Ποδόσφαιρο

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία, φαβορί με αιτία!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 11:18

Οι… μπαρουτοκπανισμένοι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο και στη ρεβάνς σε μια αναμέτρηση που δύναται μάλιστα να “ξεφύγει” στο σκορ.

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεάλ Μ. - Λειψία.

Επαναληπτικός αγώνας για την φάση των “16” του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, με νίκη της Λειψίας με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α' Αγώνας: Λειψία - Ρεάλ Μ. 0-1
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 924
Cosmote Sport 2/MEGA

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό σκέλος στην έδρα της Λειψίας, ωστόσο ο πορτιέρε Λούνιν κατέβασε τα ρολά και ο Ντίαθ έδωσε την εν μέρει τυχερή νίκη στην ομάδα του με εκπληκτικό γκολ στο 48’. Η πολυνίκης του θεσμού (14 τρόπαια) πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης, αν και εσχάτως δεν... πατάει τόσο καλά. Νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, έφερε 2-2 στη Βαλένθια με πολλά παράπονα απο την διαιτησία, ωστόσο παραμένει στην κορυφή επειδή ο ανταγωνισμός δεν παρουσιάζεται αξιόπιστος. Στο 28-6-3 εντός έδρας με ομάδες από τη Γερμανία.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουμε σε έναν πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό -- πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας, γιατί η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα» τόνισε ο μετρημένος Ανσελότι και πρόσθεσε. “Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να είμαστε στο κορυφαίο μας επίπεδο από το πρώτο λεπτό».

Τα… γνωστά
Διαθέσιμοι συγκριτικά με το πρώτο ματς οι Μπέλιγκχαμ (ε. 5/4, 21/16), Καρβαχάλ (α. 5/0, 21/3). Ξανά εκτός ο Μιλτάο (α. 1/0) και Αλάμπα (α. 3/0, 14/0), σταθερή απουσία και ο βασικός πορτιέρε Κουρτουά.

Πιθανή σύνθεση: Κέπα – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους

Λειψία

Η Λειψία ξεπέρασε τις προσδοκίες με την απόδοσή της στο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ, τα έκανε όλα σωστά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες τη φέρνουν σε δύσκολη θέση εν όψει του ματς της Μαδρίτης. Στο γερμανικό πρωτάθλημα είχε εκτός έδρας αποστολή στο Μπόχουμ και παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με το εμφατικό 4-1. Βρίσκεται οριακά εκτός πρώτης τετράδας, αν και ενδέχεται η 5η θέση να οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πενιχρή η παράδοση με ισπανικές ομάδες (3-1-2 σύνολο και 1-0-1 εκτός).

“Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με ενθουσιασμό, να παλέψουμε και να δείξουμε ότι κερδίσαμε τη θέση μας στους «16» του Champions League. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Αν δεν ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε, θα πηγαίναμε σπίτι. Αύριο θα το πιστέψουμε και θα πάμε για ύπνο με τον ενθουσιασμό και τη χαρά να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Ντουέτο απουσιών
Τιμωρημένος είναι ο πολύτιμος Σιμακάν (α. 7/2, 23/1), εκτός δράσης παραμένει λόγω τραυματισμού ο Κλόστερμαν (α. 6/0, 21/0). Συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος επιστρέφει ο βασικός μέσος Σλάγκερ.

Πιθανή σύνθεση:Γκουλάτσι – Χένριχς, Ορμπάν, Λουκεμπά, Ράουμ – Ντάνι Όλμο, Χαϊνταρά, Σλάγκερ, Σίμονς – Σέσκο, Οπέντα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.5 5.25 2.77 1.4 1.68 2.08 1.45 2.52 1.16 1.19 2.37
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία / Εκτίμηση

Η… μπαρουτοκαπνισμένη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται σοβαρή και φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δικαίως προσφέρεται δυνατό φαβορί για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή (1.57) και μπορεί βέβαια να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων όπως συνηθίζουν και οι δύο ομάδες. Στο… τίμιο 1.70 με συνδυαστικό over 1,5 από το Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr