Νίκος Ζελιαναίος

Ντροπή και αίσχος!

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 15:23

Τα προγνωστικά δεν έχουν καμία σημασία σήμερα, μία θλιβερή ημέρα και μία ημέρα ντροπής για το Ελληνικό κράτος που άφησε ανεξέλεγκτους 150 χούλιγκαν από την Κροατία να φθάσουν ανενόχλητοι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και να δολοφονήσουν ένα 29χρονο παλικάρι…

Ντροπή και αίσχος!

Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει. Σε μία ημέρα που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν γιορτή για το ποδόσφαιρο, θρηνούμε τον χαμό ενός 29χρονου παλικαριού που είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο 150 φασιστοειδών-χούλιγκαν και να χάσει με τραγικό τρόπο την ζωή του.

Το Ελληνικό κράτος για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να προστατεύσει τους πολίτες του. Σε ένα αγώνα υψηλού κινδύνου για τον οποίο η ΟΥΕΦΑ είχε προειδοποιήσει και τις δύο πλευρές και είχε απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, 150 χούλιγκαν ξεκίνησαν ανενόχλητοι από την Κροατία, πέρασαν ανενόχλητοι τα Ελληνικά σύνορα και χωρίς να τους σταματήσει κανείς, έφθασαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και δολοφόνησαν ένα 29χρονο παλικάρι.

Επίσης δέκα ακόμη άτομα νοσηλεύονται με βαριά τραύματα και κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για όλα αυτά. Ποιο ποδόσφαιρο και ποιο στοίχημα.

Η αστυνομία απούσα. Πως είναι δυνατόν 150 ανεγκέφαλοι να διασχίσουν απόσταση 500 χλμ. και να μη τους πάρει χαμπάρι καμία Ελληνική αρχή. Όλα αυτά ενώ ήταν γνωστό ότι απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι μαζί τους Κροάτες χούλιγκαν συνέργησαν και Έλληνες οπαδοί, τότε τα λόγια περισσεύουν.

Η κυβέρνηση από την μία πλευρά απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων και στέλνει κλούβες με ματ για την έξωση 70χρονης και από την άλλη αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!

Ντροπή και αίσχος. Μερικές στιγμές δεν υπάρχουν λόγια. Τι να πει κανείς στην οικογένεια του 29χρονου θύματος...

Το site www.tostoixima.gr εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και προσωπικά ως Νίκος Ζελιαναίος δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με το στοίχημα την σημερινή ημέρα.

ΥΓ. Αλήθεια τι άλλο πρέπει να συμβεί για να υπάρξει μια παραίτηση, μία ανάληψη ευθύνης!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.