Ποδόσφαιρο

Conference League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπέτις, ντεφορμέ οι Ισπανοί

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 09:42

Οι Κροάτες προέρχονται από την πρώτη νίκη της ιστορίας τους επί ισπανικού εδάφους και οι Ανδαλουσιανοί επισκέπτονται, ως φαβορί στις αποδόσεις, την... κόλαση του Ζάγκρεμπ, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση.

Conference League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπέτις, ντεφορμέ οι Ισπανοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπέτις.

Κωδ. ΟΠΑΠ: 907
19:45 Cosmote Sport 7
Πρώτο παιχνίδι: Μπέτις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κοίταξε στα ίσα την Ισπανική ομάδα και πήρε σπουδαία νίκη που την καθιστά φαβορί. Στο πρωτάθλημα πάντως συνεχίζει να κυνηγάει για να πλησιάσει την κορυφή. Είχε ματς εντός έδρας με την Ρούντες την οποία νίκησε 1-0. O Γιακίροβιτς είχε πει ότι πιστεύει στην πρόκριση και πλέον δεν είναι μακριά. Η Ντιναμό έχει τρεις σερί νίκες στο Conference και μάλιστα κρατώντας το μηδέν στην εστία.

Πολλά προβλήματα ξανά

Αρκετές απώλειες με τους Σούταλο (15 ματς), Πέριτς (20 ματς/3 γκολ/4 ασίστ), Μοχαράμι (26 ματς/2 ασίστ), Εμρέλι (22 ματς/5 γκολ/5 ασίστ) και Πιερ-Γκαμπριέλ εκτός αγώνων.

Πιθανή σύνθεση: Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Μπερναουέρ, Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Σπίκιτς, Μπατούρινα, Κανέκο, Πέτκοβιτς

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπέτις

Σοκαριστικά κακή, έχασε από τους Κροάτες. Η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε σημαντικό ματς με την Αλαβές εντός, αλλά δεν σκόραρε και έμεινε στο 0-0. Έχει νικήσει στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει, στο πρωτάθλημα με Under 2,5 και χωρίς να δεχτεί γκολ. Στον όμιλο του Europa και τα τρία εκτός έληξαν στο Under 2,5 (1/0/2).

Έξω και ο Πετσέλα

Έχασε και τον στόπερ Πετσέλα λόγω τιμωρίας (32 ματς/1 γκολ). Εκτός και οι Ίσκο (29 ματς/7 γκολ/5 ασίστ), Γκουίντο (19 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), Αγιόθε (26 ματς/6 γκολ/2 ασίστ), Άμπνερ (23 ματς/1 ασίστ), Παπασταθόπουλος (9/0).

Πιθανή σύνθεση: Σίλβα, Ρουιμπάρ, Ρόκα, Ριάντ, Μιράντα, Καρβάλιο, Καρντόζο, Σάντσες, Φεκίρ, Ντιαό, Μπακαμπού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 3.3 2.4 1.91 1.82 1.35 3 1.61 2.17 1.52 1.3 1.38
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπέτις / Εκτίμηση

Στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού σημειώθηκε η μεγάλη έκπληξη, καθώς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το "Μπενίτο Βιγιαμάριν". Στην έδρα της είναι πάντα δυνατή και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Μπέτις καλείται να διαχειριστεί πολλά προβλήματα απουσιών και να ξαναβρεί τον εαυτό της, αφού δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ στο 2,00 απόδοση από τη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr