Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ποντάρισμα στα... φαβορί και στα γκολ!

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 - 00:10

Η δράση στη Β' Εθνική συνεχίζεται, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στον Α' όσο και στον Β' όμιλο που... κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. 

Super League 2: Ποντάρισμα στα... φαβορί και στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ

Στη Χαλάστρα, στο γήπεδο του Καμπανιακού θα γίνει το ματς. Ο Ηρακλής προερχόταν από αήττητο σερί πέντε αγώνων, αλλά στην αποστολή στην Καρδίτσα έπεσε σε μπλόκο κόντρα στην ποιοτική και μαχητική Αναγέννηση και υπέστη ήττα πισωγύρισμα. Ο γηραιός πλήρωσε για μια ακόμα φορά τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία, ενώ μπροστά είχε πολλές ευκαιρίες αλλά αξιοποίησε μόνο μία στο φινάλε. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι δεν θα αλλάξει ενδεκάδα ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης.

Μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Λάρισα. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο φινάλε του περασμένου έτους έφεραν την ΑΕΛ στο ρετιρέ της κατάταξης και εκεί φυσικά θα επιδιώξει να μείνει ως το τέλος της περιόδου. Η άμυνα κάνει την διαφορά για τους βυσσινί από τη στιγμή που συνδυάζουν τις νίκες με αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Ο κόουτς Παύλος Δερμιτζάκης περιμένει επιλεκτική ενίσχυση του ρόστερ στο μεταγραφικό πεδίο. Δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ποιοτικές ομάδες ,με την Λάρισα βέβαια να είναι το φαβορί και για την επίτευξη της ανόδου να θεωρείται κομβική η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ηρακλής στην έδρα του είναι επιθετικός και επικίνδυνος. Δεν θα ρισκάρουμε με την νίκη της Λάρισας θα προτιμήσουμε το g/g σε απόδοση 1.93

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο Γιούχτας θα δώσει και αυτό το ματς ως γηπεδούχος μακριά από την φυσική τους έδρα που είναι οι Αρχάνες Ηρακλείου. Για την ακρίβεια θα αλλάξει και νομό πηγαίνοντας στην Ιεράπετρα και το Βουζουνεράκειο. Έστω και εκεί τα έχει καταφέρει περίφημα η νεοφώτιστη ομάδα και περιμένει πως θα έχει ένα ακόμα πετυχημένο αποτέλεσμα κόντρα σε ποιοτικό αντίπαλο. Συμπλήρωσε επτά ματς δίχως νίκη, δεν έχει σκοράρει στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Η Καλαμάτα είναι μια από τις πιο ακριβές ομάδες στην κατηγορία και δεν φείδεται χρημάτων ούτε στη χειμερινή σεζόν. Και πάλι η διοίκηση ρίχνει πολύ χρήμα στις μεταγραφές για να εντάξει παίκτες πρώτης γραμμής στο δυναμικό. Ο κόουτς Μάκης Χάβος είχε τον χρόνο για να εγκλιματιστεί περισσότερο και να δουλέψει στην διακοπή για τις εορτές. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under 2,3 και No Goal.

EKTIMHΣH: Πολύ καλό πρόσωπο παρουσιάζει ο Γιουχτας εντός έδρας και είναι ικανός να προκαλέσει προβλήματα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου. Από την άλλη η Καλαμάτα αν και έχει ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ στην κατηγορία δεν έχει καταφέρει να δέσει. Περιμένουμε ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό κυρίως από τους γηπεδούχους και με γνώμονα αυτό θα κινηθούμε στο under 2.5 σε απόδοση 1.60

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Το Αιγάλεω παλεύει να ανακάμψει και στην κατεύθυνση αυτή προέβη σε αλλαγή προπονητή, με τον Νίκο Παντέλη να αναλαμβάνει τα ηνία. Επιπλέον γίνονται και μεταγραφικές κινήσεις. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κακή κατάσταση του γηπέδου με συνέπεια να μπει εκ νέου απαγορευτικό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και έτσι το «Σίτι» θα δώσει αυτό το ματς στο «Ελ Πάσο». Στο τέλος του προηγούμενου έτος έβαλε στοπ στην αγωνιστική δυστοκία με σπουδαία νίκη επί του Τηλυκράτη. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal

Ο Διαγόρας αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στον νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Με το πέρας του προηγούμενου έτους. Η ομάδα της Ρόδου ανέβηκε στην πρώτη τριάδα της κατάταξης, χάρη στον έξοχο απολογισμό τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εξαιρετικοί οι κυανέρυθροι στο νησί όπου πέτυχαν τρεις μαζεμένες νίκες, αλλά περισσότερο ευάλωτοι στις εξόδους. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς και είναι απαραίτητο να μην περάσει η συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς να εισπράξουν κάτι. Από την άλλη ο Διαγορας κάνει εκπληκτική χρόνια και δεν θα είναι εύκολο να τον κερδίσει καμία ομάδα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων και το κίνητρο της επιβίωσης όμως θα μας οδηγήσουν στον 1 που προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2.50

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Αιολικός άρχισε την νέα χρονιά όπως ολοκλήρωσε την προηγούμενη. Με ισοπαλία. Δηλαδή, που λογίζεται θετικό αποτέλεσμα αφού την πήρε στην έδρα του ποιοτικού Μακεδονικού. Τρία μαζεμένα «Χ» για την ομάδα από την Μυτιλήνη που συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη. Νεοφώτιστη αλλά ποιοτική πομάδα που θέλει το κάτι παραπάνω αλλά χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα για να τα καταφέρει. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Επανέρχεται ο έμπειρος επιθετικός Μανούσος.

Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην έδρα της για να διεκδικήσει τον υψηλό στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο σπίτι, με τελευταία χρονικά αυτή κόντρα στον ποιοτικό Ηρακλή. Έτσι, μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη που είχε προηγηθεί για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη. Ο έμπειρος κόουτς υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, δεν θα αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικό ματς στη Μυτιλήνη για τον Αιολικό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού,G/G έληξαν τα τελευταία 4/5 παιχνίδια του , από την άλλη η Αναγέννηση είχε 4/5 under 2,5 στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ στο 1,93

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Ιωνικός άργησε αλλά βρήκε ρυθμό στα τελειώματα του περασμένου έτους, όπου ολοκλήρωσε με αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Βρίσκεται στο κόλπο για την άνοδο μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ αλλά ζητούμενο είναι η περαιτέρω βελτίωση για μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και ανάλογων στόχων. Ο Δημήτρης Σπανός επέστρεψε στο τιμόνι του συλλόγου της Νίκαιας αντικαθιστώντας τον Γιώργο Σίμο και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Ηλιούπολη είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες και φέτος στην κατηγορία. Δυσκολοκατάβλητο σύνολο και επί εποχής Νίκου Παντέλη και από όταν ανέλαβε προ μηνός ο Σούλης Παπαδόπουλος., Η άμυνα κάνει την διαφορά για την ομάδα από τα νότια προάστια και εκεί ποντάρουν για την προσπάθεια υπέρβασης και συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου οι κυανέρυθροι. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Και τα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε με θετικό σερί το 2023 και θέλει να μπει με το... δεξί στη νέα χρονιά, έχοντας τον γνώριμό του Δημήτρη Σπανό και πάλι στο τιμόνι. Η Ηλιούπολη από την άλλη, αποτελεί δύσκολο αντίπαλο και αναμένεται να μην κάνει εύκολο το... έργο της ομάδας από τη Νίκαια. 1 (1.60)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ

Ο Μακδονικός αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή περίοδο,. Ανταγωνιστικός, συνδυάζει θέαμα και ουσία και πορεύεται σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο, δίχως κάποιος στις τάξεις του να μιλά για αυτόν τον στόχο. Οι πράσινοι αρέσκονται σε επιθετικογενές παιχνίδι. Δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχονται τέρματα εξίσου εύκολα. Και τα εννιά πιο πρόσφατα ματς της ομάδας της Νέας Ευκαρπίας εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Κοζάνη είναι μια νεοφώτιστη ομάδα αλλά με ποιότητα και ακριβό ρόστερ που θέλει το κατι παραπάνω από την άνετη παραμονή, Για την ώρα δεν το έχει καταφέρει γιατί της λείπει το εύκολο γκολ, όμως από την άλλη πλευρά επιδεικνύει μαχητικό πνεύμα και μαζεύει βαθμούς. Αυτό έκανε και κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου με άριστη τακτικά εμφάνιση πήρε την ισοπαλία. Και τα 12 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα 11 εξ’ αυτών και No Goal !

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί ο Μακεδονικός κατέχοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που πολύ δύσκολα βάζει και δέχεται γκολ. Πάμε με το Χ ημίχρονο (1.92)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Τηλυκράτης ήξερε από την αρχή της σεζόν πως θα πρέπει να παλέψει πολύ για να μείνει στην κατηγορία και αυτό επιβεβαιώνεται στην πράξη, Η ομάδα από την Λευκάδα που μπήκε την τελευταία στιγμή ως επιλαχούσα στην Β Εθνική καλείται να βελτιώσει κατά πολύ την παραγωγική της ικανότητα και να σκοράρει. Στα τέσσερα από τα λέξι πιο πρόσφατα ματς που δεν κέρσδισε, δεν έ βαλε γκολ κιόλας. Ο Φάνης Γκέκας ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία, καλείται να ανασυντάξει την ομάδα της Λευκάδας.

Τα Χανιά ήταν μία από τις ομάδες που ήθελαν πολύ την διακοπή του πρωταθλήματος για να γεμίσουν πιο πρόσφατα ματς με τα οποία ολοκλήρωσαν το περασμένο έτος έριξαν τους Κρητικούς στη δεύτερη θέση. Πλέον, με πολλές δυνάμεις και σταδιακά ενισχύοντας και το ρόστερ θα επιδιώξουν την προσπέραση για την ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Επίσης έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έληξαν No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, με τα Χανιά να ταξιδεύουν στη Λευκάδα με πολλά προβλήματα .Τα Χανιά διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του ομίλου, ο Τηλυκράτης τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι.Under στο 1,55

Βαθμολογία -

06/01/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λάρισα Λάρισα 28 13 8 4 1 19 8 11
2 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 27 12 8 3 1 16 7 9
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 21 13 5 6 2 19 18 1
4 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 18 13 5 3 5 13 12 1
5 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 18 11 6 0 5 17 11 6
6 Ηρακλής Ηρακλής 16 13 4 4 5 16 13 3
7 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 16 13 5 1 7 16 18 -2
8 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 16 13 4 4 5 13 14 -1
9 Κοζάνη Κοζάνη 16 13 4 4 5 7 8 -1
10 Αιολικός Αιολικός 14 13 3 5 5 13 18 -5
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 12 13 4 0 9 12 21 -9
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 8 12 2 2 8 7 20 -13
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
06/01/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 24 12 7 3 2 15 8 7
2 Χανιά Χανιά 23 12 7 2 3 19 9 10
3 Διαγόρας Διαγόρας 22 12 7 1 4 15 11 4
4 Καλαμάτα Καλαμάτα 20 12 6 2 4 19 10 9
5 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 20 12 6 2 4 10 9 1
6 Ιωνικός Ιωνικός 19 12 5 4 3 20 14 6
7 Γιούχτας Γιούχτας 14 12 3 5 4 11 12 -1
8 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 11 12 5 6 1 18 9 9
9 Αιγάλεω Αιγάλεω 11 12 3 2 7 6 17 -11
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 10 12 3 1 8 7 18 -11
11 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 8 12 2 2 8 7 21 -14
12 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 6 12 0 6 6 8 17 -9
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr