Μπάσκετ

Euroleague: Μάχες σε όλα τα μέτωπα!

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 14:18

Εκτός έδρας οι αιώνοι με σημαντικά ματς!

Euroleague: Μάχες σε όλα τα μέτωπα!

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απογοήτευση στον Ερυθρό Αστέρα που βελτιώθηκε λίγο με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο που ανέλαβε στην 4η αγ (έφυγε ο Ιβάνοβιτς) αλλά ξέχασε νωρίς τα πλέι οφ και έχει 7 ήττες στα 8 τελευταία. Έχει και φέτος ακριβό μπάτζετ με στόχο αρχικά τα πλέι οφ και έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη. Με διαφορετικούς πολύ παίκτες που δεν παίζουν άμυνα όμως όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες του, έμεινε χαμηλά με 11-21 και θέμα στην άμυνα. Πάντως έχει το μπαμ στην Φενέρ αλλά ήττες στους ουραγούς Βιλερμπάν και Άλμπα. Αγγιξε το μπαμ στην πανίσχυρη Ρεάλ αλλά 101-94 από 54-70 και 89-93 στο 38',101.

Σε τρομερή φόρμα (20-12) ο περσινός φιναλίστ Ολυμπιακός και με στόχο ακόμα και την τετράδα πια αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν μόνο (χάνει στις ισοβαθμίες με Μονακό-Μπάρτσα). Αν και προβλημάτιζε με την εικόνα του(στο σκορ) ,βρήκε τον δρόμο του με τις προσθέσεις παικτών μεσούσης της σεζόν. Τρομερό σύνολο με την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης (73π) και στόχο το Φάιναλ Φορ Εχει το σοκ με την Μπασκόνια και την Βαλένθια μέσα. Αγαπά τα θρίλερ. Με 7 σερί νίκες εντός και 8 στα 9 τελευταία. Μεγάλο διπλό στην Παρτίζαν 69-74 από -13 στο 30΄με ένα 2-18 και 10-28 στην 4η περ!

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόπιτς([πλέι μέικερ,5π,2ας,εκτός), Τομπικινς (φόργουορντ,εκτός)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιλουτίνοφ(σέντερ,10π,5ρ,εκτός),Πετρούσεφ(φόργουορντ,8π,4ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί ο Ολυμπιακός και στο 1.42 και -6.Πονηρό ματς αλλά μάλλον θα το πάρει ο σοβαρός Ολυμπιακός, Προτιμούμε την νίκη

ΜΟΝΑΚΟ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Σε (21-11) φόρμα και με στόχο και τη 2η θέση (δεν εξαρτάται από αυτήν όμως καθώς έχει ισοβαθμία με Μπάρτσα αλλά όχι με ΠΑΟ), η πανάκριβη Μονακό που είναι στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα και ήδη πέρσι έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Και φέτος ο στόχος της και έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ! Και έκανε και το μπαμ φέρνοντας και τον ΝΒΑερ σούπερ σταρ Κέμπα Ουόκερ που όμως δεν είναι καλά ! Αμερικάνικο μπάσκετ,με αθλητικότητα και άμυνα και διακυμάνσεις.Τρομερή περιφέρεια. Με 11 νίκες στα 13 τελευταία και διπλό στη Μπάρτσα και έριξε και 25π στην Ρεάλ εντός. Βγάζει κόπωση. Αγχωτικά (61-50,77-87τ).την ουραγό Βιλερμπάν εκτός.

Ελπίζει μαθηματικά πιο πολύ η τρομερή πια Ζάλγκιρις για την 10η θέση! Που εντυπωσιάζει στην έδρα της βασικά,με τον Τρινκέρι στο πάγκο (14-18) που πήρε την θέση του Μακσβίτις από την 18η αγ και μεταμορφώθηκε! Μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι πάλεψε μέχρι τέλους για τα πλέι οφ! Τρομερή έδρα με 15.000 κόσμο και μεταμορφώθηκε με σερί μεγάλες νίκες και 25άρες σε Φενέρ-Εφές και άνετα τον ΠΑΟ στο Κάουνας! Πρόβλημα στο σέντερ. Εξαιρετική άμυνα, πάτησε το Μιλάνο 87-73 (35-37ημ) και τελικός εδώ!

ΜΟΝΑΚΟ:Τάρπει(περιφερειακός,3π,1ας,εκτός)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ:Σμιτς(φόργουορντ,10π,5ρ,εκτός),Λουκοσιούνας(σέντερ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -6 η Μονακό σωστά καθώς η Ζάλγκιιρς είναι μαχητική. Πάντως είναι άλλο επίπεδο, θέλει το ματς και προς άσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ

Μέτρια εικόνα αλλά ψηλά (21-11) στην Μπαρτσελόνα στην νέα εποχή χωρίς Σάρας και Μίροτιτς και με μείωση του μπάτζετ που είναι όμως στα 15εκ!. Ο παλιός παίκτης της ομάδας ο Ρότζερ Γκριμάου που ήταν στις υποδομές αλλά είναι άπειρος για την θέση αυτή, στον πάγκο και έχει δώσει ελευθερίες στους παίκτες του. Δεν έχει μεγάλο βάθος, αλλά είναι ισορροπημένη και έχει καλό ρόστερ και τρομερούς σέντερ!. Στόχος το Φάιναλ Φορ. Εχει και ήττα στην Άλμπα!.Δεν παίζει καλά και θέλει 2/2 για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 4η θέση(χάνει σε ισοβαθμία με ΠΑΟ,Μονακό). Ανετα 79-87 στην Μπάγερν έχοντας και +22(21-43).

Αντέχει ψηλά (19-13) και κοντά στην 7η θέση (χάνει στις ισοβαθμίες με Ολυμπιακό-Φενέρ) πια η Μακάμπι ,παρά το ότι έγινε άνω κάτω φέτος με τον πόλεμο της χώρας της με την Χαμάς. Παίζει στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο τα εντός έδρας. Στα μεγάλα ονόματα αλλά χωρίς να δίνει πολλά λεφτά. Αλλά τεράστια εμπειρία και όνομα! Και με τον Κάτας είναι και πάλι η κλασική Μακάμπι. Δηλαδή ομάδα με σκορ, αθλητική και ρυθμού, με τρομερή περιφέρεια αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν και την άμυνα. Έχει μπαμ σε ΟΑΚΑ και Μιλάνο! Έχει την 2η καλύτερη επίθεση (85π) και 6 σερί νίκες με το 95-80 με Βαλένθια εντός.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:
ΜΑΚΑΜΠΙ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρομερή φόρμα η Μακάμπι και σωστά στο 1.50 και -5. Προς νίκη Μπάρτσα όμως.

ΑΛΜΠΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σε κακή κατάσταση (5-27) η Άλμπα που είναι μια έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης που γενικά κάνει ζημιές αλλά τίποτα παραπάνω. Είχε καιρό και πολλές απουσίες και απογοητεύει. Πάντα με ισπανό κόουτς, παίζει σύγχρονο και επιθετικό μπάσκετ αλλά είναι σοφτ. Χωρίς μεγάλο μπάτζετ, με κόσμο, έχει χημεία και θέλει προσοχή έχοντας το μπαμ με την Μπάρτσα και το Μιλάνο μέσα. Εχει πολλά απ ντάουν. Η χειρότερη επίθεση(74π). Στο 1-15 εκτός και 9 σερί ήττες αλλά με καλές εμφανίσεις και έχασε στο φινάλε στην Εφές. Πάντως διασύρθηκε 103-68 στην Φενέρ.

Προβληματίζει φέτος (14-18) η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που πλέον κυνηγά την 10η θέση για προλάβει τα πλέι οφ και θέλει 2/2 και αν! Πέρσι έκανε μια απίστευτη πορεία πέρσι και παραλίγο να πάει και στο Φ4. Με ιδιο μπάτζετ και στόχος τα πλέι οφ αρχικά καθώς είχε κρατήσει κορμό, αλλά δεν έχουν βγει οι ΝΒΑερς. Τρομερή έδρα,προπονητής,και η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ,σπουδαία επίθεση αλλά σοφτ και με θέμα στην άμυνα. Πολλές διακυμάνσεις και έχει θέμα στο πόιντ. Μέτρια εικόνα γενικά,ήττα 69-74 με Ολυμπιακό μέσα από +13 στο 30΄με ένα 2-18 και 10-28 στην 4η περ!

ΑΛΜΠΑ:Προσίντα(περιφερειακος,8π,2ρ,εκτός),Σπανιόλο(περιφερειακός,5π,1ας,εκτός)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι τόσο κακή η Άλμπα και δεν παίζει τόσο καλά, κάθε άλλο, η Παρτίζαν για να είναι στο -9 και ας έχει κίνητρο. Οχι τέτοιο χάντικαπ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Με διακυμάνσεις αλλά στη μάχη για τα πλέι οφ(και την 10η θέση) ακόμα η Βαλένθια (14-18) που είναι μια μεσαία ισπανική ομάδα αλλά πολύ δουλεμένη από τον εξελίξιμο τεχνικό Μούμπρου. Γενικά σε ρόλο ρυθμιστή αλλά φέτος ελπίζει καθώς πήρε την wild card από την Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση της Γκραν Κανάρια. Φέτος έχει αλλάξει στιλ και πάιζει τρομερή άμυνα. Εχει την χειρότερη επίθεση όμως. Αλλά με την άμυνα έχει πάρει πολλά ματς και έχει και το διπλό στο ΣΕΦ. Μαχητική ομάδα παντού αλλά δείχνει να έχει αδειάσει και έχασε και στην Μακάμπι εύκολα 95-80. Και 4 ήττες στα 5 τελευταία.

Χωρίς στόχους και απογοητευτική η ουραγός (7-25) Βιλερμπάν που όμως παλέυει πολλά ματς! Σε μια χρονιά με τις πολλές αλλαγές προπονητών,αλλά κάνει ζημιές και την προσέχουμε. Μεγαλομέτοχος ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ. Εξ αρχής βέβαια ήταν στα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις καθώς δεν έχει ακριβό μπάτζετ και είναι μια ομάδα περίεργη και γηρασμένη σε πολλά επίπεδα. Αλλά κάνει ζημιές. Εχει αλλάξει στιλ φέτος. Τέλος στην 4η αγ ο Τι Τζέι Πάρκερ και στη θέση του ο Ποτζέκο που έφυγε και αυτός στην 19η αγ!. Εχει φάει και 25π από την ¨Αλμπα μέσα! Πάλεψε με Μονακό μέσα (61-50,77-87τ).

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ:
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τουρέ(σέντερ,4π,4ρ,αμφίβολος),Τζόουνς(πλέι μέικερ,12π,3ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -8 η Βαλένθια αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς θα πάρει το ματς λογικά αλλά η Βιλερμπάν δεν είναι τόσο κακή και παλεύει.

ΦΕΝΕΡ-ΕΦΕΣ

Στην μάχη για την τετράδα πλέον (20-12) η Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ. Αλλά δεν έχουν αλλάξει και πολλά σαν εικόνα! Η Φενέρ των Καλάθη,Ντόρσεϊ,Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Έμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί βασικά για το πλεονέκτημα έδρας. Καλή φροντ λάιν γεμάτη ,αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Τρομερή έδρα (15-1!)παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα.Εχει φάει 25π στο Κάουνας! Διέλυσε 103-68 την Άλμπα εντός.

Ελπίζει να σώσει την χρονιά με την 10η θέση η Εφές που είναι στο 15-17 και θέλει 2/2! Έφυγε ο κόουτς Τσαν(στην 24η αγ)και συνεχίζει ο βοηθός. Και ενώ έδειχνε να συνέρχεται μετά την κρίση με τις σοβαρές απουσίες για πολύ καιρό που έκανε 7 συνεχόμενες ήττες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Εφές που απέτυχε πέρσι και έτσι ήρθαν αλλαγές φέτος. Ακριβό ρόστερ αλλά πρόβλημα στην φροντ λάιν. χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκα με 90π. Και 3-13 εκτός! Σκοράρει εντός εδώ και δύο μήνες 95π! Τρομερό διπλό στην Μπασκόνια 76-97(από 45-49ημ με ένα 8-28 )!

ΦΕΝΕΡ: Μπίρσεν(φόργουορντ,εκτός), Νέτο(πλέι μέικερ,εκτός)
ΕΦΕΣ:Οζντεμίρογλου(πλέι μέικερ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και προβάδισμα μικρό στην έδρα Οχι για 1.30 και -6 όμως

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Συνέρχεται από την μίνι κοιλιά η πρωταθλήτρια Ρεάλ που όμως είναι η πιο έτοιμη ομάδα της Ευρωλίγκα και άνετα πρώτη(26-6). Καθώς έχει πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης και είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Και ας έχασε πολλά μεγάλα ονόματα για το ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και δείχνει και γηρασμένη. Αλλά έχει ένα ακριβό και ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και πάιζει διαβασμένο μπάσκετ και με τακτική στην άμυνα και έχει αλλάξει στιλ. Σκληρή ομάδα, βάθος. Εχει την καλύτερη επίθεση. Εκανε τις ήττες μέσα με ΠΑΟ και Φενέρ. Από 54-70 και 89-93 στο 38',101-94 τον Αστέρα εντός! Στη λίγκατης έχασε από την Μανρέσα μέσα 72-83

Μεταμορφώθηκε (16-16) με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η έμπειρη Μπασκόνια που είναι μια κλασική πονηρή ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αλλά δεν την υποτιμάς και ποτέ. Και εντυπωσιάζει μετά την κακή της αρχή και πάει βασικά για την 8η θέση. Με ένα νεανικό βασικά και μαχητικό ρόστερ στηρίζεται στην έδρα. Ομάδα του όβερ. Βρέθηκε σε βαθιά κρίση και στην 5η αγ απολύθηκε ο Πεναρόγια και με τον Ιβάνοβιτς πάλι στο πάγκο της είναι άλλη ομάδα και έκανε και μπαμ στο ΣΕΦ! Αγαπά τα θρίλερ. Ηττα 76-97(από 45-49ημ με ένα 8-28 κατάρρευση) εντός με Εφές! Και 3 σερί ήττες.

ΡΕΑΛ:Χεζόνια( φόργουορντ,12π,4ρ,αμφίβολος)
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ:Ντιοπ(σέντερ,8π,4ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -7 η Ρεάλ αλλά πονηρό ματς σαφώς και τίποτα.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέτρια η πορεία (13-19) της Μπάγερν που είναι αδιάφορη πια αν και είναι μια σοβαρή ομάδα που είναι ασφαλώς στην σκιά του τεράστιου μπραντ της ποδοσφαιρικής πλευράς του συλλόγου. Δεν έχει το μεγάλο μπάτζετ και αρέσκεται σε ρόλο ρυθμιστή αν και θέλει πλέι οφ. Φέτος έκανε επένδυση φέρνοντας τον Πάμπλο Λάσο στο πάγκο και πήρε και τον ΝΒΑερ Ιμπάκα. Παλεύει πολλά ματς και ας τα έχασε. Μεγάλο πρόβλημα στο σκορ. Και έχει και ήττα σοκ με την Βιλερμπάν εύκολα μέσα. Ανετα και λογικά 79-87 με την Μπάρτσα μέσα από -22(21-43). Θα παίξει όμως για την ιστορία της!

Αγκαλιά με την 2η θέση πια ο Παναθηναϊκός (21-11) που έχει μπαμ στην Μαδρίτη με την πανίσχυρη Ρεάλ και διπλά σε Μονακό, Μιλάνο, Μπολόνια. Και με την δυνατή του έδρα καθώς έχει 8 σερί καλές μάλιστα νίκες εντός. Φέτος ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και με την απόκτηση του Ναν μεταμορφώθηκε. Εχει και την 2η(!) καλύτερη άμυνα όμως προσέχουμε. Από +17 και 19-36 έχανεε79-76 στα 30'΄ αλλά νίκησε 79-81 στη Μπολόνια. Με 2/2 θα είναι 2ος έχοντας τις ισοβαθμίες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ομπστ(περιφερειακός,7π,1ας,αμφίβολος)
ΠΑΟ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -7 ο Παναθηναϊκός αλλά θα παλέψει η Μπάγερν και θέλει προσοχή το ματς. Προς άσο στο χάντικαπ.

ΜΙΛΑΝΟ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ

Σε κρίση (14-18) και φέτος το Μιλάνο που είναι μια ιστορική ομάδα που ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά δεν έχει κάνει το άλμα για τίτλο. Κυνηγά την 10η θέση όμως καθώς έχει κάνει και μεγάλες νίκες. Και πέρσι είχε πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έμεινε εκτός πλέι οφ από νωρίς Γενικά είναι μια σκληρή ομάδα που έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Μίροτιτς που εχασε πολλά ματς . Ανανέωσε ο Μεσίνα μέχρι το 2026 στο πάγκο! Εχει κερδίσει και στην Βαρκελώνη και το Μονακό όμως και δυο φορές την Ρεάλ αλλά προβληματίζει έχοντας χάσει και στην Βιλερμπάν. Ηττα 87-73 (35-37ημ) στην Ζάλγκιρις. Κάθε ματς τελικός.

Υποχώρησε αρκετά όπως περιμέναμε η ιστορική Βίρτους Μπολόνια που έχει χρήματα και κόσμο και βαρύ όνομα και πλέον θέλει να σώσει την 8η θέση(17-15) αν και ήταν καιρό 2η! Καθώς έγινε άνω κάτω πριν το τζάμπολ που έφυγε ο κόουτς Σκαριόλο. Και έχει θέμα στους ψηλούς και όντας γηρασμένη. Αλλά εντυπωσιάζει (12-4 εντός) και έχει διπλό στο Μονακό με 25π αλλά και στην Παρτίζαν. Με 7 σερί ήττες εκτός που δέχεται 90π μ.ο! Και 8 ήττες στα 10 τελευτάια ματς. Από -17 και 19-36 πέρασε και 79-76 στα 30'΄ αλλά έχασε 79-81 από τον ΠΑΟ εντός!

ΜΙΛΑΝΟ: Μπαρόν(περιφερειακός,8π,2ας,εκτός), Ριτσι(φόργουορντ,1π,1ρ,εκτός),
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Τσάτσοκ(σέντερ,3π,2ρ,εκτός),Κορνινιέ(περιφερειακός,9π,2ας,αμφίβολος),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.30 και -6. Ιταλικό ντέρμπι και καμία αξία στον άσο. Ανοιχτό με προβάδισμα πάντως στην έδρα.

Βαθμολογία -

04/04/2024Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 0 32 26 6 81.3% 2769 2524 245
2 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 32 21 11 65.6% 2586 2430 156
3 Μονακό Μονακό 0 32 21 11 65.6% 2612 2520 92
4 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 0 32 21 11 65.6% 2648 2527 121
5 Φενέρμπαχτσε Φενέρμπαχτσε 0 32 20 12 62.5% 2694 2557 137
6 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 0 32 20 12 62.5% 2485 2371 114
7 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 32 19 13 59.4% 2788 2761 27
8 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 0 32 17 15 53.1% 2562 2619 -57
9 Μπασκόνια Μπασκόνια 0 32 16 16 50% 2659 2685 -26
10 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 0 32 15 17 46.9% 2689 2720 -31
11 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 0 32 14 18 43.8% 2566 2559 7
12 Μιλάνο Μιλάνο 0 32 14 18 43.8% 2469 2464 5
13 Παρτιζάν Παρτιζάν 0 32 14 18 43.8% 2609 2653 -44
14 Βαλένθια Βαλένθια 0 32 14 18 43.8% 2443 2497 -54
15 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 0 32 13 19 40.6% 2444 2553 -109
16 Ερυθρός Αστέρας Ερυθρός Αστέρας 0 32 11 21 34.4% 2623 2627 -4
17 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 0 32 7 25 21.9% 2474 2720 -246
18 Άλμπα Βερολίνου Άλμπα Βερολίνου 0 32 5 27 15.6% 2433 2766 -333
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Promotion - Play Offs: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr