Ποδόσφαιρο

Super League 2: Η Καλλιθέα το προβάδισμα!

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 00:50

Όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής του στοιχηματικού κουπονιού διαθέσιμα εδώ, με προγνωστικά και εκτιμήσεις. 

Super League 2: Η Καλλιθέα το προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο Διαγόρας εξακολουθεί να απογοητεύει με την παρουσία του, από τη στιγμή που άλλαξε ο χρόνος. Ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά και υπέστην την έκτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις ! Άλυτα προβλήματα και σε άμυνα και σε επίθεση για τους Νησιώτες που από εκεί που διεκδικούσαν άνοδο, πλέον ανησυχούν για την παραμονή στην κατηγορία. Στα έξι ματς που ηττήθηκαν πέτυχαν μόνο ένα γκολ οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς που ανέλαβαν πρόσφατα τα ηνία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Καλαμάτα άδραξε την ευκαιρία, καθώς δεν αντιμετώπισε τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα αλλά στην Ηλιούπολη. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες με άμεση έπειτα από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες και εξακολουθεί να ελπίζει στην άνοδο. Δεν υπάρχουν βέβαια περιθώρια για νέα πισωγυρίσματα και η νέα αποστολή στην Ρόδο αντιμετωπίζεται με την ανάλογη πίεση για το διπλό. Ο κόουτς Απόστολος Τερζής θα περιμένει τον δημιουργικό χαφ Τάτο που δίνεται αμφίβολος. Τέσσερα στα πέντε τελευταία ματς Under 2,5 γκολ και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Διαγόρας συνεχώς καταγράφει ήττες, γεγονός που τον έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Επίσης δεν σκοράρει οπότε δύσκολα θα κοντράρει τη Καλαμάτα σήμερα. 2 (1.55).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Ο Αιολικός δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου, όπου ηττήθηκε δίχως να προβάλλει αντίσταση. Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα από την Μυτιλήνη που αδυνατεί να αποδώσει σύμφωνα με τα υψηλό μπάτζετ και το ποιοτικό ρόσετρ που διαθέτει. Εννιά ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι μπλε του Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς που πλέον ανησυχούν για την παραμονή στην κατηγορία. Σε όβερ εξελίχθηκαν και τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Ο Απόλλων Πόντου πάλεψε στο Πολύκαστρο κόντρα στον Ηρακλή αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε την επιθετική δυστοκία του. Είχε τις καλές στιγμές να πετύχει ένα γκολ και να πάρει έστω τον βαθμό, αλλά για μια ακόμα φορά έμεινε στο μηδέν. Οι ροσονέρι έχουν ηττηθεί στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σε αυτά τα πέντε ματς που έχασαν δεν έβαλαν ούτε ένα γκολ. Ο Γάλλος κόουτς Σιρίλ Καλί υπολογίζει σε πλήρη αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν κάποιος έχει το προβάδισμα, αυτός είναι ο Αιολικός. Ο Απόλλωνας εκτός έδρας είναι τραγικός. 1 (1.83).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β'

Η Ηλιούπολη προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αναμέτρηση στο Ελ Πάσο έπεσε μαχόμενη σε πολύ δυνατό και αμφίρροπο ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Καλλιθέα. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πάλεψε μέχρι το φινάλε, αλλά πλήρωσε αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία, πρωτόγνωρες για τους κυανέρυθρους που στηρίζονται φέτος στα μετόπισθεν,. Στα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ. Σε κάθε περίπτωση, ο «Ήλιος» πραγματοποιεί υπερβατική πορεία στη φετινή περίοδο σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Ο Παναθηναϊκός Β’ δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά στην Λιβαδειά όπου ηττήθηκε εύκολα από τα ποιοτικά ανώτερα Χανιά. Οι πράσινοι υπέστησαν την τέταρτη ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ έχουν κερδίσει μόνο μία από τις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Πλέον βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, καθώς φέτος οι ομάδες Β’ δύνανται να υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ηλιούπολη είναι καλύτερη ομάδα και μέσα στην έδρα της ξέρει να παίρνει επαγγελματικές νίκες. 1 & under 2.5 (2.77).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΖΑΝΗ - ΑΕΚ Β'

Η Κοζάνη εξακολουθεί να κινείται στη μετριότητα παρά το γεγονός πως διαθέτει πλούσιο ρόστερ και υψηλό μπάτζετ. Ηττήθηκε εντός έδρα από τον Καμπανιακό, για πρώτη φορά φέτος ακούστηκαν μουρμούρες από τον κόσμο, ο κόουτς Άγγελος Διγκόζης ζητά στήριξη και υπομονή. Μόνο μία νίκη στα τελευταία 11 ματς ο απολογισμός για τους ερυθρόλευκους. Τα 17 από τα 18 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η ΑΕΚ Β’ είναι μια ομάδα με ποιότητα και μαχητικό πνεύμα που δίνει την μάχη για να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου, έδρα και αν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Και στη μεσοβδόμαδη αποστολή στην Χαλάστρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πίεσε, ισοφάρισε και θα μπορούσε να κερδίσει στο τέλος τον Καμπανιακό. Μόνο μία ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους κιτρινόμαυρους. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες δείχνουν να μην είναι σε καλή κατάσταση και το παιχνίδι είναι οριακό. Θα προτιμήσουμε το No goal (1.52).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Μακεδονικός έδειξε και στην Λιβαδειά κόντρα στον πρωτοπόρο πως είναι μια ομάδα με ποιότητα και δυναμική. Δεν φοβήθηκε, ήταν ανταγωνιστικός, προηγήθηκε στο σκορ και χρειάστηκε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι Θεσσαλονικείς και δημοσίευσαν και σχετικό βίντεο κάνοντας λόγο για άδικη ήττα. Παραμένουν στην ζώνη των πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των πράσινων εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

Η Νίκη Βόλου έκλεισε άμεσα την κακή παρένθεση της ήττας από τον Ηρακλή και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Ήταν πολύ καλύτερη του Αιολικού μεσοβδόμαδα και πήρε την νίκη που την επανέφερε στην Τρίτη θέση που μοιάζει να αποτελεί το ταβάνι στη φετινή περίοδο. Γύρισε από το Κόπα Άφρικα και έκανε την διαφορά ο Μιράντα που πιστώθηκε δύο ασίστ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ ντέρμπι εξάδας, με τις δύο ομάδες να κοιτάνε πρώτα την αποφυγή της ήττας. Πολλές οι ισοπαλίες των γηπεδούχων, προς τα εκεί θα πάνε και σήμερα. Χ (2.90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΝΙΑ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Τα Χανιά προέρχονταν από τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη, αλλά στην αποστολή στην Λιβαδειά έδειξαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και πήραν εύκολα την νίκη με τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί δεν έχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα στην προσπάθεια να προλάβουν την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Οι μπλε συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά το σκορ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Ματέους που είναι ανέτοιμος.

Ο Γιούχτας είχε συμπληρώσει 12 αγωνιστικές δίχως νίκη, αλλά στην στοχευμένη αναμέτρηση με το Αιγάλεω έβγαλε πάθος και αγωνιστικότητα και πήρε το σπουδαίο τρίποντο που τον βάζει ξανά στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία. Πρώτη νίκη φυσικά και για τον Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο στην τρίτη του προσπάθεια από τότε που ανέλαβε τα ηνία των πράσινων. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά είναι το φαβορί εδώ και λογικό, αφού είναι πιο ποιοτική και καλή ομάδα. Μπορεί να σκοράρει, όπως σκοράρει και ο Γιούχτας, που μπορεί να βοηθήσει στο σκορ. Over 2.5 (1.82).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Λεβαδειακός έφθασε στα όριά του μέχρι να καταβάλλει την αντίσταση του ποιοτικού Μακεδονικού, αλλά και πάλι τα κατάφερε. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πέτυχε μεγάλη ανατροπή και με πέναλτι στο 93’ πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη. Παίρνει όλο και μεγαλύτερη απόσταση στον δρόμο για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των βοιωτών, μόνο ένα γκολ παθητικό στα επτά τελευταία παιχνίδια. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας διάγει μια πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο, απόρροια των οικονομικών προβλημάτων που κατατρέχουν την διοίκηση. Ήδη έσκασε προειδοποιητική ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών για οφειλές προς τρεις πρώην παίκτες της, έχει πέντε εργάσιμες ημέρες για να τους εξοφλήσει πριν ισχύσει η ποινή. Αγωνιστικά επίσης καταρρέει έπειτα από την πρόσφατη αποψίλωση του ρόστερ. Μόνο δύο κερδισμένοι πόντοι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έβαλε μόνο ένα γκολ σε τέσσερα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Λεβαδειακός θα δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχει, μιας και η Αναγέννηση δεν είναι σε καλή κατάσταση. 1 & over 1.5 (1.50).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Η Καλλιθέα ξεπέρασε διά πυρός και σιδήρου την αντίσταση της ποιοτικής Ηλιούπολης και συνεχίζει να οδηγεί με άνεση την κούρσα προς την Σούπερ Λίγκα. Εκτός των άλλων οι κυανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα από τη στιγμή που κέρδισαν ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζεται ο μεσοεπιθετικός Μπουλούλης που εκτίει ποινή. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά η Καλλιθέα αγωνιζόμενη στο «Ελ Πάσο»

Ο Ιωνικός έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμό και πασχίζει να προλάβει την πρωτιά και την άνοδο. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Σπανός, η ομάδα της Νίκαιας καλύπτει σταδιακά το χαμένο έδαφος. Η άμυνα αποτελεί εσχάτως το θετικό σημείο αναφοράς για τους κυανόλευκους. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τρία τελευταία ματς ο απολογισμός. Επιστρέφουν βασικά στελέχη από μικροτραυματισμούς και τιμωρίες, πλήρης η αποστολή στο «Ελ Πάσο».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Καλλιθέα, κάτι που το δείχνει και η βαθμολογία. Βέβαια είναι ντέρμπι και ο Ιωνικός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Αξίζει το ρίσκο του άσου παρόλα αυτά. 1 (2.15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

17/02/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 48 19 15 3 1 30 8 22
2 Λάρισα Λάρισα 39 18 11 6 1 25 9 16
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 28 17 9 1 7 26 16 10
4 Μακεδονικός Μακεδονικός 26 18 6 8 4 21 22 -1
5 Ηρακλής Ηρακλής 24 18 6 6 6 20 17 3
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 24 18 7 3 8 24 22 2
7 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 21 17 5 6 6 16 17 -1
8 Κοζάνη Κοζάνη 21 19 5 6 8 9 15 -6
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 20 18 5 5 8 15 19 -4
10 Αιολικός Αιολικός 16 18 3 7 8 17 29 -12
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 16 18 5 1 12 14 29 -15
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 11 16 3 2 11 9 23 -14
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
17/02/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 40 18 12 4 2 25 11 14
2 Χανιά Χανιά 34 18 10 4 4 30 12 18
3 Ιωνικός Ιωνικός 32 18 9 5 4 31 19 12
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 32 18 10 2 6 17 16 1
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 29 18 8 5 5 24 13 11
6 Διαγόρας Διαγόρας 22 18 7 1 10 16 25 -9
7 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 21 18 8 7 3 29 16 13
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 20 18 6 2 10 13 23 -10
9 Γιούχτας Γιούχτας 18 18 4 6 8 18 23 -5
10 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 15 18 4 3 11 14 31 -17
11 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 14 18 4 2 12 13 31 -18
12 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 13 18 2 7 9 17 27 -10
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr