λεπτά στην έδρα της Κάλιαρι, δέχθηκε το γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα η αντίδραση ήταν νωθρή, στο 27' γλίτωσε το 2-0 λόγω του δοκαριού. Το σερί των τριών νικών τερματίστηκε για την ομάδα του Βιντσέντζο Βιβαρίνι, δίχως μία κακή εμφάνιση να χαλάει τις εξαιρετικές εντυπώσεις. Αναμένεται να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ ανόδου, πλέον η επιβίωση θα πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένη. Αγώνα δρόμου δίνουν οι Βερόλι (α. 12/0), Ντοναρούμα (ε. 11/2), Ιεμέλο (ε. 16/4), χωρίς απρόοπτα.

Η Μπρέσια στριμώχθηκε σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης με την Κόμο, δεν έπαιξε αποτελεσματική άμυνα, ωστόσο ο αντίπαλος έχασε πολλές ευκαιρίες (31’, 54’, 68’, 69’ δοκάρι, 83’), οι «ροντινέλε» βρήκαν το 1-0 κόντρα στη ροή, για να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα επί ενός απογοητευμένου αντιπάλου. Δεν χάνει στα τελευταία πέντε (2-3-0) για την ομάδα του Ρολάντο Μαράν, παραμένει σταθερά μακριά από τις θέσεις του κινδύνου και αυτό προσφέρει σημαντική δόση ηρεμίας. Χτύπησε και λείπει ο Λετζερίνι (τ. 17 συμ.), αμφίβολοι οι Φαρές (α.-μ. 9/0), Ντόι (μ. 2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καταντζάρο στερείται εμπειρίας και η Μπρέσια μπορεί να της βάλει δύσκολα.

ΜΠΑΡΙ-ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Η Μπάρι ενεπλάκη σε απρόσμενα θεαματικό ματς στην έδρα της Σπέτσια, οι χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν ήταν σημαντικές και όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα μείνει μέχρι τέλους, για να μείνει με άδεια χέρια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα, προκύπτει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών, ο τεχνικός Πασκουάλε Μαρίνο πιέζεται και ενώ έχει γίνει ήδη μία αλλαγή προπονητή φέτος. Εξέτισε ο Σιμπίλι (ε. 16/5), εκτός δράσης σταθερά οι Μαϊέλο (μ. 10/0), Μενέζ (ε. 1/0), αμφίβολος δίνεται ο Ντιαό (ε. 10/2).

Η Κοζέντσα ήταν το δεδομένο αουτσάιντερ απέναντι στην Πάρμα, ευτύχησε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 6' και η αλήθεια είναι ότι είχε δύο δοκάρια (40', 51'), αλλά αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές επιθέσεις της. Γλίτωσε το γκολ τρεις φορές (21', 28', 90'), με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Δεν νικάει στα τελευταία τέσσερα (0-1-3) η ομάδα του Φάμπιο Καζέρτα, ο έμπειρος τεχνικός δέχεται έντονη κριτική, προς το παρόν η διοίκηση στηρίζει. Εξέτισαν οι Καλό (μ. 15/0, 5 ασίστ), Πράζελικ (μ. 11/0), δύσκολα οι Κανότο (μ.-ε. 11/1), Μάρας (μ.-ε. 16/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες πιέζονται, ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, τίποτα περισσότερο.

ΠΙΖΑ-ΑΣΚΟΛΙ

Η Πίζα είχε θέμα στην άμυνα στη Σικελία, δέχθηκε το 2-0 από την Παλέρμο, αλλά αντέδρασε άμεσα στο δεύτερο μισό, ισοφάρισε και έδειχνε ικανή να το γυρίσει. Εμεινε με 10 (61’), γλίτωσε από το δοκάρι (68’), έχασε τετ α τετ (75’) και δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 80’. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία για την ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, γκρίνια. Τιμωρημένος ο Μαρίν (μ. 15/1), εξέτισε ο Κανεστρέλι (α. 16/1). Εκτός οι Μ. Τραμονί (μ. 1/1), Γιουρέσκιν (μ. 3/0), δύσκολα οι Τορεγκρόσα (ε. 6/0), Μπαρμπέρις (μ. 7/0), Τουρέ (μ. 3/0), Μπερουάτο (α. 16/1), Καλαμπρέζι (α. 11/0).

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Ασκολι ήταν πιεσμένη πριν από το ματς με την Καταντζάρο, αλλά στην πράξη ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Προηγήθηκε νωρίς, είχε δοκάρι (27') και εν γένει κυριαρχική εικόνα, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Το σερί των έξι αναμετρήσεων (0-1-5) δίχως νίκη έφτασε στο τέλος για την ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι, με ανάλογη συνέχεια δεν θα έχει πρόβλημα. Τιμωρημένοι οι Μπελούσι (α. 13/1), Ντι Τάκιο (μ. 14/0), εκτός οι Τάβτσαρ (α.), Μπόγκνταν (α.), δύσκολα οι Κράια (α.-μ. 5/0), Καλιγκάρα (μ. 12/1), Φαλτσεράνο (μ. 14/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τη νίκη, εκτιμούμε ότι μπορούν να την πάρουν.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ

Η Σαμπντόρια έκανε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση στην έδρα της Ρετζιάνα, σημείωσε δύο γκολ, θα μπορούσε να βάλει υπερδιπλάσια και πήρε εύκολη νίκη, με τη μείωση του σκορ να έρχεται σε ανώδυνο σημείο. Πέντε επιτυχίες σε έξι ματς για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, είναι... μακρινή συγγενής της ομάδας του πρώτου διμήνου και ανεβάζει στροφές παρά τις απουσίες. Τιμωρημένος ο Λα Γκούμινα (ε. 10/2), εκτός οι Φεράρι (α. 3/0), Λεμινά (ε. 1/0), Μπορίνι (ε. 13/5), δύσκολα οι Μπαρέκα (α. 8/0), Βιέιρα Ναν (μ. 13/0), Πεδρόλα (μ.-ε. 9/3), Ντέλε Μόνακε (ε. 6/0).

Η Φεραλπισαλό ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο ματς με την Κρεμονέζε, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική. Βρήκε το γκολ στο ημίωρο με το «ξερό» του Κουρφαλίδη, επέτρεψε ελάχιστες ευκαιρίες (11', 61'), άγγιξε το 2-0 (78') και πανηγύρισε δίκαιη νίκη. Αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία στο πρωτάθλημα, στη μακράν καλύτερη εμφάνισή της. Οι νεοφώτιστοι έσκασαν χαμόγελα, ζητείται συνέχεια. Εξέτισε ο Λετίτσια (α. 8/0), προς το «ναι» ο Πιλάτι (α. 10/0), αμφίβολοι δίνονται οι Φεραρίνι (α. 3/0), Καμπορέζε (α. 2/0), Καράρο (μ. 5/0), Βολτάν (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαμπντόρια ρολάρει και έχει δικαίως τον πρώτο λόγο.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ-ΡΕΤΖΙΑΝΑ

Η Σουντιρόλ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Βενέτσια, δεν πτοήθηκε από την άμεση ισοφάριση και την ανατροπή, το γύρισε με τη σειρά της και πανηγύρισε τη σπουδαία, όσο και ανέλπιστη, νίκη. Επιτυχία έπειτα από κάκιστο σερί 0-1-5, η εμφάνιση ήταν αρκετή για να σκορπίσει αισιοδοξία, αν και χρειάζεται ανάλογη συνέχεια. Βελτιώνεται με τον υπηρεσιακό τεχνικό Φέντε Βαλέντε. Τιμωρημένος ο Νταβί (α. 15/0, 2 ασίστ), εξέτισε ο Κουόμο (α. 10/0), εκτός ο Οντόγκβου (ε. 14/4), αμφίβολοι οι Σιέγκα (μ. 1/0) και Ρόβερ (μ.-ε. 11/0).

Η Ρετζιάνα ήταν κομπάρσος από τα πρώτα δευτερόλεπτα του εντός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια, ουδέποτε την απείλησε ουσιαστικά, τυχερή που δέχθηκε μόνο δύο γκολ, ενώ η μείωση του σκορ ήρθε σε σημείο που δεν σήκωνε περαιτέρω αντίδραση. Όλο και πιο έντονη η γκρίνια για την ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα. Εξέτισε ο Γκίρμα (μ. 14/2), εκτός οι Βεργκάρα (μ. 5/0), Βίντο (ε. 2/1), το παλεύουν οι Ρότσιο (α. 9/0), Πάγιατς (α. 5/0), Τσιγκαρίνι (μ. 8/1), Πετινάρι (ε. 9/2), νέα προβλήματα προέκυψαν με τους Σαμπιρίζι (α. 10/0), Γκοντό (ε. 12/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουντιρόλ προέρχεται από σπουδαία νίκη, αλλά θα βρει αντίσταση. Δεν προκύπτει ευκαιρία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

23/12/2023Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 35 17 10 5 2 32 16 16
2 Βενέτσια Βενέτσια 33 17 10 3 4 27 16 11
3 Κόμο Κόμο 31 17 9 4 4 20 17 3
4 Καταντζάρο Καταντζάρο 30 17 9 3 5 26 20 6
5 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 29 17 8 5 4 22 13 9
6 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 29 17 8 5 4 21 19 2
7 Παλέρμο Παλέρμο 28 17 8 4 5 26 18 8
8 Μόντενα Μόντενα 27 17 7 6 4 18 17 1
9 Μπρέσια Μπρέσια 22 17 5 7 5 17 16 1
10 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 22 17 7 3 7 21 21 0
11 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 21 17 4 9 4 17 19 -2
12 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 20 17 5 5 7 23 23 0
13 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 20 17 5 5 7 18 19 -1
14 Πίζα Πίζα 18 17 4 6 7 16 20 -4
15 Τερνάνα Τερνάνα 17 17 4 5 8 21 23 -2
16 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 17 17 3 8 6 17 22 -5
17 Άσκολι Άσκολι 16 17 4 4 9 17 23 -6
18 Σπέτσια Σπέτσια 16 17 3 7 7 14 22 -8
19 Λέκκο Λέκκο 16 17 4 4 9 16 26 -10
20 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 10 17 2 4 11 12 31 -19
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr