Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Ποδαρικό στη νέα χρονιά με γκολ!

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 00:18

Ποδαρικό κάνει στη νέα χρονιά η Τσάμπιονσιπ με την 26η αγωνιστική στη πρώτη μέρα του χρόνου.

Championship Αγγλίας: Ποδαρικό στη νέα χρονιά με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΠΡΕΣΤΟΝ

H Σάντερλαντ δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στη Ρόδεραμ, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Ουσιαστικά θεωρείται γκέλα και δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Χαλ. Δεν ήταν η εικόνα της τόσο καλή και έδειξε για μία ακόμη φορά πως εκτός έδρας παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 ταξίδια της, ενώ της λείπει και το εύκολο γκολ. Θέλει τη νίκη σήμερα έτς ώστε να διατηρήσει επαφή με τα πλέι οφ. Εκτός είναι οι αμυντικοί Χάγκινς και Κίρκιν. Επίσης θα λείψουν οι Ρόμπερτς και Ντακ.

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη 2-1 επί της Λιντς στο «Ντίπντεϊλ», δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και γνώρισε την ήττα (1-0). Από το 85’ και μετά έπαιζε με παίκτη παραπάνω χωρίς όμως να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί. Παρουσιάζει κάποιο κόλλημα επιθετικά, που δυσκολεύεται αρκετά. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχουν δεχθεί γκολ σε 22 αγώνες τη φετινή χρονιά. Μοναδικός απών ο Μπράντι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο δεν πείθουν πως μπορούν να πάρουν ολόκληρο το ματς. Αξίζει το ρίσκο στο αμφίτερμα, αφού οι αμυντικές τους επιδόσεις δεν φημίζονται. Goal/goal (1.90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΠΡ-ΚΑΡΝΤΙΦ

H KΠΡ απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Ίπσουιτς, και πανηγύρισε έναν μεγάλο βαθμό. Σε αυτό το παιχνίδι τα είχε όλα, και φάσεις να σκοράρει αλλά και να δεχθεί τέρμα. Έτσι έβαλε τέρμα στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, αλλά παρέμεινε 5 ματς δίχως νίκη. Συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, και δεν μπορεί να εφησυχάσει με τίποτα. Κουκ, Τσερ και Γουίλοκ είναι εκτός και δύσκολα θα προλάβουν.

Η Κάρντιφ υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Λέστερ και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου είχε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Φυσικά το γνώριζε εξ αρχής, οπότε ότι ερχόταν θα ήταν εντός προγράμματος. Βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και πρέπει να βελτιωθεί στα αμυντικά της καθήκοντα, αν θέλει να μη μπλέξει περαιτέρω. Γκραντ και Ούγκμπο αναμένεται να απουσιάσουν, ο Ράμσεϊ είναι σταθερά εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικές οι απουσίες των δύο ομάδων, ενώ θα κοιτάξουν να μην ηττηθούν αρχικά. Under 2.5 (1.65).

ΛΕΣΤΕΡ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι αλεπούδες επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Κάρντιφ. Ανέβασε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τη 2η Ίπσουιτς, ενώ συνεχίζει να χτίζει το αήττητό της στους 9 αγώνες. Σήμερα θέλει να ξεκινήσει από το ίδιο σημείο που σταμάτησε τη περασμένη χρονιά. Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με 10 νίκες σε 12 παιχνίδια. Παραμένουν εκτός οι Βάρντι, Ολμπράιτον και ΜακΑτίρ , ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ιχεανάτσο.

Ήττα με 2-1για τη Χάντερσφιλντ από τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας σε ένα δραματικό παιχνίδι. Δεν κράτησε πολύ η χαρά της προηγούμενης αγωνιστικής και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Στους τελευταίους 7 αγώνες της μετράει μόλις μία νίκη, ενώ βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, με την πίεση και το άγχος να μην την αφήνουν. Νέα απουσία ο Χογκ. Τζάκσον, Πίρσον και Γουόρντ αναμένεται να μην επιστρέψουν. Οι υπόλοιπες απουσίες γνωστές και μακροχρόνιες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα σταματήσουν το τρένο της Λέστερ. Η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής και οι αλεπούδες δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη μέσα στο γήπεδό τους. 1 & over 2.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΤΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Nέα ήττα για τη Λιντς με 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ. Δεν της πήγε το boxing day καθόλου, αφού στο ίδιο διάστημα σημείωσε δύο σερί ήττες. Δεν εμφανίστηκε εύστοχη και δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στη συνέχεια που ματς το πλήρωσε, ενώ δεν βρήκε απάντηση ποτέ. Απομακρύνθηκε έτσι από τη 2η θέση, ενώ έχει μία νίκη σε πέντε ματς. Τουλάχιστον εντός έδρας είναι άλλη ομάδα, αφού παραμένει αήττητη μέσα στο σπίτι της. Ο Στρούικ μοιάζει να είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος αυτή τη στιγμή.

Ανούσιο και άχρωμο το παιχνίδι απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι, αφού έληξε με λευκή ισοπαλία. Δεν είχε να δείξει τίποτα ιδιαίτερο, ενώ οι δύο ομάδες απλά θα θυμούνται τον έναν βαθμό που αποκόμισαν. Ο Ρούνεϊ έδειξε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, όμως ο απολογισμός των δύο νικών σε 14 αγώνες δεν τον βοηθά καθόλου. Νέα απώλεια ο Ρόμπερτς. Τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Μπιέλικ. Ξανά αμφίβολος ο Μπιούχαναν. Εκτός δράσης παραμένουν οι Λερντ και Λονγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λιντς εντός έδρας είναι εντελώς άλλη ομάδα. Μπορεί να φτάσει στη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ρούνεϊ, που δεν μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. 1/1 (1.72).

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Τα κατάφερε η Μίντλεσμπρο και γλίτωσε το κάζο στην έδρα της Χάντερσφλιντ. Κόντεψε να γράψει δύο ήττες μέσα στο boxing day, αλλά τελικά έκλεισε ιδανικά τη χρονιά. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο 84’, σε μία φάση όπου εξελίχθηκε σε θρίλερ. Εν τέλει το χαμένο πέναλτι έγινε γκολ από την εξέλιξη της φάσης και το κόρνερ που εκτέλεσε η Μίντλεσμπρο. Με αυτή έφτασε τις 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς. ΜακΓκρι και Σιλβέρα έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Αυστραλίας. Αμφίνολοι οι Λάτε Λαθ, Ντιένγκ, ΜακΝερ και Χάκνι. Σταθερά νοκ-άουτ ο μεσοεπιθετικός Φορς και ο μπακ Ο’ Μπράιαν.

Η Κόβεντρι πέταξε τους δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τη Σούονσι και αρκέστηκε στο τελικό 2-2. Στο 93’ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από απευθείας εκτέλεση φάουλ και λούστηκε τη ψυχρολουσία. Παραμένει αήττητη για έξι αγώνες τώρα και είναι ένα πολύ σημαντικό μομέντουμ για την ομάδα. Εκτός έδρας δυσκολεύεται πάντως αρκετά. Θα απουσιάσει μόνο ο Κίτσινγκ, αφού παραμένει τιμωρημένος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διανύουν καλή φόρμα. Θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού δεν προκύπτει νικητής στα μάτια μας. Goal/goal (1.70).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η Μπλάκμπερν στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Χαλ από την οποία και γνώρισε την ήττα με 3-2. Βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ηττήθηκε. Πολλά τα αμυντικά της προβλήματα, που δυστυχώς δεν λένε να διορθωθούν, αλλά αμαυρώνουν και την όποια προσπάθεια γίνεται στο επιθετικό κομμάτι. Εκτός είναι ο τερματοφύλακας Πίαρς. Θα απουσιάσουν οι Χάιαμ, Γουάρτον, Ντόλαν, Κοστέλο και Χετζ.

Η Ρόδεραμ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κόντρα στη Σάντερλαντ κατάφερε να κερδίσει έναν ακόμη σημαντικό βαθμό. Το τελικό 1-1 μάλλον αποδεικνύεται δίκαιο αποτέλεσμα. Παρέμεινε αήττητη στη δυάδα αγώνων στο γήπεδό της, καθώς είχε προηγηθεί και η νίκη με 1-0 απέναντι στην Μίντλεσμπρο. Με αυτό το μικρό σερί παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο μείωσε την απόστασή της από τις θέσεις της παραμονής στους οκτώ πόντους. Εκτός είναι οι αμυντικοί Πελτιέρ, Μπλάκετ, Χάμφρεϊς και Χολ. Επίσης εκτός οι κεντρικοί οι Ονιεντίνμα και Γκριν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπλάκμπερν μπορεί να εκμεταλλευτεί τη κακή εικόνα που έχει η Ρόδεραμ στα εκτός έδρας παιχνίδια της και να φτάσει στη νίκη. 1 & over 1.5 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

To τελικό 0-0 απέναντι στη Μπέρμιγχαμ δεν είναι και τελείως κακό αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσε να είχε κλέψει και τη νίκη. Εν ολίγης δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν και τρομερές συγκινήσεις. Μία φάση δεν είναι αρκετή πάντα για να κλέψεις το ματς, και η Μπρίστολ το κατάλαβε αυτό. Είναι σε καλό φεγγάρι και παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός οι αμυντικοί Νέσμιθ και Ρόμπερτς όπως και ο μέσος Κινγκ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μίλγουολ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στη Νόριτς επί της οποίας πήρε σπουδαία νίκη με 1-0. Δείχνει αρκετά βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, ενώ πλέον δείχνει πως έχει ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της. Δεύτερη σερί νίκη στο γήπεδό της, κρατώντας ξανά το μηδέν στην άμυνά της. Είναι πιο άνετη πλέον και έχει χτίσει καλή διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας δυσκολεύεται και είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βελτιώσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα της Μίλγουολ στα εκτός έδρας παιχνίδι μας σπρώχνει προς τα αριστερά, όσο και αν είναι βελτιωμένη. Αξίζει ο διπλασιασμός. 1 (2.05).

ΝΟΡΙΤΣ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Aπογοητευτική εμφάνιση από τη Νόριτς για δεύτερο σερί παιχνίδι, και δικαίως γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μίλγουολ. Δεν κατάφεραν να σπάσουν το αμυντικό τείχος του αντιπάλου και έδειξαν έλλειψη ιδεών και ενέργειας. Το αήττητο σερί των πέντε αγώνων είναι πλέον παρελθόν για τα καλά, και είναι στα σκαριά ένα αρνητικό σερί. Εξέτισε ο Σάινθ αλλά παραμένει αμφίβολος ο Γιαννούλης. Σημαντική η επιστροφή του Σάρτζεντ.

Οι Άγιοι έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 2-1 τη Πλίμουθ. Έδειξε ξεκάθαρα από την αρχή ποιος ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού και επέβαλε τον ρυθμό της. Με αυτόν τον τρόπο διεύρυνε το σερί στους 17 αήττητους αγώνες και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της. Βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να ασκήσει περισσότερη πίεση για τη 2η. Παραμένουν εκτός δράσης οι Μπρι και Σουλεμανά , ενώ άγνωστη είναι η επιστροφή του Στιούαρτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαουθάμπτον πλέον έχει φτερά στα πόδια της και παίζει με τρομερή ψυχολογία. Δύσκολη παρόλα αυτά η σημερινή εξόρμηση, θα τα βρει σκούρα από τα καναρίνια. 2-3 γκολ (1.95).

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Πλίμουθ είχε από τις δυσκολότερες αποστολές τη περασμένη αγωνιστική και δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Σαουθάμπτον αλλά δεν ήταν τόσο κακή αγωνιστικά. Έδειξε πως προσπαθεί και βελτιώνεται συνεχώς. Η ήττα αυτή ήταν εξάλλου εντός προγράμματος και οφείλει να συνεχίσει παρακάτω. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι αγκάθι και δεν μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα δεν έχει βρεθεί προπονητής, οπότε χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο Ντιούσνιπ. Κούπερ και Έρλι συνεχίζουν εκτός. Νέα απώλεια ο Πλεγκενθουέλο.

Η Γουότφορντ προέρχεται από τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Στόουκ, όπου μοιράστηκε βαθμού και εντυπώσεις. Θετικό αντίκτυπο αφήνει φυσικά το 1-1 βάση εικόνας του παιχνιδιού. Έμεινε και με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο, οπότε προτεραιότητά της ήταν να διασφαλίσει τα μετόπισθεν. Εκτός έδρας μετράνε τρία συνεχόμενα διπλά και σήμερα θέλουν να πατήσουν πάνω σε αυτό. Τιμωρημένος ο Μπάγιο, εκτός ο Τζαμάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές, αλλά αμυντικά έχουν τα κενά τους. Δεν θα μας κάνει εντύπωση να ανοίξει το παιχνίδι. Over 2.5 (1.65).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ-ΧΑΛ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην έδρα της Πρέστον με 1-0. Έδειξε αμυντική προσήλωση και το γκολ που έβαλε έφτασε για να διασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Από το 85΄και μετά έπαιξε με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν το πλήρωσε. Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες, αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Με τη νίκη αυτή μείωσε την απόστασή της από τις θέσεις της παραμονής στους έξι πόντους και καλείται απέναντι στη Χαλ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Γεμάτο το απουσιολόγιο σήμερα, πολλές οι απουσίες.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Χαλ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μπλάκμπερν όπου επικράτησε με 3-2. Γεμάτο παιχνίδι με πολλά γκολ και σασπένς από νωρίς. Υπέρ της κύλησε και το ματς από το 74΄και μετά, όταν ο αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο. Νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για τη Χαλ, που πήρε σημαντική ανάσα. Θέλει δουλειά και συνέπεια για να βρεθεί τις θέσεις των πλέι οφ. Εκτός παραμένουν οι Βινάγκρε, Άλσοπ, Σίνικ και Φιλογκένε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με όσους αμυντικούς προσανατολισμούς να κατέβουν οι δύο ομάδες, τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων μαρτυρούν γκολ. Over 2.5 (2.10).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

31/12/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 62 25 20 2 3 50 17 33
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 54 25 16 6 3 48 33 15
3 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 51 25 15 6 4 45 30 15
4 Λιντς Λιντς 45 25 13 6 6 42 25 17
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 42 25 12 6 7 36 23 13
6 Χαλ Χαλ 39 25 11 6 8 39 33 6
7 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 37 25 11 4 10 34 28 6
8 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 36 25 10 6 9 30 27 3
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 36 25 11 3 11 37 36 1
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 35 25 9 8 8 39 33 6
11 Πρέστον Πρέστον 35 25 10 5 10 31 42 -11
12 Κόβεντρι Κόβεντρι 34 25 8 10 7 35 27 8
13 Νόριτς Νόριτς 34 25 10 4 11 41 41 0
14 Κάρντιφ Κάρντιφ 34 25 10 4 11 32 32 0
15 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 31 25 10 1 14 37 46 -9
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 29 25 7 8 10 27 31 -4
17 Σουόνσι Σουόνσι 29 25 7 8 10 34 39 -5
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 28 25 7 7 11 40 42 -2
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 28 25 7 7 11 25 32 -7
20 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 28 25 7 7 11 30 38 -8
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 25 25 5 10 10 25 40 -15
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 21 25 5 6 14 20 35 -15
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 19 25 5 4 16 18 39 -21
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 17 25 3 8 14 22 48 -26

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr